HARTAN-reference

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
12.8.10 12:21

HARTAN-reference

Ahoj holky, mate zkusenosti s kocarky zn. Hartan? Zajimaji me konkretne ty s vloznou taskou. Pokud byste mely tip, ktere prodejny Brne/okoli(krome Babystaru v Komarove) je nabizi, abych si je mohla obhlidnout, napiste prosim.
Diky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
12.8.10 13:26

Ahoj, já mám zkušenosti a to dobré… Už ho mám doma 6. rok, zatím používaný dvěma dětmi (ale současně i s jinými kočáry) a vypadá pořád jako nový, potahy nevyšisované, atd. Co konkrétního bys chtěla vědět? Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.10 13:37

Chtela bych si koupit variantu:vlozna taska + nafukovaci kola (nejsou otaceci) nebo vlozna taska+nataceci predni kola (se vzduchovou vrstvou, pry maji spolu s dobrym odpruzenim podobnou funkci jako nafukovaci kolecka). Jakou variantu mas ty? Doporucujes otaceci kola nebo se da i s normalnimi? Diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.8.10 19:23

Před těmi 6 lety ještě otáčecí kola nebyla, takže mám normální čtyřkolku, která je vynikající zejména do terénu. Po městě pak je samozřejmě lepší jezdit s otáčecími, takže zvaž, kde hlavně budeš jezdit a podle toho vyber. Jinak, Hartan je poměrně drahý kočár, který hned tak v nějaké prodejně nenajdeš. Vím, že ho prodávají ještě v Kolíně, v obchodě Daniela (www.kocarky.cz), no a taky samozřejmě v Praze.Kdybys potřebovala ještě něco vědět, tak se ozvi. Ziza.

Ještě upřesním, že mám Hartan TOPLINE CL, k tomu Softtasche, prodloužení lůžka a ještě nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí