Kočárek polské značky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
2.4.12 13:29
@ulim píše:
chci baby jogger a zkouším ho najít i levnější, nikoho neosočuji jen jsem napsala co si o tom myslím a za tím si stojím, a máš pravdu je to o vkusu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: někdo ho má moc málo :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Tím, že tady budeš hanit vkus ostatních, tvůj vlastní neprokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra R.
16.4.12 22:04
@ZuzkA2 píše:
Měla jsem Mikado Boston a spokojenost. Žádná porucha za rok každodenního ježdění. Nevím jistě, jestli se tato značka ještě dělá, ale doporučuji. :palec:

My máme taky Boston a nemůžu si stěžovat. Kupovala jsem ho jako druhý kočár, první nám moc nevyhovoval a tohle byla a je láska. Mám schovaný na druhé dítě, neshledávám na něm jedinou chybu, snad jen, že je sporťák na zimu pro fusak a větší dítě úzký, ale to už jsme pak šli do golfek :D

• Citovat
  • Upravit
2249
18.4.12 19:23
@ulim píše:
chci baby jogger a zkouším ho najít i levnější, nikoho neosočuji jen jsem napsala co si o tom myslím a za tím si stojím, a máš pravdu je to o vkusu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: někdo ho má moc málo :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Hele, když si měla dost peněz na Bugaboo Bee a Joolz, tak asi nemusíš hledat kočárky v Polsku, abys ušetřil ablbou tisícovku ne?
My maminky, pro které je podstatné, aby měly peníze na důležitější věci pro mimi, si je klidně odvozíme i v Dorjanu. I když já už bych si ho asi taky nekoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.12 11:55

Kočárky zn. Roan - typ 4 Runner a Roan Teo

Ahoj maminy

vybrala jsem si na prodejně v Pze kočárek zn. Roan - typ Roan Teo (novější 4runner). Docela se mi líbil a musím říct, že mě zaujala i cenová nabídka tohoto kočárku. Chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s tímto kočárkem a to ať už negativní nebo pozivitní.

Dalším mým dotazem je, zda nevíte některá, jestli je možné zakoupit např. i výše uvedneé kočárky v Polsku a to konkrétně v Kudowa zdroj nebo Klodzko. Četla jsem, že by tam nějaké obchody měly být, ale bohužel jsem nedohledala bližší informace:-(

Díky za každý tip i radu:-)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 13:21

Ahojky, chci jet zítra do polského těšína a chci na nějaký velký kamenný obchod kde najdu vše na vybavicku pro mimco i kocarky dorjan :-) muzes mi napsat presne cestu?? pojedu po stare ceste od frydku :-) a jeste je tam lepsi platit kartou, nebo menit ceske na zlote, nebo platit v ceskych :-)
dekuji mooooc Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 13:22
@Marťulililinka píše:
já mám prestige flower collection crocus
jsem spokojená. Já ho tedy koupila v polsku loni za 7000 Kč (s autosedačkou 7700 Kč) U nás v kamenným obchodě stál PRESTIGE 11tis to je trošku rozdíl :pankac:

Ahojky, chci jet zítra do polského těšína a chci na nějaký velký kamenný obchod kde najdu vše na vybavicku pro mimco i kocarky dorjan :-) muzes mi napsat presne cestu?? pojedu po stare ceste od frydku :-) a jeste je tam lepsi platit kartou, nebo menit ceske na zlote, nebo platit v ceskych :-)
dekuji mooooc Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 14:30
@nikolka2401 píše:
dekuji mooooc Niki

Niky, máš SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 14:32

Jinak pro všechny, kamenný obchod v těšíně, kde prodávají JEN dorjany je tu:

Bylo to přímo v Polském Těšíně jak pojedeš po ulisi Střelniční po hlavním mostě do Polska tak hned za mostem je odbočka doleva a asi po 500m (nemám odhad vzdálenosti) uvidíš kočárky jak stojí venku před obchodem pod stříškou a tam vejdeš nahoru po schodech. Hlavně nedoporučuju v těchto obchodech kupovat věci jako deku, fusak, apod. vyjde to draze. Na to jsou zase jiné obchody v Polsku:-)Nám u toho modrého s kostičkou řekla cenu 6300Kč bez autosedačky a 7000–7200Kč s autosedačkou asi podle modelu já nevím. V ceně byla taška, moskitiéra, a potah proti dešti. Záruční i pozáruční servis, účtenka do ruky a 2 roky záruka. Obchůdek tam stojí už pěkně dlöuho takže nemusíš mít strach že bych ho tam za rok nenašla. Platila jsem v korunách vyjde to teď lépe, než kdybys tady nebo u nich měnila na zloté. Eura nevím jestli berou a kreditku určitě ne, jen hotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 14:39
@Marťulililinka píše:
Jinak pro všechny, kamenný obchod v těšíně, kde prodávají JEN dorjany je tu:Bylo to přímo v Polském Těšíně jak pojedeš po ulisi Střelniční po hlavním mostě do Polska tak hned za mostem je odbočka doleva a asi po 500m (nemám odhad vzdálenosti) uvidíš kočárky jak stojí venku před obchodem pod stříškou a tam vejdeš nahoru po schodech. Hlavně nedoporučuju v těchto obchodech kupovat věci jako deku, fusak, apod. vyjde to draze. Na to jsou zase jiné obchody v Polsku:-)Nám u toho modrého s kostičkou řekla cenu 6300Kč bez autosedačky a 7000–7200Kč s autosedačkou asi podle modelu já nevím. V ceně byla taška, moskitiéra, a potah proti dešti. Záruční i pozáruční servis, účtenka do ruky a 2 roky záruka. Obchůdek tam stojí už pěkně dlöuho takže nemusíš mít strach že bych ho tam za rok nenašla. Platila jsem v korunách vyjde to teď lépe, než kdybys tady nebo u nich měnila na zloté. Eura nevím jestli berou a kreditku určitě ne, jen hotovost.

jj vsimla jsem si, dekuji.
a nejaky tim padem dalsi obchudek na to ostatni?? nebo to je lepsi kupovat v cesku.. nasla jsem si sambaby. com, je to velkoobchod v ostrave a maji tam fajn ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 14:48
@nikolka2401 píše:
jj vsimla jsem si, dekuji.
a nejaky tim padem dalsi obchudek na to ostatni?? nebo to je lepsi kupovat v cesku.. nasla jsem si sambaby. com, je to velkoobchod v ostrave a maji tam fajn ceny..

já zbytek koupila v ČR. Nepřišlo mi to tam výhodný… :think: ceny jako u nás, něco i dražší… ale já tam taky byla před 2 lety, může to být jiný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 14:54
@Marťulililinka píše:
já zbytek koupila v ČR. Nepřišlo mi to tam výhodný… :think: ceny jako u nás, něco i dražší… ale já tam taky byla před 2 lety, může to být jiný.. :nevim:

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darinka90
5.11.12 21:13

trhy Polský Těšín

Ahojky, chci ci jet pčíští týden do Polského Těšína na kočárek, chtěla bych poradit jak se dostanu na velký trh, kde jsou prosím Vás obchody s kočárky a jestli se dá nakupovat v kamenných obchodech také za české koruny. Děkuji moooc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4