Kočárek - Mutsy Slider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.10 23:23

mutsy slider

prosim mam dotaz sportovni kocarek mutsy slider je do terenu dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
11.1.11 09:30

Holky prosím,kdo máte mutsy slider. Jak jste spokojeni s těma velkýma nenafukovacíma kolečkama? Myslíte,že na lesní cesty to bude ok? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sander
23.1.11 06:35

Ahoj, my máme teda mutsy urban rider, ale dívala jsem se i na slider, když jsme se rozhodovali, který kočárek si vezmeme. Velkých koleček bych se určitě nebála, spíš bych si zvolila kolečka, která jsou opravdu za sebou a ne podvozek s kolečky v předu blíž a v zadu dál od sebe. A taky se podívejte na sportovní sedačku u slideru, ta mi nevyhovovala, podle prodavačky v obchodě se zrovna na slider nedá dát ani jiná sport. sedačka od mutsy. Právě kolečka a sport. sedačka rozhodla. máme urban rider, sice vypadá více terení než ostatní podvozky od mutsy, ale do sněhu a břeček je parádní.

• Citovat
  • Upravit
Sander
23.1.11 06:37

jo a nenafukovací kolečka ..... raději nafukovací, většina maminek říká, že miminko hodně cítí otřesy, když kolečka nejsou nafukovací, my jsme se toho tedy drželi taky.

• Citovat
  • Upravit
247
2.2.11 16:33

Už ho mám koupený a zatím velká spokojenost, no to se stejně uvidí,až při jízdě s dítětem :-) Mě se právě ta sportovní sedačka líbí, hlavně ať malá je spokojená, ale díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.2.11 16:36

Ani ty kolečka, já jsem vyloženě sháněla dvě velký kola a dvě menší, já extra do šílenýho terénu jezdit nebudu,jen upravený lesní asfaltky a chodníky,takže snad poslouží, výborně se ovládá, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.3.11 11:35

Mutsy Slider

Ahoj Lenieli, mám termín v červenci a také mám jako druhou variantu, koupit klasický kočár houpací a pak sporták a líbí se mi Mutsy SLIDER, budu jezdir terénem. Sice také to budou upravené lesní cesty, kamínkové atd, ale někdy zajedem i do neupraveného lesního terénu. Myslíš že je SLIDER na tohle dobrý? Jde mi hlavně i o to aby dobře pružil. Jestli neni odpružený, tak ho nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
15.11.11 22:54

Chtěla bych se zeptat jak Vám vyhovoval kočárek Mutsy slider. Koukám, že jste ho kupovala někdy v únoru tak už by jste měli mít něco naježděno :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
18.1.12 13:09

Nemůžu najít recenze na mutsy slider.tady diskuze taky vazne.není tu přeci někdo kdo ho má?

• Citovat
  • Upravit
Misha101
20.2.12 11:28

Ahojky,napíše mi někdo zkušenosti s kjočárkem mutsy slider 2010 ? moc se mi líbí ale vůbec nevím jestli je to dobrá volba děkuji

• Citovat
  • Upravit
17464
20.2.12 14:21

Mě má zítra přijít tak napíšu :-) Ale malej se narodí až v dubnu, takže zítra ho projedu jen na prázdno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
22.2.12 21:19

Tak mutsy slider nám včera přišel a já jsem z něj nadšená :palec: Zadní kola jsou pěkně velký takže si myslím, že i horší terén v pohodě zvládnou.. no těším se až s prckem vyrazím, to bude cca za 8týdnů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.12 22:12

Recenze

Ahpj holky, musím se vypsat z toho, jak to vidím já. Kočárek se mi velice líbil na obrázku, před koupí jsem ho okoukla v obchodě, kde jsem si pouze zkusila jeho skvělou ovladatelnost a pérování madla, které docela příjemně houpe, ale nenapadlo mě si ho prohlédnout pořádně zblízka.:)) Mojí podmínkou bylo, že jsem chtěla už novější model 2011 s rozšiřujícím zipem na boudičce u sportovní nástavby. Starší modely se nedají rozšířit a jedna maminka mi potvrdila, že je to peklo. Zatím s tím jezdím pouze v létě, kdy na miminko neustále svítí sluníčko. No a sporťák si nedokážu představit v zimním počasí. I ta má vylepšená boudička je ke kočárku přidělaná pouze na každém konci, tj. dvou místech, takže tam okolo sedačky musí na miminko táhnout a hlavně když fouká vítr, boudička se naklání podle větru. To, že se sportovní nástavba polohuje pouze jako celá sedačka do čtyř poloh, to jsem věděla, ale nedošlo mi, že v takové sedačce dítě prostě pohodlně nepřebalím.:(
Při první projížďce jsem zjistila, že přestože mám madlo nejvíce vytažené, tak při rychlejší chůzi musím mít natažené ruce, abych do spodní „nápravy“ nenarážela nohou při každém kroku. Přestože se mi líbilo houpání, tak ztrácí svou funkci, protože se korba sama od sebe kinklá, takže je vlastně neustále v pohybu. Bylo mi řečeno, že díky kontrukci přichycení uprostřed je to zcela běžné. Uzavíratelný kufřík je krásný, ale vejde se do něj jen omezené množství a zip je často poruchový, už dvakrát mi zůstal v ruce plastový jezdec a na začátku zipu se vytrhaly zuby, přestože je tam nejmenší nápor a četnost používání než na druhém konci. Díky tomu, že kočárek má nenafukovací kola (na zimu jsem si koupila velká zadní nafukovací) a nejsou vůbec odpružená, je jízda s ním šílená, protože i přes kočičí hlavy (např. jízda po Staromáku) nebo větší nerovnosti to s malou uvnitř hrozně skáče, takže trpím za ní a snažím se objíždět všechny hrboly, abych nemusela kočárek neustále zvedat a pokládat dolů. Do terénu naprosto nevhodný!!!!! Myslela jsem si, že to zvládneme, ale opravdu to nejde. V poslední řadě jsem ho už několikrát reklamovala, takže cena rozhodně neodpovídá kvalitě! Kočárek máme 6 měsíců, kdy jsme jezdili s hlubokou korbou a sportovní nástavbu máme týden, ale i tak za mě rozhodně nedoporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.9.12 12:47

Zdravím všechny a pokusím se obnovit toto téma.
Nemůžu nikde najít vnitřní rozměry sporťáku.
Můžete mi ho někdo přeměřit? Jde mi o délku a šířku ložné plochy.
Ještě si nejsem jistá, jaké je polohování kočárku - klasicky záda a nohy nebo je to „kolíbka“. A jde úplně do lehu?
Díky moc za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4