Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky,
dnes mame druhy emryotransfer. Verim ze tentokrat vse dobre dopadne
a za 14 dni se dozvime pozitivni odpoved. v diskuzi jsem si precetla mnoho cennych rad ohledne dodrzovani klidoveho rezimu po… Asi by se nic nemelo prehanet ale myslim ze je dulezite zustat alespon 3 dni maximalne v klidu. Hlavne myslet pozitivne
Kdyby mel nekdo z vas jeste nejakou cennou radu ohledne podporeni otehotneni ( uhnizdeni embrijka ) budu moc rada. Snazim se byt v klidu bez napeti, moc bych si uz prala aby byl tento pokus USPESNY
dekuji
sice jsem otehotnela normalne,ale je pravda,ze co delat si sama napsala,vic udelat nez byt v klidu,odpocivat nemuzes udelat…urco mas nejake leky od mudru,tak si dej zmrzlinku,neco dobreho,naplanujete si s pritelem pekny vylet,proste zapoj palici,hodne stesti ![]()
Ahojík…
po prvním ET jsem ležela víkend.....pak tak nějak v klidu vše jako normálně…a je Mates¨
Po KET jsem ležet nemohla,s prckem doma to nejde.....a na testíku //…
ale pak jsem chytla chřipku a pak střevní chřipku a prcek to vzdal
Takže----nenastydnout,nechytit žádnej virus,brát léky od dr. a já držím moc palečky ![]()
Mě když vezli ze sálu, tak mi primářka říkala, že mám mít normální režim, že se to stejně nevyleží
Takže ten den jsem odpočívala a pak už fungovala normálně (zrovna jsme dodělávali rekonstrukci nového bytu a stěhovali se, takže práce nad hlavu). Možná to bylo nakonec fajn, že jsem neměla čas na to pořád myslet ![]()
ahoj, moc dekuji za odpoved a porozumneni, tak jdu zavolat do laboratore jak to vypada
jeste trochu uklizim at me opravdu nic nedrasa nervy ![]()
Mám za sebou tři transfery. Při prvním a třetím jsem hned z transferu jela do práce (kancelářská), kde jsem setrvala až do testu (i po něm) a pokaždé byly //. Při prostředním IVF jsem byla na neschopence, prvních pár dní se proválela a i pak se snažila šetřit, no a test byl negativní. Takže asi tak ![]()
Ahojky, já jsem podstoupila 15.6. svůj první ET. Jelikož máme dítko dvouleté(počato přirozeně), tak na nějaké odpočívání nebylo čas. A je to možná i lepší, protože nemáme pak čas na uvažování nad blbostma a coby kdyby a tak. Dnes jsem 13 den po ET, na testu // čárky a zítra jdu volat do caru na kontrolní ultrazvuk. Nechala jsem si vložit dvě embryjka, která nám zbyla z 13-ti vajíček. Jedno vím naprosto jistě. Toto je mé poslední těhu, věřím, že vše se zvládne v pohodě až do konce a že vy, které stále čekáte, se jednou dočkáte toho uzlíčku v náručí. Člověk nesmí nic přehánět a o myšlení to platí dvojnásobně. Mnoho štěstí všem. ![]()
tylansie - také plánuji že si nechám vložit dvě vajíčka
. Jak já se těším! Jen mám vše ještě před sebou.
Holky, všem přeji hodně štěstí a zdravé dítka ![]()
Superandrysek - moc Ti přeji, aby Ti to vyšlo a bylo vše v pořádku!!!
ahoj, tak to nakonec dopadlo a vcera nam vratili 2 krasna emryjka.mam z toho silenou radost a stale doufam ze to vse zdarne dopadne
vzala jsem si nemocenskou,tak polehavam, ctu si a ziram na ednu. A jak to vypada u vas? Kdy probehne ET?
preji hodne zdaru a stesticko, hezky den andy ![]()
Terezie, hlavně nesmíš na to myslet a moc to prožívat, protože hlava je zapeklitý nástroj-na vlastní kůži jsem to poznala, když jsem chtěla poprvé otěhotnět. Něšlo to a nešlo a pak jsme si našli jiný cíl a do měsíce jsem otěhotněla. Těď, bohužel musela zakročit medicína a jsem tomu ráda a vůbec se za to nestydím. A velký podíl na tom mají lékaři a sestřičky z kliniky, kteří člověku úsměvem dodají velký kus optimismu. Mnoho štěstí! ![]()
je to tak !!! nechavam to osudu
ted uz pro to vice neudelam ![]()
PS beru Utrogestan 2×denne - citim se strasne unavena, stale spim.....je to normalni ? holky mate to take tak? ![]()
Jo, mám to taky tak, ale nevím jestli to je tím, že jsem těhotná nebo utrogestanem. Hold, co bychom pro mimi neudělali. ![]()