Když pračka neždímá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když pračka neždima
Dobrý den mohu se zeptat dnes jsme koupili starší pračku. Vyzkoušeli jsme ji pere, čvacha ale neždima myslíte že oprava bude dráha?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám se takhle rozbila pračka 2 roky zpátky. Vyprala, jen nevyždímala. Prádlo bylo úplně nacucané vodou. Podle opraváře, co jsme tu měli se takovou pračku opravovat nevyplatí. Koupili jsme novou a jsem ráda, že jsme se tamtoho krámu zbavili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam stejnou zkusenost z minuleho roku. Doporucil koupit novou pracku s tim, ze se za chvili vysype i zbytek.
- Citovat
- Upravit
@Jana45 píše:
Dobrý den mohu se zeptat dnes jsme koupili starší pračku. Vyzkoušeli jsme ji pere, čvacha ale neždima myslíte že oprava bude dráha?
Pokud jste to nevěděli předem, tak bych ji vrátila prodávajícímu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ucpany filtr, hadice nebo cerpadlo. Zkus vycistit filtr.. jestli je to cerpadlem asi bych se pri dnesnich cenach pracek rozhodla koupit novou. Tamtu vratte, je to podle me dost zasadni problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A píše to nějakou chybu? Já bych zkontrolovala dole filtr, jestli tam není bordel a voda může odtékat, hadici a když nic, zabrečela bych nad tím, jaký jsem koupila šunt a koupila novou.
- Citovat
- Upravit
Vratit, oprava muze byt draha, a nebo si spatne poskladala pradlo. Odstreduje na prazdno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me pracka jednou nezdimala, ze tam manzel dal hodne pradla a ona to neutahla. Zkusit naprazdno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě zkus nejdříve vše vyčistit. Při přepravě se mohla nějaká nečistota uvolnit a proto to neždíme. Jinak pokud to je novější pračka, mělo by to hlásit nějaký chybový kód. Pokud ale nebude ucpaná, může být oprava dost drahá. Zkusila bych ji vrátit, ale prodávající může klidně tvrdit, že jemu fungovala bez problémů. A při nákupu zboží z druhé ruky se již na kupujícího nevztahují stejná pravidla jako při nákupu přes net. je to jen na dohodě obou stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlobí pračka
Ahojky…Před třema lety jsem si kupovala pračku, vrchem plnící…nevyzdime pradlo…Jsem s toho na mrtvici.Vse čistím pravidelně..cerpadilko hučí jak má…poradíte prosím…dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MončaLadka píše:
Ahojky…Před třema lety jsem si kupovala pračku, vrchem plnící…nevyzdime pradlo…Jsem s toho na mrtvici.Vse čistím pravidelně..cerpadilko hučí jak má…poradíte prosím…dekuji
A je to tak pro každém prani? Ja to mam nekdy taky malo vyzdimany, musim dat znovu jen samotne zdimani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to pračka párkrát udělala, když jsem tam dala asi víc prádla a bylo to pak těžší pak jsem dala míň prádla a uplně v pohodě už, tak bych zkusila dát míň prádla aby ta hmotnost mokrého nepřekročila limit pračky, mohlo by to být tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka I když jsem prádlo ubrala a ještě jednou zapla ždímání bylo prádlo mokré…Jednoduše nezdime…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MončaLadka muzu se zeptat, jak to dopadlo? Vyplatilo se pracku opravit? Ja pracku přetížila a asi rozbila, nevyzdíme uz nic, zkouším porad dokola, je těsně po záruce 🫣
- Citovat
- Upravit