Kdy končíte v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já mám dovolenou už od pátku a do práce jdu 3.1. Mohla bych být doma i dřív, propadnou mi 2,5 dne sick days. Ale to jsem už vybrat nestihla. I tak jsem byla v pátek na pár hodin v kanceláři dodělat tři drobnosti. Mám ráda čistý stůl. Ale každopádně jsem i o dovolené na příjmu na mobilu, kdyby bylo fakt zle. Ale mám tam šikovné kolegyně, určitě to zvládnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na mateřské. Manžel jde všechny svátky i mezi svátky do práce, v práci mají nonstop. A jestli zruší omezení do 22, tak bude mít i dost nočních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádné vánoční volno nemám a nechci, ráda budu pracovat, aby si mohli vzít volno kolegové.
Vy, co máte celozávodní volna, vy si na to musíte našetřit dny dovolené, nebo to máte jako bonus od zaměstnavatele coby placené volno navíc, nebo neplacené volno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Už jste končili v pátek 17. prosince a nebo končíte až příští týden? Já končím 21. prosince v úterý, ale nevadí mi to, aspoň budu mít starou dovolenou.No a do práce jdu až 3. ledna.
V práci jsem byla naposledy 30. listopadu a znovu se tam chystám 5. ledna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 píše: Žádné vánoční volno nemám a nechci, ráda budu pracovat, aby si mohli vzít volno kolegové.
Vy, co máte celozávodní volna, vy si na to musíte našetřit dny dovolené, nebo to máte jako bonus od zaměstnavatele coby placené volno navíc, nebo neplacené volno?
My s tim treba musime pocitat dopredu a dovolenou si dle toho rozplanovat behem celeho roku. A to nam do toho obcas soupnou narizene volno jeste mezi statnimi svatky, kdy to vychazi treba, ze by se slo v pondeli do prace, utery je svatek a pak se jde zase od stredy dal, tak mivame jako kancelarsti to pondeli narizene, vyroba jede dal, ale kvuli nam se asi nevyplati „topit“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy
skončím když se zvednu doma od počítače a jak k němu sednu, tak zas začnu, klidně i na Štědrý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám volno 24.-28.12. pak jdu do práce až do Silvestra
manžel je doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja az 23.a jdu zase 27.
Drivecjsem delala v 24/7 a to byl boj mit volno aspon nektery den. Ted mam aspon ty svatky volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před rodičákem sem dělala v OC a zavřeno sme měli max 3× v roce. Toť vše. Jinak chlap je OSVČ, jde v úterý naposled, dá si dovolenku a pak se uvidí leden/únor… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Karamba2020 píše: Žádné vánoční volno nemám a nechci, ráda budu pracovat, aby si mohli vzít volno kolegové.
Já si musím vybrat dovču, ale stejně bych si jí brala, tak mi aspoň vyhovuje, že se nemusím s nikým dohadovat. My máme 37 dnů dovolené na rok, takže mi fakt nevadí ji vybrat na Vánoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skončila jsem už 13.
Od té doby OČR až do Vánoc. Ale půjdu mezi svátky, už se těším, až si zas v práci odpočinu od dětí a domácnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Ježíš, držím pěsti všechny, ať jsi doma!!!
@g.sandova píše:
Kdybys byla v naší nemocnici, mohla bych ti něco přinést![]()
Ty jsi hodna
já se nesmím ani hnout, tak vlastně nic nepotřebuju
jen mě mrzí ty návštěvy, bude to dlouhý, ale tak už jsem velká holka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Ty jsi hodnajá se nesmím ani hnout, tak vlastně nic nepotřebuju
jen mě mrzí ty návštěvy, bude to dlouhý, ale tak už jsem velká holka
Tak ať jsi brzy fit, ty návštěvy, to je na pytel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit