Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte,
nemáte někdo zkušenosti s bukovou postýlkou od Růžového pantera? Mám vyhlídlé se stahovací bočnicí postýlku Michal nebo Sofie. Předpokládám, že jde o české výrobky. ![]()
Díky.
Máte zkušenost s Růžový panter City XL?
Přidejte zkušenost s Růžový panter Cit...růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde ![]()
lacenka píše:
růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde
Já teda musím odporovat, měla jsem z této prodejny kočárek a byla jsem maximálně spokojená.(ale výroba to byla myslím polská). Jinak postýlky nevím…
lacenka píše:
růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde
A v jakém smyslu? Nekvalitní výrobky? Problémy s reklamací?
xzuzkax píše:lacenka píše:Já teda musím odporovat, měla jsem z této prodejny kočárek a byla jsem maximálně spokojená.(ale výroba to byla myslím polská). Jinak postýlky nevím…
taky sem od nich měla mít kočárek, osobně sem si ho byla vybrat zálohu zaplatila a čekala a čekala a čekala… Když jsem se za 6týdnů po kočáře scháněla tak kočár nebyl.Nikdo nevěděl kdo o něm má vědět, kde by měl být a jaký. Já měla 14dní do termínu a byla jsem bez kočáru
Zálohu jsem si doslova vyhádala z5 neb jsem měla potvrzení, ale zařekla jsem se že jim budu dělat oprávněnou „reklamu“ komunikace nestojí za nic a neumí držet slovo! Je spoustu jiných obchodů kde si zákazníků hledí. Tady to teda není ![]()
u Ruž. pantera v Brně opravdu stoji prodavačky za nic, ženský jsou děsně neochotný a člověk aby se jich o vše prosil. Teda znám tam jednu vyjimku a pokud tam je tak komunikuji zasadne s ni (takova mladá dlouhovlasa blondynka) Jinak mám od nich spoustu drobných věci i malej golfač a s jsem spokojená, naštěstí nebyl důvod reklamace. Postýlku ale bohužel nevím. Ale u postýlky se snad toho nedá moc pokazit ![]()
Pokud můžu, tak radím radši nic nekupovat. Již po třetí půjdu reklamovat kočárek-momentálně nám praskla obě přední aretovací kola!!! Poprvé reklamace vajíčka, podruhé rukojeť a chybějící nýtky, zřejmě soudruzi v Polsku někde udělali chybu!!! Jsem znechucená a nikdy bych si tam už nic nekoupila!!! ![]()