Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky chci se zeptat jsetli nkomu z vás co máte tenhle kočárek taky tak šíleně zatáčí,nebo je to jen můj případ,3× byl na reklamaci z toho byla uznaná jen jedna už nevim co s tim dělat,přehodit kola nepomáhá,výměna řemínků je zytečná,… ![]()
No, já mám v plánu si ho kupovat, tak by mě docela zajímalo, jestli se to stává běžně, nebo je to Vás jen náhoda… Budeme spolu čekat na nějaké další reakce… a máte ho nový z obchodu, Polska, nebo jetý na inzerát? Katka
Já ho mám a bez problémů… Byl to super kočárek, teď ho budu prodávat, už jsme velicí… Třeba to houpání bylo prostě bezkonkurenční ![]()
ahoj tak my tento kočár máme už druhým rokem a úplně bez problémů. Pokud nepočítám prázdné kolo, ale to jsme píchli v lese. Jinak jsem s ním spokojená a žádné zatáčení jsem nepostřehla. ![]()
My máme tedy cross country, ale ty kočárky jsou podobné. Projížděla jsem hodně diskusí - některé maminky si tam stěžovaly, že jim kočárky zatáčí na jednu stranu. V papírech ke kočárku dokonce píšou, že ta vada není reklamovatelná.Zkus se podívat.
My měli to štěstí a náš je v pohodě.
Mám přesně spring cool, taky s řemínkama. Odvozil první dítě a jezdil rovně. Pak pobýval ve sklepě složený, vyčistila jsem ho pro druhé dítě a odjel „na čekačku“ k tchýni - taky jel rovně. Kupovala jsem v ČR v obchodě. Zatáčení na jednu stranu normální rozhodně není. Vadu bych viděla ale jinde než v řemínkách, ty jdou navíc utáhnout, takže by vytahanost na jedné straně šla regulovat takhle. Spíš nějaké zkřívání nápravy?
průser je v tom,že nejsou schopný cokoliv pořádně dodělat,ted půjde kočárek ještě na další reklamace a pokud ani po další opravě nebude kočárek v pohodě tak si necham udělat posudek a najmu si právníka-tohle jednání je šílený,kočárek je od toho aby se v něm jezdilo a ne na to aby byl pořád někde v ,,opravě,,!!!štve mě to a asi je to jen můj případ a kdyby jste viděli jak zatáčí štvalo by to i vás-je to hodně viditelný a nerada bych skončila někde ve zdi nebo nedejbože v silnici,takže těm kterým jede rovně gratuluji a at dobře slouží-věděet tohle dřív tak si ho NIKDY nekoupim-nedoporučuju ![]()
Katy-najdi si radši jiný kočárek ať nejsi zbytečně zklamaná jako já,zkus x-lander xa nebo dor jan danny sport-jen má rada jinak je to kočár se super houpáním a je hodně veliký co se týče hluboké korby i jako sporťák je prostornej ale to zatáčení je hrůza-už po pár metrech jsem někde jinde ![]()