Kdy se objeví druhá čárka, hned?

289
14.9.14 08:22

Kdy se objeví druhá čárka hned?

Ahoj všem,

prosím o zkušenosti.. Při prvním těhotenství jsem zkoušela test 2 dny po termínu ms.. když jsem ho zanořila.. hned když moč přejela na testovací čárku druhá už se zobrazila (a to jsem měla hcg jen 65).

Teď když testuju 4 dny po ms.. moč mi na testu doběhne až ke kontrolní čárce ta se rozbrazí hned.. chvíli je test bíly a pak se testovací čárka začne vybarvovat.. má sílu stejnou jako kontrolní.. ale to až po určité době..

Je tedy možné, že se za 3 roky testy změnily??

test jsem měla tehdy i teď dr. max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13436
14.9.14 08:28

Není důležitější výsledek?
Chápu, že při očekávání dvou čárek je každá doba dlouhá, ale tohle už mi připadá úsměvné, pokud se čárka objeví v limitu…důležité snad je, že je tam?
Pokud je to opravdu tak důležité, směřovala bych dotaz na výrobce testů, zda změnil technologii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.9.14 08:31
@banibag2 píše:
Není důležitější výsledek?
Chápu, že při očekávání dvou čárek je každá doba dlouhá, ale tohle už mi připadá úsměvné, pokud se čárka objeví v limitu…důležité snad je, že je tam?
Pokud je to opravdu tak důležité, směřovala bych dotaz na výrobce testů, zda změnil technologii ;)

nee samozřejmě to důležité není.. :) ja jsem jenom doufala, že bych z toho mohla odvodit kolik teď mám hcg.. což asi stejně neodvodím :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.9.14 08:48

Mě se ukázala hned tak týden od vynecháne ms. V té době jsme měli moc starosti a já úplně zapomněla, že jsem to měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.9.14 08:58

Když jsem si dělala v prvním těhotenství těhotenský test, tak se mi druhá čárka taky zobrazila ihned, ale netuším, jak dlouho jsem měla od vynechané MS. Nesledovala jsem to a mívala jsem MS nepravidelnou. U druhého těhotenství to trvalo delší dobu, než se čárka zobrazila a to jsem si test dělala v den vynechané MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
14.9.14 09:01

@neellaa Taky mi to ten dr. Max dělá. Při minulém těhu, taky před 3 rokama, mi čárka vyjela ještě dřív, než ta kontrolní, teď se objeví asi po 10 sekundách a postupně sílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
14.9.14 09:25

To je asi jedno hlavne ze tam je,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.9.14 09:25

Švagrové se objevila čárka ještě před eventuálním nástupem MS, ale čeká trojčata :lol: Mně se ukázala týden od vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
14.9.14 09:54

@neellaa testy se zmenily, tes se a uz netrstuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
14.9.14 10:12

15den po oplodnění jsem na ni čekala asi minutku 22den se ukázala dřív než kontrolní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85899
14.9.14 16:21

@neellaa je to uplne jedno a hodnotu hcg z testu stjne nepoznas. Ja si myslela nejdriv, ze je negativni a za par vterin sd tam ukazala i ta druha carka, taky dr max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.10.14 19:17

A nemůže to být dobou jak dlouho jsi těhotná? V prvním případě jsi mohla otěhotnět ještě před ovulací, takže jsi mohla být těhu 3 týdny - tedy vyšší hodnoty hcg. Nyní jsi mohla otěhotnět po ovulaci a máš tedy nižší hodnoty hcg. Nevím, jen tipuji. Den ovulace je den nejsnazšího oplodnění, ale není to jediný den v měsíci, kdy se dá otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
25.10.14 19:37

@Ban09 Před ovulací mohla asi těžko otěhotnět, když by nebylo z čeho těhotnět. :roll: HCG navíc nemá s ovulací co dělat, začne se vylučovat až po uhnízdění vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.10.14 20:35

@Svistice Myšleno tak, že ovulace bývá uprostřed mezi dvěma menstruacemi, což neznamená, že nemůže otěhotnět během nebo den po menstruaci.
Hcg nemá s ovulací co dělat, ale při otěhotnění hcg raketově stoupá - což logicky znamená, že těhotná 3 týdny má vyšší hodnotu hcg(rychlejší objevení čárky?) než těhotná týden. Chápeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
26.10.14 08:08

@Ban09 Takhle vysvětleno chápu, tvůj první příspěvek byl krapet hůř formulovaný. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí