Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky bych ho brala jako druhý k pořádnému sporťáku.Jezdila jsem s ním u nás po obchodě,ale měl málo nafouknuté kolečka,tak na té hladké podlaze toho člověk moc nepozná a měl nasazenou korbičku,bohužel.Jinak byl výborný.Trochu se mu viklá rukojeť.má takovou jako rezervu pár cm nahoru dolů,to bude tím,že je přehazovací,nebo možná málo utažená,protože jedna paní,co jsem s tím potkala na náměstí,nic takového nehlásila
Manželovi se taky líbí,hl.na tom videu,co jste tady dala,ale tyrkysový
Takže myslím,že dvě korbičky bychom nevyužili,ale později jako druhý sporťáček mám vybráno,golfky nechci kupovat,v zimě s těmi kolečky bych stejně nikde neprojela,což s Gracem výborně,hlavně když se dají ty velké dopředu ![]()
Já ho mám taky vyhlídnutej - letos na léto a bude nám i v zimě, malému bude akorát rok, takže by se do něj měl určitě vlézt i s fusakem…
Akorát mi vadí nepolohovací rukojeť a to celosklápění
. Ale dokonalej kočárek jsem stejně ještě nenašla…
Nemá ho tedy někdo odzkoušený jinak než v obchodě???
Rukojeť je vytahovací,takže výška tak jak potřebujete,to se mi líbí…tak jen to naklápění…pořád nevím,jestli do něj jít,minule jsem měla i golfky pěkně polohovací,tak nevím,jestli to naklápění přežiju
Asi fakt jen jako druhý kočár.. ![]()
Caute holky, ja jsem Graco videla ted nedavno nazivo a bohuzel musim konstatovat, ze sedacka je opravdu pidi. Navic, kdyz se prehodila rukojet, neslo mi s nim skoro jezdit. Pevny nearetovaci kola byly vepredu, a bylo to strasny. Ja po dlouuuuhym hledani nakonec zakotvila u kocarku od Mamas and Papas Urbo- zalozila jsem tady na nej diskuzi. Cena je sice strasna, ale jako jedinej splnuje vsechny moje predstavy, ma 9kg a pritom je to takovej malej pevnej minisportak s prostornou sedackou. Graco je jinak moc peknej kocar, ovsem mala se tam v roce a pul skoro nevlezla
Doporucuju nejdrive videt nazivo a zkusit.
Zdravím. Jen by mě zajímalo-koupila jste nakonec tento kočárek? Taky se mi moooc líbí. Koupila by jsem ho v trojkombinaci. Pokud ho máte doma, jste s ním spokojená?
Dobry den,
nakonec jsem koupila URBO od Mamas and Papas a jsem z nej nadsena. Je prostorny, lehky a moc krasny. Graco se mi libilo, ale sedacka je opravdu strasne mala.
Mám Graco Symbio a jsem s ním velmi spokojená. Přehoditelná rukojeť je kratická, korbička pro větší miminka možná malá (u nás nebyl problém), sportovní verze na sezení super praktická, přehoditelná po i proti směru jízdy. Skvěle se skládá do auta, nezabere moc místa. Jako náhradu za golfky bych ho nebrala, tady jsem extra spokojená s McLaren Techto XT. Jako kočárek pro děti do roku ale fakt super. Mám také Patron F4R - bytelný, obrovská, do terénu, první kočárek…ale už bych ho nekoupila, dlouho se skládá do auta a i ve větších autech zabere hodně místa v kufru.
Jediná poznámka ke Gracu - uvažovala jsem o nákupu přídavného sedátka Buggypod Smorph pro druhé dítě a Graco Symbio je nekompatibilní, tak bacha!
Ahoj holky. Tenhle kočárek se mi zdá cena a kvalita docela dobrá.
Líbí se mi, že je lehký kočárek, úzký a malý (máme malý výtah a já jsem taky malinká), ale trochu váhám, protože na videích, co jsem viděla se zdá až moc malý. Budeme mít prosincové mimčo, takže malá korba mi až tak nevadí… ale zdá se, že mimčo není moc kryté ani ve sportovní.
Nemáte ho někdo? Do kdy vám mimčo vydrželo ve sporťáku?
A ještě dotaz. Na youtube jsou videa na Graco Symbio B (sporťák s možností předělání na hlubokou korbu) a pak Graco symbio (samostatný sporťák s možností dokoupit hlubokou korbu)… jak to vlastně je?
Děkuji
Ahoj holky, zatim jsem se nedostala nikam do obchodu, abych ho videla, par jsem jich jen obvolala, ale nemaji vystaveny. Ja ho chci misto golfek. Mame chicco multiway, ale neni odpruzeny a hrozne drnca. Chci neco hodne lehkyho, co bych mohla tahat v Praze po MHD, ale pritom ne tycky potazeny hadrou, jako je vetsina golfek. Chicco je velmi prostorny golfac a Symbio je o neco malo sirsi. Mailem mi z jednoho obchodu poslali rozmery a jsou nasledujici:
Symbio: operka zad:delka 50cm, sirka 34cm,sedak: delka 45 cm, sirka 30cm
Multiway ma: operka 45×32, sedak 24×35
Takze pujde spis o takovy mini sport kocarek. Ovsem je hodne lehky a pry i pevny, narozdil od vetsiny golfek, takze jako golfac dobry. Jako sportak je fakt malej, s fusakem by tam bylo diteti za chvili tesno…