Keloid u miminka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.4.23 21:46

Keloid u miminka

Dobrý den, naši 8 měsíční dceři jsme po dvou měsících po nastreleni, vyměnili nausnicky za bílé zlato.
Bohužel na jednom ousko se ji udělala boulicka okolo te dirky. Přidala jsem sem dvě fotky z internetu, které jsou stejné, jako má naše dcera ( bohužel se mi nepovedlo vyfotit). Docetla jsem se, ze se jedna o tzv. Keloid, ale už jsem nikde nenašla, jak se to řeší u miminek. Doktorka nám dala Framykoin, ale po týdnu žádná změna.
Nemáte prosím s tímto zkušenosti? Dveří to nijak naštěstí nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
489
8.4.23 21:53

Jestli je to keloidní jizva, tak s tím se snad nic dělat nedá, ne? Já se hojím keloidně. Doktorka mi kdysi řekla, že leda znova říznout, ale udělá se to pravděpodobně zase, protože jde o typ hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
8.4.23 22:00

Někomu se keloid dělá, někomu ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.4.23 22:09

Keloid lze řešit jen chirurgicky. Je to způsob hojení. Budeš se s tím muset smířit.

• Citovat
  • Upravit
8.4.23 22:10

Dceri to nijak nevadi. Nemá to nijak otekle, horkost v tom nebo tak. Naštěstí to nemá zvenku, ze to není vidět.

Myslíte teda, ze toto není nijak nebezpecne a ze to tam ma, tak to ničemu nevadi?

Četla jsem na internetu, co se tyce piercingu, ze se používají nějaké silikonové kroužky, který se tam daji třeba na dva týdny a jak ten kroužek vyvíjí tlak na boulicku, ze by se to mělo vstřebat 🤷🏻‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14659
8.4.23 23:48

Ta boulicka je mekka, nebo tvrda? Rekla bych, ze spis mekka, a to pak neni keloid. Keloid je tuhy a nelze odstranit pomoci silikonovych krouzku. Neni to rypani, jen si myslim, ze se snazis resit problem, ktery spatne nazyvas, takze pak nemusis dostat uplne relevantni rady. A to jak pri polozeni dotazu tady v diskuzi, tak pri googleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí