X-lander korbička X-Pram smrdí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
22.10.10 13:22

X-lander korbička X-Pram smrdí

Ahoj všichni! Koupili jsme kočárek X-Lander XA 2010 s korbičkou X-Pram a dno korbičky (taková ta „dřevěná“ deska) strašně zapáchá - jako hnůj :-? . Byla tím načmuchlá i matrace, tu jsem vyprala a částečně to pomohlo. Kočárek už víc jak 14 dní obnažený větrám, ale smrdí to pořád stejně. Chtěla bych vědět, jestli nemáte některá podobnou zkušenost a radu, jak se toho smradu nejlépe zbavit. Mám taky obavu, aby ten silný zápach nebyl nějak škodlivý pro miminko. Poraďte! Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
22.10.10 13:25

a ptala jsi se na to v krame, kdes to kupovala??? Jestli to neni necim napusteny, je to divny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jihou
22.10.10 13:48

Ahoj, já mam to samý u quinny speedi. Kupovala jsem ho teda z druhý ruky, ale taky mi jakoby páchne matrace, ale spíš zatuchle. Vyprat se to bojim, je to takový papírový, ale po každý procházce tu matraci vyndam a je to lepší. Jak se toho zbavit úplně, to by mě taky zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
41
22.10.10 14:15

Ptala jsem se v Babypointu přes email, zatím nevědí, prý se s tím nesetkali, předali můj dotaz na servisní odd., že se mi prý ozvou. Ale chtěla jsem se poptat, jestli s tím zápasí víc holek nebo je to jenom můj problém :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
22.10.10 14:27

Ahoj,
já mám korbičku X Pram 2010,ale mám ji v pořádku,no můžeš mít nějaký vadný kus třeba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41
22.10.10 14:32

Miriamm - jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
22.10.10 14:33

Modrou barvu.

• Citovat
  • Upravit
41
22.10.10 14:45

Máme zelenou „jungle“… Volala jsem do Dětského ráje, kde jsme kočárek kupovali, tak se taky strašně podivovali… Budu šťastná, pokud mi korbičku vymění kus za kus a nebudu muset řešit reklamaci, přeci jenom je mimčo už „na cestě“. Říkali, že to SNAD půjde, že se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
22.10.10 14:47

No nejlepší by bylo kdyby ti ji vyměnili,kdo ví jak dlouho by reklamace trvala a nakonec by ani reklamaci výrobce uznat nemusel,znáš to :roll:

• Citovat
  • Upravit
41
22.10.10 14:59

Právě! Bude to na dlouhý lokte a svý první mimi budu vozit v nějakým půjčeným „eráru“ :-? Myslela jsem, že se to vysmradí a bude to ok, akorát, že už tomu přestávám věřit… Potřebovala jsem zjistit, jestli je to „normální“ nebo ne. Tak je to můj první kočár a při obhlídce v krámě mě nenapadlo je očuchávat :-) Mluvila jsem znovu s Dětským rájem, říkali, že ty co tam mají očuchávali a že každá trochu zapáchá 8-o Že ji mám přivézt a uvidí se. Prý jsem ale první, která si na to stěžuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.10.10 17:28

Prosím ještě někoho, kdo máte od X-Landeru korbičku X-Pram 2010, napište info, jestli korbička zapáchala, případně také jakou barvu máte. Díky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
22.10.10 21:07

hmm mám korbičku xpram 2007 a nesmrděla, respektive takový ten smrádek po vybalení z igelitu zmizel za den… nenavštívila ji kočka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.10.10 22:48

Tak hlásím úspěšnou výměnu. Dnes jsme v Dětském ráji vyměnili smradlavou za nesmradlavou :pankac: Přinesli nejdřív na očuchání jinou zelenou - smrděla úplně stejně jako ta naše! Pak přinesli modrou - ta byla úplně ok. Pak přinesli jinou zelenou - NESMRDĚLA!!! Takže je to kus od kusu! Doufám, že tahle diskuse pomůže aspoň některým, kdo si X-Pram 2010 koupí a budou mít stejný problém. Takže výsledek: 1) toho smradu se nedá zbavit ani 14ti denním důkladným vyvětráním 2) je to vada kusu, nemají to všechny korbičky 3) nám vyměnili v prodejně kus za kus (korbička nesmí být používaná, jinak by to šlo klasicky přes reklamaci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.10.10 22:57
Barušák píše:
Tak hlásím úspěšnou výměnu. Dnes jsme v Dětském ráji vyměnili smradlavou za nesmradlavou :pankac: Přinesli nejdřív na očuchání jinou zelenou - smrděla úplně stejně jako ta naše! Pak přinesli modrou - ta byla úplně ok. Pak přinesli jinou zelenou - NESMRDĚLA!!! Takže je to kus od kusu! Doufám, že tahle diskuse pomůže aspoň některým, kdo si X-Pram 2010 koupí a budou mít stejný problém. Takže výsledek: 1) toho smradu se nedá zbavit ani 14ti denním důkladným vyvětráním 2) je to vada kusu, nemají to všechny korbičky 3) nám vyměnili v prodejně kus za kus (korbička nesmí být používaná, jinak by to šlo klasicky přes reklamaci).

Tak gratulace :-) aspon je videt ochota prodavajicich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
24.10.10 08:13
Barušák píše:

SUPER :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí