Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni! Koupili jsme kočárek X-Lander XA 2010 s korbičkou X-Pram a dno korbičky (taková ta „dřevěná“ deska) strašně zapáchá - jako hnůj
. Byla tím načmuchlá i matrace, tu jsem vyprala a částečně to pomohlo. Kočárek už víc jak 14 dní obnažený větrám, ale smrdí to pořád stejně. Chtěla bych vědět, jestli nemáte některá podobnou zkušenost a radu, jak se toho smradu nejlépe zbavit. Mám taky obavu, aby ten silný zápach nebyl nějak škodlivý pro miminko. Poraďte! Díky!
a ptala jsi se na to v krame, kdes to kupovala??? Jestli to neni necim napusteny, je to divny ![]()
Ahoj, já mam to samý u quinny speedi. Kupovala jsem ho teda z druhý ruky, ale taky mi jakoby páchne matrace, ale spíš zatuchle. Vyprat se to bojim, je to takový papírový, ale po každý procházce tu matraci vyndam a je to lepší. Jak se toho zbavit úplně, to by mě taky zajímalo.
Ptala jsem se v Babypointu přes email, zatím nevědí, prý se s tím nesetkali, předali můj dotaz na servisní odd., že se mi prý ozvou. Ale chtěla jsem se poptat, jestli s tím zápasí víc holek nebo je to jenom můj problém
…
Ahoj,
já mám korbičku X Pram 2010,ale mám ji v pořádku,no můžeš mít nějaký vadný kus třeba ![]()
Máme zelenou „jungle“… Volala jsem do Dětského ráje, kde jsme kočárek kupovali, tak se taky strašně podivovali… Budu šťastná, pokud mi korbičku vymění kus za kus a nebudu muset řešit reklamaci, přeci jenom je mimčo už „na cestě“. Říkali, že to SNAD půjde, že se uvidí…
No nejlepší by bylo kdyby ti ji vyměnili,kdo ví jak dlouho by reklamace trvala a nakonec by ani reklamaci výrobce uznat nemusel,znáš to ![]()
Právě! Bude to na dlouhý lokte a svý první mimi budu vozit v nějakým půjčeným „eráru“
Myslela jsem, že se to vysmradí a bude to ok, akorát, že už tomu přestávám věřit… Potřebovala jsem zjistit, jestli je to „normální“ nebo ne. Tak je to můj první kočár a při obhlídce v krámě mě nenapadlo je očuchávat
Mluvila jsem znovu s Dětským rájem, říkali, že ty co tam mají očuchávali a že každá trochu zapáchá
Že ji mám přivézt a uvidí se. Prý jsem ale první, která si na to stěžuje ![]()
Prosím ještě někoho, kdo máte od X-Landeru korbičku X-Pram 2010, napište info, jestli korbička zapáchala, případně také jakou barvu máte. Díky!!! ![]()
hmm mám korbičku xpram 2007 a nesmrděla, respektive takový ten smrádek po vybalení z igelitu zmizel za den… nenavštívila ji kočka? ![]()
Tak hlásím úspěšnou výměnu. Dnes jsme v Dětském ráji vyměnili smradlavou za nesmradlavou
Přinesli nejdřív na očuchání jinou zelenou - smrděla úplně stejně jako ta naše! Pak přinesli modrou - ta byla úplně ok. Pak přinesli jinou zelenou - NESMRDĚLA!!! Takže je to kus od kusu! Doufám, že tahle diskuse pomůže aspoň některým, kdo si X-Pram 2010 koupí a budou mít stejný problém. Takže výsledek: 1) toho smradu se nedá zbavit ani 14ti denním důkladným vyvětráním 2) je to vada kusu, nemají to všechny korbičky 3) nám vyměnili v prodejně kus za kus (korbička nesmí být používaná, jinak by to šlo klasicky přes reklamaci).
Barušák píše:
Tak hlásím úspěšnou výměnu. Dnes jsme v Dětském ráji vyměnili smradlavou za nesmradlavouPřinesli nejdřív na očuchání jinou zelenou - smrděla úplně stejně jako ta naše! Pak přinesli modrou - ta byla úplně ok. Pak přinesli jinou zelenou - NESMRDĚLA!!! Takže je to kus od kusu! Doufám, že tahle diskuse pomůže aspoň některým, kdo si X-Pram 2010 koupí a budou mít stejný problém. Takže výsledek: 1) toho smradu se nedá zbavit ani 14ti denním důkladným vyvětráním 2) je to vada kusu, nemají to všechny korbičky 3) nám vyměnili v prodejně kus za kus (korbička nesmí být používaná, jinak by to šlo klasicky přes reklamaci).
Tak gratulace
aspon je videt ochota prodavajicich ![]()
Barušák píše:
Tak hlásím úspěšnou výměnu. Dnes jsme v Dětském ráji vyměnili smradlavou za nesmradlavouPřinesli nejdřív na očuchání jinou zelenou - smrděla úplně stejně jako ta naše! Pak přinesli modrou - ta byla úplně ok. Pak přinesli jinou zelenou - NESMRDĚLA!!! Takže je to kus od kusu! Doufám, že tahle diskuse pomůže aspoň některým, kdo si X-Pram 2010 koupí a budou mít stejný problém. Takže výsledek: 1) toho smradu se nedá zbavit ani 14ti denním důkladným vyvětráním 2) je to vada kusu, nemají to všechny korbičky 3) nám vyměnili v prodejně kus za kus (korbička nesmí být používaná, jinak by to šlo klasicky přes reklamaci).
SUPER ![]()