Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny,chci se zeptat,jestli nevíte kde v blízkosti Plzně, Prahy… mají vystavený kočárek I coo Peak air…taky jestli mate někdo zkušenost s tímto kočárkem, váhám mezi tímto a murou 4..Díky,díky ![]()
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak AirV Praze na Plzeňský byl vystavenej na jaře, zkus tam brnknout
Taky mám vybraný I´COO Peak Air.Je úžasný.V Ikea mě jedna mamča nechala povozit a prozkoumat,je to fakt velký tank,ale řídí se jednou rukou(možná i jedním prstem).Ale nikam ho nosit nebudu a skládat do auta výjimečně,takže beru,má všechno,co od kočáru očekávám. ![]()
Kamarádka ho má, protože potřebovala dlouhou korbičku. Nevýhoda je, že váží asi 21kilo.
My nakonec zvolili Mutsy UR.
Ahoj, ja ho mám, koupila jsem ho na doporučení kamarádky. Jestli chceš kočárek do terénu tak určitě neuděláš chybu. je sice těžší, to ano, ale ovládá se dobře je to opravdu kvalitní kočárek a zvládne téměř jakýkoliv terén. Recenzi sem psala k sobě na web, dyštak písni SZ kdyby tě neco konkrétně zajímalo.
Já už jsem rozhodnutá,jiný nechci.Nejsou na něj žádné stížnosti ani reklamace.Je parádně velký,i korba,i sedačka.Tím,že ho budu parkovat v garáži a do auta výjimečně,je mi ta váha úplně jedno.Ve sněhu se zdají těžké všechny,a tenhle s těmi koly to projede v pohodě… A pohodlí pro dítě je pro mě nejdůležitější.Minule jsem měla Hoco,taky mě každý strašil váhou,ale nezvedala jsem ho snad nikdy,takže nějaké to kilo nehraje roli ![]()
Akorát skoro nikde nejsou vystavené naživo,tak ho budu kupovat vlastně naslepo,jen okoukaný od jiných maminek ![]()
Díky za info.. asi mám vybráno, ještě zkusím zda ho nemají někde vystavený…ale stejně je to můj favorit..dikas ![]()
Taky díky za recenze, vybírala jsem dlouho, ale půjdu nejspíš do tutoho.. jediný jak říkáš, že není nikde vystavený, zatím zjištuji jestli přece jen někde není… ![]()
Jen nevím,jak to bude ve sněhu,ta přední náprava jde vůbec zaaretovat?
Tak už to vím,náprava jde zaaretovat.Dnes jsem u dr.potkala červený,no krása a mamča je moc spokojená s korbou i sporťákem,tak jsem definitivně rozhodnutá ![]()
no, chápu že kočárek chceš vidět, ale on je oprvdu hezký, pevný a pořádný… mno jak píšu v recenzi. Mám ještě tříkolku speediho a golfáče plika a tenhlle kočárek pořád vede na plné čáře
at ti dobře slouží! ![]()
No na tý Plzeňský ho vystavenej měli!!! ALE NeVIM PŘESNĚ JAK SE TO JMENUJE - JE TO JAKO KDYŽ SE vjíždí z Kartouzský do Plzeňský, tak se „podjede“ začátek Strahovskýho tunelu a hned po pravý straně - je to myslím první barák. Funguje to i jako bazar dětskýho zboží.