Klíště v domě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
23.5.12 14:58

@Etcetera78 :mrgreen: :mrgreen: asi tak nějak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
30.5.12 21:31

Příště tak neplašit, chápu, že je to blbý pocit, hlavně když ti leze po dítěti. Ale příště v klidu vzít papírový kapesník, zabalit a hodit do wc. ;-)

• Citovat
  • Upravit
300
31.5.12 10:02
@Peťka710 píše:
Příště tak neplašit, chápu, že je to blbý pocit, hlavně když ti leze po dítěti. Ale příště v klidu vzít papírový kapesník, zabalit a hodit do wc. ;-)

No tímhle způsobem už poučená jsem.. ;) . Naštěstí už uběhl týden a klíště nikde, tak jsem se uklidnila.. Člověk se pořád učí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.6.12 10:36
@eviliska píše:
prosím všechny - podlalujem až sundané aby si někdo nemyslel, že opaluji i se psem :roll:

To si asi nikdo nemyslí :D Ale bacha na PETU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
3.6.12 10:41

No tak ja bych teda nepodpalovala.Cetla jsem,ze nejvetsi blbost,co s klistetem,je rozmacknuti mezi nehty a prave paleni.Zarem kliste „praskne“ a pripadna svinstva se krasne dostanou do vzduchu,na kuzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.12 10:50

@Eemii, přesně tak, taky nám to říkala doktorka. Ty látky se prostě rozstříknou všude a pak stačí kontakt s tím. Určitě nejspolehlivější je to spláchnutí.
Někde tady jsem také četla (byla to diskuse o klíštěti přichyceném na kočárku po procházce v lese), že to klíště je velice trpělivé a přežije snad měsíc bez hostitele, takže prohlížet pořád.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.6.12 20:02
@Bublana píše:
@Eemii, přesně tak, taky nám to říkala doktorka. Ty látky se prostě rozstříknou všude a pak stačí kontakt s tím. Určitě nejspolehlivější je to spláchnutí.
Někde tady jsem také četla (byla to diskuse o klíštěti přichyceném na kočárku po procházce v lese), že to klíště je velice trpělivé a přežije snad měsíc bez hostitele, takže prohlížet pořád. :mavam:

chjo.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolimanka
26.11.13 20:16

Nepochopitelné ale dnes 26.listopadu jsme našli na hrudi našeho psa KLÍŠTĚ jako Brno!!!
Kdo by to čekal..

• Citovat
  • Upravit
nepř. mišanila
26.11.13 21:05

Už je to přes rok, tak mě zajímá co klíště, už zdechlo, nebo se u vás ještě potuluje?… :D Třeba už založilo rodinu :think:

• Citovat
  • Upravit
3115
26.11.13 21:09
@Kolimanka píše:
Nepochopitelné ale dnes 26.listopadu jsme našli na hrudi našeho psa KLÍŠTĚ jako Brno!!!
Kdo by to čekal..

nestraš! obojek jsem už psovi sundala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný