Camarelo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2673
12.8.10 16:32

Camarelo

Nevíte někdo jestli tento kočárek je někde ke zhlédnutí v Královehradeckém kraji?Moc se mi líbí,ale chtěla bych ho vidět a ozkoušet.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11202
12.8.10 16:53

Ahojky,
sice ti neporadím ale budeme ho kupovat také růžovou barvičku. U nás na vesnici ho má jedna pro chlapečka a je spokojená a teď jsem byla u kamarádky a jezdila jsem s ním a byla jsem spokojená…sporťák mě hned padl do oka :mrgreen: kamarádka ho má vyzkoušenej v zimě což jsem ráda pač mi bydlíme na vesnici kde je kupa sněhu a malá se narodí v únoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
12.8.10 17:02

ahoj, my mame camarelo Q12. je dobry,hlavne ta hluboka korba,protoze male je 8mesicu a stale se tam vleze. je dost siroky v okoli hlavicky. My ho kupovali v Usti nad Labem, ale kdyz si najedes na www.bambino.cz tak tam ti myslim najde,kde se daji jejich kocarky koupit.

• Citovat
  • Upravit
2673
12.8.10 19:33

Já jsem z něj taky unešená.A není sporťák malý?Teď ty kočárky nedělají moc veliký.Já budu mít mimčo v prosinci,tak se tam určitě vejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
12.8.10 20:26

vejde neboj :dance: a ten sporťák no velkej není ale jaký jsou v dnešní době velké že :?:
já už asi vybírat nebudu máme s přítelem jasno a já bych si zase nevybrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.4.11 12:12

Mají ho v Týništi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.10.22 20:12

Závada???

Ahoj. Mám dotaz. Měsíc a půl jezdím s kočárkem Camarelo Zeo. Po celou tu dobu při jízdě slyším takové cvakání, někdy mi přijde, že to dělá přední kolo, někdy pružina vzadu. Na rovném povrchu to moc slyšet není, ale na kostkách a jiných nerovnostech hrozně. Nevím ale právě, zda je to vada kočárku nebo to tak má dělat. Přijde mi divné, že by byl kočárek takhle hlasitý…🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí