KET 5denní hatchující blastocysta – test

Anonymní
13.5.26 13:33

KET 5 denní hatchující blastocysta test

Hezký den. Prosím o radu 6.5 jsem byla na KET. Dnes jsem si udělala test a je negativní, ani náznak ducha. Myslíte, že je ještě čas nebo uz by mělo jit něco vidět?
Děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
13.5.26 14:52
@Anonymní píše: Více

No, zrejme nekdo napise, ze nemas testovat a je to furt ok. Za me je 7. den dost na hrane a spis se klanim k neuspechu. Neni tam ani naznak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 15:18

@DandátkoP Právě vůbec nic, taky si myslím, že asi passe :,( Už jsem z toho na nervy ET, několik IUI, ČPS a stále nic nikdy dve čárky.

• Citovat
  • Upravit
10923
13.5.26 15:25

Nam klaplo asi az 9. Embryo, byl to 7. transfer, ke konci jsme vkladali embrya uz 2. Nikdy zadnej duch, nic. Vyjde to, neboj. Posilam silu, je to tezky. U nas, kdyz to vyslo, carka byla 4. den k veceru. To je hodne brzy, to nema kazdy, ale bylo to tak 3× stejně. Vzdycky jsem doufala do 8. dne, ikdyz nadeje od 6. dne klesala..8. Den jsem brala jako hranicni, treba jeste zitra.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 15:37

@DandátkoP No my právě první IVF totální fiasko 5 folikulů nakonec zůstalo jen jedno třídenní embryo, takže ET a nic. Teď druhé IVF 18 folikulu z toho 13 embryí (hrozici OHSS, takze odklad na tento KET) z toho 2 embrya 5.den a třetí melo dojít do 6.dne,ale nedošlo. No ja uz to beru, ze nic. To by fakt musel byt zázrak a myslim, ze nepatřím mezi ty „vyjimky“.. Jen teda nálada a vsechno okolo pěkně naprd.

• Citovat
  • Upravit
31705
13.5.26 19:21

Teoreticky by něco být vidět mělo, ale stejně bys správně měla testovat opakovaně cca ten 10 - 12. den nebo na kdy jste byli domluveni s klinikou, tak třeba to ještě vyjde :srdce: kdyby ne, držím palce do příště, určitě to půjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
13.5.26 19:27

Zrovna pár dní zpátky tu byla diskuse, kdy po KET měla ducha až 10.den a zatím to vypadá dobře (byla už na krvi), takže určitě to ještě nevzdávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
13.5.26 20:15

Naděje umírá poslední :hug: nevzdávej to. Nám vyšel až asi 12.transfer a bylo to už 3.IVF.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital