Postýlka – Růžový panter

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3946
11.1.11 14:14

postýlka - Růžový panter

Ahojte,

nemáte někdo zkušenosti s bukovou postýlkou od Růžového pantera? Mám vyhlídlé se stahovací bočnicí postýlku Michal nebo Sofie. Předpokládám, že jde o české výrobky. :think:
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Růžový panter City XL?

Přidejte zkušenost s Růžový panter Cit...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
11.1.11 14:23

růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
11.1.11 14:26
lacenka píše:
růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde :wink:

Já teda musím odporovat, měla jsem z této prodejny kočárek a byla jsem maximálně spokojená.(ale výroba to byla myslím polská). Jinak postýlky nevím…

• Citovat
  • Upravit
3946
11.1.11 14:28
lacenka píše:
růžový panter je nejhorší kšeft co znám. Pokud si nechceš zadělat na problémy poohlídni se jinde :wink:

A v jakém smyslu? Nekvalitní výrobky? Problémy s reklamací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.1.11 15:51
xzuzkax píše:
lacenka píše:
Já teda musím odporovat, měla jsem z této prodejny kočárek a byla jsem maximálně spokojená.(ale výroba to byla myslím polská). Jinak postýlky nevím…

taky sem od nich měla mít kočárek, osobně sem si ho byla vybrat zálohu zaplatila a čekala a čekala a čekala… Když jsem se za 6týdnů po kočáře scháněla tak kočár nebyl.Nikdo nevěděl kdo o něm má vědět, kde by měl být a jaký. Já měla 14dní do termínu a byla jsem bez kočáru :cert: Zálohu jsem si doslova vyhádala z5 neb jsem měla potvrzení, ale zařekla jsem se že jim budu dělat oprávněnou „reklamu“ komunikace nestojí za nic a neumí držet slovo! Je spoustu jiných obchodů kde si zákazníků hledí. Tady to teda není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
11.1.11 16:58

u Ruž. pantera v Brně opravdu stoji prodavačky za nic, ženský jsou děsně neochotný a člověk aby se jich o vše prosil. Teda znám tam jednu vyjimku a pokud tam je tak komunikuji zasadne s ni (takova mladá dlouhovlasa blondynka) Jinak mám od nich spoustu drobných věci i malej golfač a s jsem spokojená, naštěstí nebyl důvod reklamace. Postýlku ale bohužel nevím. Ale u postýlky se snad toho nedá moc pokazit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
catiiss
22.10.12 20:25

Pokud můžu, tak radím radši nic nekupovat. Již po třetí půjdu reklamovat kočárek-momentálně nám praskla obě přední aretovací kola!!! Poprvé reklamace vajíčka, podruhé rukojeť a chybějící nýtky, zřejmě soudruzi v Polsku někde udělali chybu!!! Jsem znechucená a nikdy bych si tam už nic nekoupila!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4