Klíště v domě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
300
23.5.12 13:21

klíště v domě

Ahoj, ráda bych znala váš názor, co dělá klíště v domě. Vysvětlím.. Včera jsem přinesla ze zahrady na kalhotách klíště. Nevěděla jsem to. A když jsem kojila malého (má 14 dní), tak mu lezl po bodýčku.. Fuj.. Udělalo se mi úplně špatně. Vyletěla jsem i s malým do kuchyně a klíště setřepala, párkrát na něj dupla, letěla odložit malýho a zase dupla na klíště, jenže malej řval, že jsem ho odtrhla, tak jsem zase letěla za ním. A když jsem dokojila, chtěla jsem klíště odklidit a ono tam nebylo. Tudíž to asi přežilo. A já teď žiju doma s blbým pocitem, že tu máme někde klíště.. Hnus.. Myslíte, že může ještě ublížit nebo někam zaleze a zdechne.. Kéž by zdechlo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.5.12 13:24

nemyslím, že by zdechlo, klíšťata jsou odolná. Bohužel dupání je jim fuk, až ho najdeš, tak ho zabal do toaleťáku hezky do kuličky, hoď do záchoda a pořádně spláchni, díky papíru spolehlivě odpluje kanalizací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.5.12 13:27

prmin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: příště ho spláchni do wc

• Citovat
  • Upravit
7139
23.5.12 13:27

vím jak se cítíš, nám tahá klíštata domů pes, už jsme našli 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.5.12 13:34

podle me prezilo,pac na dupani jsou odolna :cert: hele ja trebazapalim sirku a normalne ho upalim za ziva,nebo pouziju taky zachod,to je osvedcene :lol:

• Citovat
  • Upravit
300
23.5.12 13:40

No jo, ale já teď už fakt nevím, kde ho hledat. Stalo se to včera a ani to jsem ho už nenašla.. chjo.. Hnus představa, že tu někde číhá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
23.5.12 13:44

@jájaana to už asi nenajdeš, my dva z nich našli v kuchyni na zdi máme limetkovou tak asi je to přitahuje a třetí náhodou na podlaze, můžou být kdekoli je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.5.12 13:46

No ale pozor at se spláchne a nezakousne se někomu na zadínky :dance:

• Citovat
  • Upravit
noren
23.5.12 14:09

Ahoj, já jsem našla doma obří lezoucí klíště na pohovce koncem března, pár dní potom, co jsem byla nejspíš kvůli jinému klíštěti z loňska v nemocnici na dost hnusném zákroku…přišlo mi to jako hooodně blbý vtip :mrgreen: Každopádně jsem ho vzala do vatového tamponku a udělala mu tobogán v záchodě. To je nejlepší způsob jak se jich zbavit :twisted:

• Citovat
  • Upravit
14020
23.5.12 14:22

buď odleze někam ven, nebo se zase přisaje. Jsou to potvory odolné. Díky psa, likvidujeme pořád nějaké, a nejvíc se nám osvědčilo je rovnou pálit - chytit pinzetou a pěkně podpálit zapalovačem - prskne a je po něm - pro mě jediná 100% jistota že to nerozchodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.5.12 14:22

prosím všechny - podlalujem až sundané aby si někdo nemyslel, že opaluji i se psem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.5.12 14:31
@eviliska píše:
prosím všechny - podlalujem až sundané aby si někdo nemyslel, že opaluji i se psem :roll:
:pankac: Alíku, necukej se, teď to trochu štípne :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
23.5.12 14:32
@eviliska píše:
prosím všechny - podlalujem až sundané aby si někdo nemyslel, že opaluji i se psem :roll:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
23.5.12 14:57
@Etcetera78 píše: :pankac: Alíku, necukej se, teď to trochu štípne :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.5.12 14:58

@Etcetera78 :mrgreen: :mrgreen: asi tak nějak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...