Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Příště tak neplašit, chápu, že je to blbý pocit, hlavně když ti leze po dítěti. Ale příště v klidu vzít papírový kapesník, zabalit a hodit do wc. ![]()
@Peťka710 píše:
Příště tak neplašit, chápu, že je to blbý pocit, hlavně když ti leze po dítěti. Ale příště v klidu vzít papírový kapesník, zabalit a hodit do wc.
No tímhle způsobem už poučená jsem..
. Naštěstí už uběhl týden a klíště nikde, tak jsem se uklidnila.. Člověk se pořád učí..
@eviliska píše:
prosím všechny - podlalujem až sundané aby si někdo nemyslel, že opaluji i se psem
To si asi nikdo nemyslí
Ale bacha na PETU ![]()
No tak ja bych teda nepodpalovala.Cetla jsem,ze nejvetsi blbost,co s klistetem,je rozmacknuti mezi nehty a prave paleni.Zarem kliste „praskne“ a pripadna svinstva se krasne dostanou do vzduchu,na kuzi..
@Eemii, přesně tak, taky nám to říkala doktorka. Ty látky se prostě rozstříknou všude a pak stačí kontakt s tím. Určitě nejspolehlivější je to spláchnutí.
Někde tady jsem také četla (byla to diskuse o klíštěti přichyceném na kočárku po procházce v lese), že to klíště je velice trpělivé a přežije snad měsíc bez hostitele, takže prohlížet pořád.
![]()
@Bublana píše:
@Eemii, přesně tak, taky nám to říkala doktorka. Ty látky se prostě rozstříknou všude a pak stačí kontakt s tím. Určitě nejspolehlivější je to spláchnutí.
Někde tady jsem také četla (byla to diskuse o klíštěti přichyceném na kočárku po procházce v lese), že to klíště je velice trpělivé a přežije snad měsíc bez hostitele, takže prohlížet pořád.
chjo.. ![]()
Nepochopitelné ale dnes 26.listopadu jsme našli na hrudi našeho psa KLÍŠTĚ jako Brno!!!
Kdo by to čekal..
Už je to přes rok, tak mě zajímá co klíště, už zdechlo, nebo se u vás ještě potuluje?…
Třeba už založilo rodinu ![]()
@Kolimanka píše:
Nepochopitelné ale dnes 26.listopadu jsme našli na hrudi našeho psa KLÍŠTĚ jako Brno!!!
Kdo by to čekal..
nestraš! obojek jsem už psovi sundala