Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky která jste nyní rodila v porodnici v Klatovech jak jste byly spokojené s doktory a se sestřičkami, s vedením porodu… dostali jste něco na miminko nebo se musí s sebou něco vzít budu ráda za vaše klady či zápory za měsíc mě to čeká taky
Ja jsem rodila v klatovske nemocnici pred rokem a trictvrte, bylo to jeste ve stare nemocnici. Vim, ze s prestehovanim do nove nemocnice byly nejake rosady s doktory, nejaci odesli, novi zase prisli. Ja jsem byla s doktorkou, doktorem, porodni asistenkou i se sestrickama moc spokojena. Pritel to nestihl k porodu, ale vsichni na me byli moc hodni, po porodu mi dali malou hned na bricho, zkouseli, jestli se prisaje, pak uz prisel pritel, tak nas nechali spolecne s malou na sale a vzdycky jen nakoukli, jestli je vse v poradku. Na malou jsem si behem cele doby co jsem byla v porodnici mohla brat ciste erarni obleceni a zavinovacku, kdykoliv jsem chtela. Na zacatek jsme dostaly nekolik plen, ale pak uz jsem mela svoje. Na chodbe pred zachody byly vlozky, ktere jsi si mohla brat, jak jsi potrebovala. Jedna jedina sestra byla pekne neprijemna, ale ta tam nastesti byla jen jeden den. Jinak mi jedna starsi sestricka ochotne poradila s kojenim, zkousela to se mnou. Takze za me muzu doporucit. Preju rychly porod a zdrave miminko ![]()
Ja tam rodila před 5 týdny a fakt spokojena. Předchozí porod v Domažlicích a kdybych šla znovu rodit, tak určitě Klatovy! Všichni příjemní. fakt spokojená:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.