Kočárek I´coo Peak Air

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
18.9.10 22:19

i coo peak air

Zdravím všechny,chci se zeptat,jestli nevíte kde v blízkosti Plzně, Prahy… mají vystavený kočárek I coo Peak air…taky jestli mate někdo zkušenost s tímto kočárkem, váhám mezi tímto a murou 4..Díky,díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
18.9.10 22:21

V Praze na Plzeňský byl vystavenej na jaře, zkus tam brnknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.9.10 22:23

Díky moc, a ta prodejna se jmenuje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.9.10 22:51

no to právě nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
18.9.10 23:09

Taky mám vybraný I´COO Peak Air.Je úžasný.V Ikea mě jedna mamča nechala povozit a prozkoumat,je to fakt velký tank,ale řídí se jednou rukou(možná i jedním prstem).Ale nikam ho nosit nebudu a skládat do auta výjimečně,takže beru,má všechno,co od kočáru očekávám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.9.10 08:55

Kamarádka ho má, protože potřebovala dlouhou korbičku. Nevýhoda je, že váží asi 21kilo.
My nakonec zvolili Mutsy UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.9.10 09:29

Ahoj, ja ho mám, koupila jsem ho na doporučení kamarádky. Jestli chceš kočárek do terénu tak určitě neuděláš chybu. je sice těžší, to ano, ale ovládá se dobře je to opravdu kvalitní kočárek a zvládne téměř jakýkoliv terén. Recenzi sem psala k sobě na web, dyštak písni SZ kdyby tě neco konkrétně zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
19.9.10 12:54

Náš favorit

Já už jsem rozhodnutá,jiný nechci.Nejsou na něj žádné stížnosti ani reklamace.Je parádně velký,i korba,i sedačka.Tím,že ho budu parkovat v garáži a do auta výjimečně,je mi ta váha úplně jedno.Ve sněhu se zdají těžké všechny,a tenhle s těmi koly to projede v pohodě… A pohodlí pro dítě je pro mě nejdůležitější.Minule jsem měla Hoco,taky mě každý strašil váhou,ale nezvedala jsem ho snad nikdy,takže nějaké to kilo nehraje roli :mrgreen:
Akorát skoro nikde nejsou vystavené naživo,tak ho budu kupovat vlastně naslepo,jen okoukaný od jiných maminek 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.10 17:55

Díky za info.. asi mám vybráno, ještě zkusím zda ho nemají někde vystavený…ale stejně je to můj favorit..dikas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.10 17:58

Taky díky za recenze, vybírala jsem dlouho, ale půjdu nejspíš do tutoho.. jediný jak říkáš, že není nikde vystavený, zatím zjištuji jestli přece jen někde není… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
19.9.10 18:31

Jen nevím,jak to bude ve sněhu,ta přední náprava jde vůbec zaaretovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
20.9.10 13:01

Tak už to vím,náprava jde zaaretovat.Dnes jsem u dr.potkala červený,no krása a mamča je moc spokojená s korbou i sporťákem,tak jsem definitivně rozhodnutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.9.10 13:06

no, chápu že kočárek chceš vidět, ale on je oprvdu hezký, pevný a pořádný… mno jak píšu v recenzi. Mám ještě tříkolku speediho a golfáče plika a tenhlle kočárek pořád vede na plné čáře :) at ti dobře slouží! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
20.9.10 15:45

Díky :-) ,určitě bude ,už se na něj těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
21.9.10 18:44

No na tý Plzeňský ho vystavenej měli!!! ALE NeVIM PŘESNĚ JAK SE TO JMENUJE - JE TO JAKO KDYŽ SE vjíždí z Kartouzský do Plzeňský, tak se „podjede“ začátek Strahovskýho tunelu a hned po pravý straně - je to myslím první barák. Funguje to i jako bazar dětskýho zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí