Zápach z korbičky x-lander x-pram

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
10.1.11 07:58

zápach z korbičky x-lander x-pram

Zdravím maminky, minulý týden nám dorazil objednaný kočárek x-lander xa 2010 volcano. Kočárek je krásný, akorát hrozně zapáchá - všem nám to připomíná kočičí h..... jsem z toho docela nešťastná, protože bych svoje první dítě nechtěla vozit ve smradlavém kočárku :-)))) všichni mě pořád utěšují, že se to vyvětrá, ale já tomu vůbec nevěřím. Přemýšlím o reklamaci. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
10.1.11 08:09
Potnička píše:
Zdravím maminky, minulý týden nám dorazil objednaný kočárek x-lander xa 2010 volcano. Kočárek je krásný, akorát hrozně zapáchá - všem nám to připomíná kočičí h..... jsem z toho docela nešťastná, protože bych svoje první dítě nechtěla vozit ve smradlavém kočárku :-)))) všichni mě pořád utěšují, že se to vyvětrá, ale já tomu vůbec nevěřím. Přemýšlím o reklamaci. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost??? :roll:

nesmrdi to spis novotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 08:18

Novota to určitě nebude, opravdu to smrdí jako zvířecí výkal…nikde jsme ale žádný flek ani nadílku neobjevili. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.1.11 08:24

Ahoj,
mrkni sem,paní měla taky smradlavou a reklamovala:
 https://www.emimino.cz/…smrdi-53259/

• Citovat
  • Upravit
14535
10.1.11 08:25

Už tu je nějaká starší diskuze ve které to jedna maminka řešila. Docela mě tenkrát vyděsila, ale naštěstí nám kočárek došel voňavej a teda i spoustě dalším.
Už jsem jí našla: https://www.emimino.cz/…smrdi-53259/ .
Zkus to reklamovat, určitě to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.1.11 08:25

Tak pozdě, ale snaha byla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 08:27

Děkuji, už jsem pročítala :-) zkusím zavolat do toho e-shopu kde jsem kočárek kupovala a uvidím co mi řeknou…je mi jasný, že na mě budou koukat jak na blázna :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 08:27

děkuju za snahu :-) doufám, že se to nějak vyřeší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.1.11 08:28
Terrad píše:
Tak pozdě, ale snaha byla. :mrgreen:

Našli jsme to ve stejný čas :palec:

• Citovat
  • Upravit
14535
10.1.11 08:30

No za zeptátní nic nedáš a pokud by bylnějaký problém určitě bych volala i do Babypointu :palec: . Je zvláštní, že smrdí jen některé kusy. To je jakoby byly někde vzadu ve smaradlavém skladě :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
10.1.11 08:31

Já si myslím, že ta deska může zapáchat, protože někde navlhla. Měla jsem takovou podobnou desku v ohrádce a když se namočila, taky smrděla jako kočičí ho..... Takže chyba se stala někde cestou od dodavatele a myslím, že úplně se toho člověk nezbaví nikdy. Reklamovala bych a pokud by nechtěli, tak dost ostře :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 08:53

Taky mě napadlo, že se mohla stát někde chyba na cestě mezi prodejcem a dodavatelem…no uvidím…čekám až padne 9 a hned jim tam volám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.11 09:14

Ahoj, dej prosím, vědět, jak jsi dopadla. Také mám objednaného X-Landera, tak ať jsem když tak připravená. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 09:33
Andílek Pája píše:
Ahoj, dej prosím, vědět, jak jsi dopadla. Také mám objednaného X-Landera, tak ať jsem když tak připravená. Děkuji!

Dopadla jsem asi takto: volala jsem do Malvíka - tam jsem dostala akorát email na obchod@malvik.cz a že tam to mám napsat. Taky jsem volala do Babypointu a tam mi paní řekla, že to můžu řešit přímo s nima, protože by to stejně posílali k nim. Takže pokud to budu chtít reklamovat můžu to tam zaslat a nebo dovézt. Někdy se prý stává, že to maminky cítí jako smrad, ale je to pouze smrad novoty. Ale za tenhle smrad dám ruku do ohně ;-)))) to žádná novota není :-))) Každopádně ti držím palce, ať tvůj kočárek voní :-))) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.1.11 09:41

No ale vysvětluj pak okolí, že se ti do kočárku nevydělala kočka, ale že krásně voní novotou :wink: :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí