Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
uvažujeme o koupi kočárku F4 620 od Patronu nyní za zvýhodněnou a hlavně přijatelnou cenu. Můžete mi poradit nebo jak si kočárky stojí v terénu. Moc se nám líbí i tříkolový Terix ale do terénu asi nebude vhodný prosím poraďte. Předem Díky ![]()
Ahoj, já mám teda kočárek F4R Tour (s předními otočnými kolečky), používáme ho teprve 14 dní
jsem s nim opravdu moc spokojená, ale jezdím jen po městě zatím (kachličky, cesta, panel). Jak se bude chovat v terénu to zatím nemám odzkoušeno
- takže moc neporadím.
Ohledně tohoto kočárku tady byla tato diskuze https://www.emimino.cz/…fenix-38180/
Zdravím, s kočárkem Fenix máme jen ty nejlepší zkušenosti. Veliký prostor pro mimi byl pro nás rozhodující. Čtyřkolka má veliká kola, na každý terén prostě super. Akorát nám mírně zanášel k pravé straně, tak jsme zajeli do servisu a na místě nám to technik opravil během chvilky. Prý je to tím, že kočárek nehoupeme nahoru a dolů (standard) ale manžel má ve zvyku kývat rukojetí ze strany do strany. Takže naše chybka. Teď už to neděláme a kočárek jezdí krásně. Snad jsem trochu poradila
Ahoj, mohla by mi nějaká maminka, která má kočárek Apollon Alux napsat, jestli se do té vložné tašky vejde zimní fusak od Emitexu? Samotný jsem ho tedy zkoušela v obchodě do kočárku dát, ale spíš by mě zajímalo, jestli se tam vejde dobře i s mimčem.
Díky
Vzhledem k tomu, že vložená taška je stejná jako u kočárku Fenix tak se určitě vejde. To lůžko mají opravdu dost prostorné.