Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím maminky, minulý týden nám dorazil objednaný kočárek x-lander xa 2010 volcano. Kočárek je krásný, akorát hrozně zapáchá - všem nám to připomíná kočičí h..... jsem z toho docela nešťastná, protože bych svoje první dítě nechtěla vozit ve smradlavém kočárku
všichni mě pořád utěšují, že se to vyvětrá, ale já tomu vůbec nevěřím. Přemýšlím o reklamaci. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost??? ![]()
Potnička píše:
Zdravím maminky, minulý týden nám dorazil objednaný kočárek x-lander xa 2010 volcano. Kočárek je krásný, akorát hrozně zapáchá - všem nám to připomíná kočičí h..... jsem z toho docela nešťastná, protože bych svoje první dítě nechtěla vozit ve smradlavém kočárkuvšichni mě pořád utěšují, že se to vyvětrá, ale já tomu vůbec nevěřím. Přemýšlím o reklamaci. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost???
nesmrdi to spis novotou.
Novota to určitě nebude, opravdu to smrdí jako zvířecí výkal…nikde jsme ale žádný flek ani nadílku neobjevili. ![]()
Ahoj,
mrkni sem,paní měla taky smradlavou a reklamovala:
https://www.emimino.cz/…smrdi-53259/
Už tu je nějaká starší diskuze ve které to jedna maminka řešila. Docela mě tenkrát vyděsila, ale naštěstí nám kočárek došel voňavej a teda i spoustě dalším.
Už jsem jí našla: https://www.emimino.cz/…smrdi-53259/ .
Zkus to reklamovat, určitě to není normální.
Děkuji, už jsem pročítala
zkusím zavolat do toho e-shopu kde jsem kočárek kupovala a uvidím co mi řeknou…je mi jasný, že na mě budou koukat jak na blázna ![]()
Terrad píše:
Tak pozdě, ale snaha byla.
Našli jsme to ve stejný čas ![]()
No za zeptátní nic nedáš a pokud by bylnějaký problém určitě bych volala i do Babypointu
. Je zvláštní, že smrdí jen některé kusy. To je jakoby byly někde vzadu ve smaradlavém skladě
.
Já si myslím, že ta deska může zapáchat, protože někde navlhla. Měla jsem takovou podobnou desku v ohrádce a když se namočila, taky smrděla jako kočičí ho..... Takže chyba se stala někde cestou od dodavatele a myslím, že úplně se toho člověk nezbaví nikdy. Reklamovala bych a pokud by nechtěli, tak dost ostře
![]()
Taky mě napadlo, že se mohla stát někde chyba na cestě mezi prodejcem a dodavatelem…no uvidím…čekám až padne 9 a hned jim tam volám ![]()
Ahoj, dej prosím, vědět, jak jsi dopadla. Také mám objednaného X-Landera, tak ať jsem když tak připravená. Děkuji!
Andílek Pája píše:
Ahoj, dej prosím, vědět, jak jsi dopadla. Také mám objednaného X-Landera, tak ať jsem když tak připravená. Děkuji!
Dopadla jsem asi takto: volala jsem do Malvíka - tam jsem dostala akorát email na obchod@malvik.cz a že tam to mám napsat. Taky jsem volala do Babypointu a tam mi paní řekla, že to můžu řešit přímo s nima, protože by to stejně posílali k nim. Takže pokud to budu chtít reklamovat můžu to tam zaslat a nebo dovézt. Někdy se prý stává, že to maminky cítí jako smrad, ale je to pouze smrad novoty. Ale za tenhle smrad dám ruku do ohně
to žádná novota není
Každopádně ti držím palce, ať tvůj kočárek voní
![]()
No ale vysvětluj pak okolí, že se ti do kočárku nevydělala kočka, ale že krásně voní novotou
.