Jane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
8.10.10 13:29

jane

Milé maminky, potřebovala bych poradit. Líbí se mi kočárek Jané Unlimit Formula Matrix 2010. Jestli jsme to pochopila, tak je tam autosedačka a hluboká korba, tudíž je bez sportáku. Chtela jsem se zeptat, je to novinka, mate s nim nektera zkusenosti a jak je to s dokooupenm sportovniho luzka, kdyz konstrkucki uz budu mit? Moc dekuji a hezky den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Unlimit?

Přidejte zkušenost s Jané Unlimit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MariePP
8.10.10 13:43

Ten Metrix je autosedačka(větší vajíčko)ze které uděláš zároveň i lůžko. Je teda menší, ale zase nemusíš kupovat sedačku. Kamarádka ho má a je s tím spokojená má teda Metrixe na trojkolce :-D a tam v základu byl sporťák + něco k tomu, vybrala Metrixe . Myslím že ten sporťák je i jako základ u tohoto. jukni na www.handypraha.cz kupovala ho tam :-)

• Citovat
  • Upravit
218
8.10.10 13:47

takže teoreticky bych nemusela kupovat sportak? Mela bych hl.luzko a ten Matrix, coj je do auta, moc dekuji':-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MariePP
8.10.10 14:09

Teoreticky jo, trojkolka to tak měla, zkus tam zavolat, jsou docela v poho a komunikace nevázla :lol: kámoška zvolila místo hl.lůžka ten metrix, protože stejně po půl roce půjde mimi do sporťáku, jak už to u těhle ,,cvakaček ,,bývá :-D

• Citovat
  • Upravit
218
8.10.10 14:24

a nevíš, jak je to porávě s tím sportákem? O ten se mi hlavně jedná, oni totiž mají za 16 tis nabídku, kde je v ceně ten metrix a Jane rider a já potřenuji vedet, jestli se da dokoupit sportatk, kdyz uz konstrukci mit budu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MariePP
8.10.10 15:25

Ten sporťák tam zaručeně bude, oni ho zvlášť ani neprodávají, jen metrix, vajíčko a hl.korbu

• Citovat
  • Upravit
73
8.10.10 15:37

jane 2010 ma 3 druhy podvozkov: unlimit (stvorkolka so sportovou sedackou - polohuje sa opierka), slalom (trojkolka so sportovou sedackou - polohuje sa opierka) a rider (tiez stvorkolka ale dve male kolieska a dve velke so sportovou castou - korytkove polohovanie). Teda v kazdej zostave je sportak. Jane 2010 ma dve korby, transporter, t.j. klasicka a potom matrix, t.j. korba a autosedacka 2v1. Neda sa kupit len podvozok s korbou, vsade je zaklad sportova cast. V uvodnom prispevku pises Jane unlimit Formula Matrix, t.j. sportak stvorkolka + korba matrix ale v poslednom prispevku uz mas Jane rider matrix, t.j. iny podvozok so sportakom, takzvanym korytkom + korba matrix. Ak budes mat v nazve „transporter“, tak je to s klasickou hlbokou vanickou a ak budes mat v nazve aj „strata“, tak to je + klasicka autosedacka - vajicko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
8.10.10 16:29

Moc děkuji za odpovedi, ja se v tom totiz uplne ztracim:-)),a el uz v tom mam jasneji, jste jendou dekuji,mela jsem pred tim Casuaplay a ted bxych chtela zkusit tento, tak uvidime:-)jeste jendou diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
8.10.10 16:33

http://www.malvik.cz/…x-Light-2010, tady je jeste odkaz na to, co presne se mi libi, zda se mi to dobra cena za tech 19 tis, pokud je tam tedy i sportak, to vo tam tedy vidim na tom podvozku je zrejme asi ten Matrix, coz je tedy jak autosedacka, tak hluboka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.10.10 18:18

presne tak, je tam sportak rider a korba matrix 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.10.10 17:34

jeste jednou vam moc dekuji za prispevky, uz jsme se v Jane systemu zorientovala:-)), chtela jsme s ejeste zeptat, nemate nekdo zkusenost, nebo treba nekdo z vasich blízkých, jak dlouho vydrzi miminko v te formuli Metrix? Do kolika mesicu? Zda s emi malinka, chtela bych ji misto halvni korby, tak at vim a ten sportacek Jane rider je moc krasny, ale taky ne nejak velky, myslite, ze alespon do roka a pul tam dite vydzi?Moc dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.10.10 10:23

kačko,
na rider jsem zatím žádné reference nečetla, takže obecně se neví, co umí kočárek v terénu, čímž myslím skutečné používání (ne obchod).

ta konrétní kombinace z odkazu je podvozek, sportovní sedačka a ten matrix = prý korba a autosedačka v jednom.
sportovní sedák optočný v obou směrech, polohovatelný jako houpačka, ne klasicky, někkomu to nevyhovuje.. (neuděláš klasiku plochý leh, vždycky je tam ten úhle sedáku.. )

proč hlavně píšu je to, že tě chci důrazně varovat.
prosím, nekupuj si matrix jako autsoedačku do auta. je sice tzv homologovaná, schválená podle ECE normy, ale není vůbec bezepčná!!! stačí se juknout na testy ADAC (v podstatě jediný spolehlivý zdroj informací o bezepčnosti v autě..)
nehledě na velikost matrixe, jako korba je nanic, protože je malý (podle referencí max. do 6m použitelný) a jako autosedačka taky, protože vůbec nechrání dítě v autě.

doporučuju koupit klasickou autosedačku vajíčko, k Jané je Strata 2010, která je naopak velice bezpečná a korbu. sice má jané teď transporter, maličkou,a el přesto je to pořád větší než matrix..

Matrixe opravdu prosím nebrat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.10.10 10:29

ještě doplním, k sporťáku rider se dá koupit i lůžko mikro, které je skládací, něco jako scout u concordu - http://www.malvik.cz/…-Strata-2010
tahle sestava je pravda o 4tis dražší než ta s matrixem, ale podle mého lepší, je v ní sedačka strata a to lůžko nevypadá špatně..

mikro jde dát na všechny podvozky jané, 2010 i stařší, ale viděla jsem ho prodávat jen v kombinaci s riderem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.10.10 18:49

Nataško:-), moc děkuji, práve ze moc info o tomto kocarku neni, ten Matrix se mi zda take hodne maly a zarazilo me, ze tedy neni bezpecny.Mam i strach z toho sportaku, je docela maly a to, ze jende dat do uplneho lehu, mi vadi,moc dkeuji, budu muset hledat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.10.10 19:28

skus pozriet aj na jane slalom 2010, t.j. trojkolka alebo unlimit (stvorkolka), tie sportaky maju inu sedaciu cast a idu dat do uplneho lahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí