Ket v Iscaru

12134
10.9.13 13:22

ket v Iscaru

Ahoj holky, zakládám toto téma, protože bych se chtěla zeptat těch z vás, které chodíte nebo jste chodily do klinického centra v Praze Iscare, konkrétně jste podstoupily KET s blastocystou, zda tu blastu rozmrazí den předem nebo až v den transferu? jde mi o to, že pokud je to 6 denní, tak už bývá hatchující? Ještě jí asi prověří, zda je životaschopná po rozmrazení? děkuji Moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
10.9.13 13:34

@MR Já sice podstupovala KET jinde, ale měla jsem také zamrazené blastocyty těsně před prasknutím. Rozmrazili ji ten den ráno(alespoň mi to tak říkali) a prý, pokud otěhotním, tak to bude ještě dnes. Markétce už budou 2 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 13:38

Diky, mne spis jde o to, jak to funguje v Iscaru, jinak ja mam doma 2,5 letak :pankac: a z 1ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.9.13 22:53

Já mám synka made by ISCARE a byl tam zmraženej jako blastocysta dva měsíce. Rozmrazovali ho v pondělí a hned v pondělí jsem si volala jak to s nima vypadá (byli tam dvě blasty, obě „přežily“ rozmrazení) a šla jsem na transfer hned v pondělí v poledne. Ale už jsou mu dva roky, tak snad se to nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí