Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky,co říkáte na tenhle,už ho některá máte doma?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Včera jsem ho zkoušela v obchodě,korbička sice malá,ale pro jarní mimčo by mi asi stačila.Je lehoučký,až neuvěřitelně, 7,5 kg,ale nevím jestli s korbou nebo sedačkou.I s přehozenou rukojetí,t.j. velkými koly dopředu jezdil skvěle,ale je fakt,že bez dítěte a po obchodě.Kola nafukovací,na pohled moc hezký.Sedačka nebyla vystavená,jen korba,ale podle fotek soudím,že je celkově polohovací,t.j. nemá zvlášť polohovací nohy a záda.
V prodeji je u nás od března,tak napište prosím vaše zkušenosti,jestli o něm mám přemýšlet,nebo zůstat ve výběru jen u I´Coo Peak 4 Air.Myslím jako druhý kočárek do auta,návštěvy,obchodu… ![]()
Ahojky, my máme od Graca spoustu věcí a jsme hodně spokojeni, uvažovala jsem, že bysme vyměnili kočárek starší verze za tento, ale sestřenice pracuje ve skladě této firmy a říkala mi, že je spousta reklamací na to symbio, že vypadá perfektně, ale je kazový, nemají ho vychytaný.
Tak to je škoda,vypadá moc pěkně a je fakt maličký,do výtahu,atp. ![]()
Taky mám na něj zálusk,je nádherný,ale na netu žádné recenze na něj, copak ho maminy žádná nemáte?! Napiště prosím nějaké zkušenosti, budeme moc rádi!
Je v ČR v prodeji od března,tak asi ještě není moc vyzkoušený…Naklápěcí polohování mi vadí,ale jako druhý rychlokočár k tanku I´COO Peak by se mi líbil.Ještě ho zajdu do obchodu omrknout.
Teď je móda Jané,Casualplay a Mutsy na každém rohu,tak aspoň budem jezdit něčím jiným… ![]()
Já se na něj dívala a zkoušela s ním jezdit po obchodě, vypadá super a jezdí se s ním super,nejsem žádnej zkušenej odborník na kočárky,tak si počkám na nějakou recenzi, i když on žádný kočár není dokonalý, já jsem celkem vybíravá a zatím vůbec žádný se mě kromě tohoto nelíbí
takže já to budu mít s tím vybíráním složitý
Diando až ho omrkneš v obchodě,tak napisaj jak se ti pozdával..
Tak vypadá skvěle - s korbou.Se sedačkou vypadá taky dobře,ale je uzoučká a malá.Bohužel jsem si nevzala sebou metr abych změřila opěrku a sed a prodavačka v tu chvíli neměla čas se mi věnovat a já už musela do školky
Jinak se mi zdá prima,takže na hodně malé dítě nebo druhý kočárek utíkáček je praktický,hlavně ta přehazovací rukojeť.Sedačka je naklápěcí-houpačka,bohužel.Jezdilo se mi s ním dobře,ale po hladké podlaze v obchodě,trochu odpružený ale je a má nafukovací kola,to je přednost.V málokterém obchodě je bohužel mají nafoukané,takže když chci kočár vyzkoušet s dítětem,tak abych snad nosila sebou pumpičku,nebo co
Tak možná,až budu mít zbytečných 10 tisíc,si ho jako druhý kočár k I´COO pořídím
![]()
Ahojte holky, po 14dnech zirani na nett a hledani nejakyho bytelnejsiho golface ci lehciho a mensiho sport kocarku jsem narazila na tento a jsem rada, ze se tady zacal probirat. Chci neco lehkeho a pritom pekneho a propracovaneho, kde jste ten kocarek zkousely? Je nekdo z Prahy? Rada bych na nej taky koukla. Mala ma ted 1.5 roku a chci se zbavit Jane Slalomu a poridit neco na denni jezdeni, ale zase aby to nebylo zadny takovy to hadrovy flusatko. Libilo se mi PP Pliko, perfektne vypolstrovany a dlouha operka, ale kopala jsem do kolecek. Dejte mi prosim vedet, pokud je to mozne, jak je dlouha i siroka ta zadova operka i sedak. Zrovna vcera jsem posilala do jednoho obchodu dotaz, jestli je ten kocar opravdu tak lehky, nechtelo se mi to verit. Casto je uvadena vaha bez kolecek, bouda atd. POkud nektera kocarek uz mate, prosim o fotky.Diky moc!! J.
Ahojte holky,
tady je video Graco Symbio, co jsem nasla na nettu. Fakt se mi libi. Uvazuju o nich.
http://www.youtube.com/watch?…
Mě se moc líbí,ale bojím se té naklápěcí sedačky,mám pocit,že by mi bytelný sporťák chyběl.Jestli to finančně unesu,koupím ho jako druhý kočárek nebo použitý ![]()
No ted me napada, jestli neni ta sedacka fakt moc uzka. Mala ma ted 1.5 roku a nevim, jestli by se tam do tech cca 2.5 vlezla… musim ho nekam jet taky omrknout a pak napisu, pokud ho nekde budou mit. Naklapeci sedacky jsem se taky bala, ale videla jsem ji u ruznych kocarku a pripadala mi fakt v pohode. Tak uvidime.
Mají ho i v těch větších hračkářstvích Pompo.Tak pak dejte vědět,co si o něm myslíte… ![]()
Ahoj holky, zatim jsem se nedostala nikam do obchodu, abych ho videla, par jsem jich jen obvolala, ale nemaji vystaveny. Ja ho chci misto golfek. Mame chicco multiway, ale neni odpruzeny a hrozne drnca. Chci neco hodne lehkyho, co bych mohla tahat v Praze po MHD, ale pritom ne tycky potazeny hadrou, jako je vetsina golfek. Chicco je velmi prostorny golfac a Symbio je o neco malo sirsi. Mailem mi z jednoho obchodu poslali rozmery a jsou nasledujici:
Symbio: operka zad:delka 50cm, sirka 34cm,sedak: delka 45 cm, sirka 30cm
Multiway ma: operka 45×32, sedak 24×35
Takze pujde spis o takovy mini sport kocarek. Ovsem je hodne lehky a pry i pevny, narozdil od vetsiny golfek, takze jako golfac dobry. Jako sportak je fakt malej, s fusakem by tam bylo diteti za chvili tesno…
Taky bych ho brala jako druhý k pořádnému sporťáku.Jezdila jsem s ním u nás po obchodě,ale měl málo nafouknuté kolečka,tak na té hladké podlaze toho člověk moc nepozná a měl nasazenou korbičku,bohužel.Jinak byl výborný.Trochu se mu viklá rukojeť.má takovou jako rezervu pár cm nahoru dolů,to bude tím,že je přehazovací,nebo možná málo utažená,protože jedna paní,co jsem s tím potkala na náměstí,nic takového nehlásila
Manželovi se taky líbí,hl.na tom videu,co jste tady dala,ale tyrkysový
Takže myslím,že dvě korbičky bychom nevyužili,ale později jako druhý sporťáček mám vybráno,golfky nechci kupovat,v zimě s těmi kolečky bych stejně nikde neprojela,což s Gracem výborně,hlavně když se dají ty velké dopředu ![]()