Jane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Unlimit?

Přidejte zkušenost s Jané Unlimit
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
11.10.10 12:32

kačko, ano, Rider je opravdu docela malý, je to podobný tip jako concord neo nebo Joolz,..

zkus se podívat třeba na Jané unlimit, má taky otočnou sedačku, ale klasické polohování do lehu. a pasuje všechno stejně, jako u ridera.

(soudě dle prvního výběru ti asi nevadí přední pastová kolečka, nepotřebuješ něco extra terénního..)

ekvivaletntem je pak concord fusion, ale nemá otočný ten sedák.. zas je ale o dost větší ta sedačka, hoodně veliká. i korba je větší (concord proton)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.10.10 18:02

na ten Jane unlimit jsme se dívala, je am v ceně i ta autosedačka Strata, kterou bych ted uz volila radeji, ale zase se mi moc nelibi jejich sportak,ale treba je nazivo pekny:-). Jinka ja nejak do terenu nepotrebuji, jsem z mesta,tak se to da(az na ty kocici hlavy na namesti :-D :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.10.10 19:13

vidím, že se ti líbí víc takové ty modernější designy, futurističtější…
takže..
nelíbil by se ti třeba Quinny buzz 4? sporťák sice nejde do lehu, je to taky houpačka, ale je o hodně větší..
ono ta houpačka opravdu dětem dost často nevadí, vadí jen maminkám,.. jukni do diskuze o QUinny buzz.

nebo Peg perego Skate http://www.malvik.cz/…-Completo-09
(09 je lepší kolekce než 10, má ještě super pásy na dítě a sporťáka korba je vlastně jeden sedák, který se upravuje.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.10.10 07:33

ano jeden není špatný, líbí se mi, ale asi bych šla do jane, nevím,někak mě to k němu táhne, hlavně, aby sporták byl do lehu, docela jsme spali venku, tak to bude lepší, nedokážu si předstvait, mít tam už větší dítě:-), ale moc děkuji, jsi hodná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.10.10 08:55

Kačko, Vojtěch mi taky chrněl venku… vlastně do těch asi 16m co se vozil intezivně v kočáře (byla zima) spal přes den jen v něm.. a víš, kde měl nohy? na madle.. on by byl býval hoodně ocenil houpačku.. a takových dětí znám víc.. pravda, pak jsou takové, co zase spinkají na bříšku, (to normálně vojta spí taky, ale v kočáře zásadně takhle..)..

ale pokud se ti líbí ten design podvozku, tak to budeš mít těžké s výběrem, prootože já si nemůžu vzpomenout na jediný, co by měl sedák do lehu a tenhle typ podvozku… :think:
možná jestli moon ping/pong nemají klasické polohování,a le dost o tom pochybuju, prootože i jejich T3 mívala houpačku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.10.10 13:06

je nohy na madle:-))to je dobry :-D , no uvidime, neprve musim otehotnet, zacinma uz z toho silet, tqk nam drz palecky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.3.13 07:31

Jané Muum Formula Koos Micro 2013

Zdravím:-)
líbí se mi kočárek Jané Muum Formula Koos Micro 2013, asi nějaká novinka, zatím jsem žádnou diskuzi k němu nenašla:-( nemáte s ním prosím někdo zkušenosti? Korbička nevypadá, že bude malá… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí