Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proč nechceš mobil v posteli? Jestli kvůli vlnám a tak, tak stačí na noc vypnout wifi a zapnout režim Letadlo
taky to tak dělávám. A nemám mobil přímo u hlavy, ale cca dva metry od ní. A budík zvoní normálně.
Máme klasické budíky, co netikají. Vteřinovka tam neposkakuje, ale plynule se točí. Ale ono si nevybereš - tyhle budíky zase „hučí“ nebo jak to popsat. Prostě úplně tiché to také není.
@barrbucha jsem na tom stejně. Ještě jako dítě jsem si stěžovala na hodiny vedle v místnosti, které byly pověšené na společné stěně. Taky jsem dostala budík, který „zaručeně“ netiká, ale tikal
. Žádný klasický budík, který netiká jsem nenašla. Jen digitální. Holt mám digitální (nyní i radiový), sice nejsem nadšena, ale alespoň netiká a já můžu spát.
Nedávno jsem se na tohle téma bavila s hodinářem co měnil baterku manželovi v hodinkách. Dokud bude mít budík ručičky, tak bude mít i mechanické součástky, které prostě hluk i když třeba minimální dělají. Buď bude tikat nebo jinak hučet podle druhu použitého strojku. Jediné opravdu tiché hodiny jsou ty sluneční a ty bohužel zase neumí budit. Takže poradil, jestli chci opravdu tiché hodiny, tak digitální na baterii, ale zase je celkem problém takové sehnat.
Mám to stejně. Slyším i hodinky vedle v místnosti
Mobil jsem taky u hlavy zrušila. Koupila jsem radiobudík z Lidlu, měli nedávno. Nesvítí pořád jen když se na něj sáhne, pro mě super řešení.
@Kaspinka A nepíská? Já mám problém s tím, že skoro každý budík do zásuvky lehce píská v hodně vysoké frekvenci. Stejně tak slyším pískat nabíječky od mobilu ![]()
@Heivka ne, on je buď na USb do zásuvky nebo na baterky
Mám ho na baterky a je úplně potichu ![]()
@Heivka já mám právě doma na baterky z Tchiba, když tam kdysi byl a taky nepíská a nevydává žádný zvuk, kromě buzení. Svítí také na zmáčknutí tlačítka.
@Kaspinka a jaký radiobudík z lidlu? Na shopu Jsem našla nějaký za 1300, ale netváří se jako ten co popisujete
Ahojte. Máte doma někdo klasický budík a ručičkama co je tichý a netiká? Jsem nucena spát s mobilem u postele kvůli budíku, ale prostě mobil v ložnici nechci… Radiobudík je téměř na stejno jak mobil, jenže prostě nesnesu to tikání.
já mám strašný sluch, když je ticho, tak slyším i v zasuvce bzukot když je tam zapojená šňůra, takže v noci prostě slyším všechno
doporučíte mi nějaký? Děkuji.