Odchod z práce - litovat toho?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj,
myslím, že to prožíváš úplně normálně. Lidi, které sis zvykla potkávat, potkávat prostě už třeba nebudeš, nebo ne tak často.
Předem u takových rozhodnutí nikdy nevíš, zda byla dobrá nebo ne. Vždycky ale takové změny přinášejí nové příležitosti i naději. A to oboje je v životě, soukromém i pracovním, moc důležité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že litovat nebudeš. Kdybys byla v práci šťastná, výpověď bys nedala
navíc na začátku píšeš, že k místu máš odpor, takže bych se nebála, že budeš litovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Buď úplně v klidu.
Je to přirozená reakce na strach a životní změnu. Podle toho, jak popisuješ tu minulou práci je ale jasný, že jsi se rozhodla správně. Nemá smysl zůstávat v prostředí, který tě sere. A že ti jde o lidi, co tam s tebou byli? No tak jim dej jasně na jevo, že s nimi ráda udržíš kontakt. Jen to už nebude na každodenní bázi.
Fakt buď v pohodě. A přeju, ať jsi v nové práci šťastná! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni, možná teď budu někomu připadat jako hysterka, ale ráda bych věděla vaše zkušenosti. Po 6 letech odcházím ze své první práce (je mi 26). Poslední rok jsem nad výpovědí přemýšlela, protože jsem už k tomuto místu měla vyloženě odpor, fakt se mi sem nechtělo, dost věcí mi tu ublížilo a po roce rozhodování jsem dala výpověd. Hrozně se mi ulevilo, že jsem se k tomu konečně odhodlala a našla jsem si i dobrou práci. No, ale teď, necelé dva týdny před odchodem (měla jsem lhůtu) jsem začala být na vážkách, že to tu opouštím, přece jen první práce a pořád si kladu otázky jestli jsem udělala dobře a teď opouštím lidi které tu mám ráda, je mi z toho prostě smutno. Měli jste to taky tak někdo, že jste byli pevně rozhodnutý a potom byli v takovém stavu? Já si zase říkám, kdybych si to ted rozmyslela, abyćh toho třeba v unoru zase nelitovala a nechtěla odejít. budu ráda za vaše zkušenosti.