Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky máte zkušenosti ještě s tímto kočárkem? Brio GO????
, díky moc ![]()
osobní zkušenosti nemám, ale slyšela jsem a četla skoro samé negativní reakce
Zuzko moc ti děkuji, přečetla jsem si odkaz který jsi poslala a už mi aspoň nezabírá místo v hlavě
, děkuju
nemáš vůbec zač, já mám ten nově jané slalom 2009, a jsem hrozně moc spokojená, za sebe můžu doporučit tento
já jsem takovejkočárkovej maniak, už mám třetí pokaždý jsem na něm našla něco co mi vadilo, ale s jané jsem 100% spokojená, kdyby byla nová kolekce jané stejně široká jako 09, šla bych do něj
souhlasím, Brio nic moc, Enny3 by mohla vyprávět..
snad s ním ani pořádně nejezdila…
To se divím, že čtu nespokojené reakce. Brio go používá už skoro dva roky moje švagrová, koupili ho půl roku používaný a je úžasný, lehoučký, velmi snadno ovladatelný, super i do terénu, bydlí na vesnici, velmi skladný do auta, pro dítě prostorově velký i jako sporťák, malá v něm v pohodlí jezdila druhou zimu a i teď je dost velký. Prodyšný, velký košík, důkladně jsem si ho prohlédla a proměřila a byla jsem z něj nadšená a švagr se švagrovou mu říkají mercedes mezi kočárky.
Také se divím, že jsou tu negativní reakce, protože Brio Go si koupila moje kamarádka. Každý týden chodím hlídat (vozit) - malý má půl roku a z kočárku jsem velice nadšená. Kromě toho, co sem psala marcelína30 - v okolí máme kočičí hlavy a kočárek to dává bez problémů a spokojenost je i s tím, že se vleze do výtahu (máme ho docela malý). Takže já bych ho jedině doporučila ![]()
No..ja teda taky nechapu, proc Brio hanite!!! Mam uz treti kocar, protoze pokazde jsem nasla neco, co mi vadilo, ale teda s timto jsem naprosto spokojena. Koupila jsem ho uz pouzity po jednom diteti a porad je (oproti jinym) naprosto funkcni, lehky, snadno ovladatelny, prostorny, ma velky ulozny prostor, maly se da vozit po i proti smeru jizdy, nevikle se, je pevny…Proste same pozitiva!!! Ja bych za sebe nemenila ani omylem!!!
Brio Go je nejúžasnější kočárek jaký znám, požívám ho 9 měsíců, stále ještě jako hluboký, malý se do něj vešel celou letošní dlouhou zimu, navlečený a ve fusaku samozřejmě. Kočár se naprosto lehounce ovládá a to v každém terénu, dokonce i na sněhu na sjezdovce do kopce, je odpružený, trochu i houpe, je nepromokavý, přitom prodyšný, v létě se dá odvětrávat, má prostorný košík i na velké nákupy, je nádherně skladný, lehounký, vešel se nám i se spousty zavazadly do kufru naší Octavie combi. Vejde si i do našeho malého výtahu z konce 70. let a dvě osoby k němu. Ten kočár nemá chybu, je vychytaný, prostě skandidávská kvalita
Chválím ho a doporučuji kudy chodím a lidem se moc líbí, je takový neokoukaný ![]()
No je fakt, že ty negativní příspěvky jsou z roku 2010, já mám kočár z kolekce 2012 a za 9 měsíců používání maximálně spokojená a švagrová ho používá 3 rokem od roku 2010 a je také maximálně spokojená a bude ho používat pro další dítě, stále je jak nový. Koukala jsem, že model Brio go 2013 má navíc vyměnitelná větší kolečka do hlubokého sněhu, zde video, ale na sněhu se s ním jezdí dobře i s malými otočnými kolečky, která se dají zaaretovat.
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
Přeji všem dobrý den. Musím jen potvrdit chválu na Brio z kolekce 2012. Náš malý má už 9 měsíců takže jsem si vyzkoušela všechny varianty. Hlubokou korbu máme s kamarádkou na půl protože máme mimina mezi sebou o 10 měsíců tak nám to pěkně vyšlo ve střídání
jezdíla jsem s ní do konce 6 měsíce, malošek je docela velký + fusak Brio = také velká chvála, v 5 měsících jsme absolvovali Italii a v pohodě, super termoregulace + deka, prostě kluci se tam přes zimu vejdou tak, tak… ale Brio korba je jedna z nejdelších!!! záleží na období narození mimča. Naš Jakoubek je v červenci, takže zima pro nás byla dlouhá a korba malá… teda ke konci
jinak konstrukci mam 3 roky starou a sporták nový po předchozí reklamaci, obojí je super a žádná známka nějakého problému
díky bohu!!! a váha samotného kočárku = bez komentáře!!! mám zdravotní problémy a váha kočárku je pro mě hodně důležitá a plně vyhovuje mým možnostem. Prostě lehký, skladný, snadno ovladatelný. Přeji všem jen samé dobré zkušenosti a zážítky s úžasným kočárkem Markéta.
Jo Brio go je nejlepší
V sobotu jsme s ním absolvovali 10 km v terénu a bez nejmenšího problému, ta malá přední otočná kolečka to zvládají, narozdíl od Mutsy 2012, což je taky pěkně drahý kočár, ale jak jsem se přesvědčila Brio go 2012 je rozhodně lepší ![]()