Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj.
Prave schanim kocarek na internetu a velmi se mi zamlouva I´coo pacific.Chci se zeptat na vase zkusenosti a postrehy s timto kocarkem.Jak je to napr s koly,ktere nejsou nafukovaci,jsou kvalitni? Za kazdy nazor dekuji ![]()
soptikx píše:
Ahoj.
Prave schanim kocarek na internetu a velmi se mi zamlouva I´coo pacific.Chci se zeptat na vase zkusenosti a postrehy s timto kocarkem.Jak je to napr s koly,ktere nejsou nafukovaci,jsou kvalitni? Za kazdy nazor dekuji
opravdu ho nikdo nema?
Velice se mi libi a rad bych znal byt jen jeden nazor ![]()
AHOJ , JA SI HO BUDU TAKE KUPOVAT,KAMARADKA HO MA,A JE SUPEEEEEEEEEEEEEEER A KOUKAM , ZE NA BABYSPEKTRUM.CZ JE AZ NAK MOC LEVNY,TAKE BY ME ZAJIMALO ,PROČ,,?PREMYSLIM JESTLI SI HO MAM NA, BABAYSPEKTRUM OBJEDNAT…
Ahoj,taky jsem se do tohoto kočárku zamilovala a bohužel jsem nikde neobjevila obchod, kde by ho přímo měli, abych si ho mohla prohlédnout. A to jsem toho obtelefonovala hodně. Nakonec jsem to riskla a objednala ho přes internet. Už ho mám doma v barvě Coffee včetně přebalovací tašky. Mimčo čekáme až na konci října, takže kočárek zatím stojí doma.
Je moc hezký, jen jsem čekala, že u této hnědé barvy je vnitřek tyrkysový (jak to vypadá na obrázcích), ale je to taková zelinkavá barva, ale taky moc hezká. Jinak rozměry, které se uvádějí na netu v eshopech jsou trošku jiné, ale odpovídají stránkám značky www.icoo.de. Korbička je hodně dlouhá, ale užší. Snad to nebude tak vadit. Trošku mě překvapilo, že se kočárkem nedá houpat, jen přímo s korbičkou.
Snad jsem trochu pomohla. ![]()
Ahoj, na babyspektru mají sice uvedeny nízké ceny, ale nemají je upravené, když tam napíšeš, tak Ti pošlou jiné mnohem vyšší ceny
. Já jsem kočárek sehnala nejlevněji na www.babyhit.cz
Dekuju za vsechny odpovedi ,ale nakonec to vyhral mutsy urban rider a jsem maximalne spokojeny.Na pasazera si pocka jeste do konce prosince,ale uz se tesim na prvni vyjizdku ![]()
Přeji ať všechno dopadne, tak jak má!!!! A hlavně ať jste s kočárkem spokojeni. Taky už se těšíme na naši první projížďku. ![]()
Také mě zaujal tenhle kočárek,bohužel jsem ho viděla jen na netu.Nejvíce se mi líbí ta korbička,která lze přestavět na sporťák.Podvozek se mi ale z fotek zdá,že je dělaný na ježdění pouze po hladkých plochách(chodník,obchod..).Jak se s ním jezdí ve skutečnosti,máte ho některá vyzkoušený(např.v lehčím terénu či městských kostkách),je odpružený(alespoň trochu)?Jaká je ta konstrukce,není „vachrlatá“,přijde mi taková jemná.Děkuji za odpovědi,už se v těch kočárcích pomalu topím! ![]()
Už jsem výše psala, že ho mám doma, ale bohužel ještě venku nevyzkoušený. Mimčo by se mělo během 14 dnů narodit, tak pak písnu, jak se s kočárkem jezdí… ![]()
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi ke kočárku Icoo Pacific, už ho máte některá vyzkoušený? Jak se s ním jezdí ve sněhu? Sháním kočár do terénu i do města a tenhle je favorit, ale bojím se, aby zvládl les… Děkuji moc.
Zdravím, jak jsem psala výše kočárek mám doma. Jezdím s ním od poloviny listopadu. Co se týče koleček - ve sněhu se s ním jezdí celkem dobře, ale nemůžu to porovnat s nafuk. koly, které jsem nezkoušela. V horším terénu (dlažební kostky) to drncá, ale prckovi se to líbí a hned usíná
. Jediné, co bych kočárku vytkla je šířka korby. Letos se mi do něj prcek s fusakem ještě vejde, v létě to taky bude v pohodě, ale jak to bude příští zimu netuším. Snad jsem trochu pomohla. Markéta
Děkuji moc a mohla bych Tě poprosit o změření kočárku vevnitř? Všude píšou že na českých stránkách udávají větší rozměry než jsou ve skutečnosti a na německých stránkách výrobce se mi žádné rozměry nepodařilo najít… Mně právě připadalo, že patří k těm širším a větším? Děkuju
Oni mají teď nové typy kočárků pro rok 2011 a už na těch stránkách rozměry neuvádějí, ale u těch starších tam byly a když jsem je pak porovnala s rozměry, které uváděli na stránkách, kde jsem kočárek koupila, tak se hodně liší. Délka korby je cca těch 89 cm, co uvádějí, ale šířka je menší a to asi 33 cm. A jaká se Ti líbí barva? Já mám tu hnědou, uvnitř zelinkavou. Teď mají nové barvy a je tam hnědá s modrou - ta se mi moc líbí. ![]()
Děkuju moc, tak to jsem se bála, že to bude ještě větší rozdíl… Mně pořád přijde jako jeden z těch větších. Barva se mi právě líbila ta hnědá a s tou modrou je super co máš a z té nové kolekce se mi líbí přesně ta s modrou. Pořád jsem ještě kočár neviděla naživo, ale snad ho někde najdu, kde jinde než v Praze
. A jinak tedy s kočárkem spokojenost?
Já jsem taky scháněla všude a volala, jestli ho někde nemají naživo, ale nikde jsem ho nesehnala, tak jsem to riskla. Čekala jsem na něj měsíc, než mi přišel z toho babyhitu. Ale v Praze ho možná někde objevíš. Nevím, jak na něj spěcháš, ale ty nové barvy jsem zatím tady v eshopech neviděla, jen ty z loňska. Původně jsem myslela, že na obrázku je hnědá s tyrkysovou (barva je popsaná jen Coffee), ale je to taková světle zelinkavá barva, tak jsem k ní hned pořídila i do barvy vložku do fusaku a vypadá to moc hezky. Myslíš teda, že ta šířka 33 cm není zas tak hrozná? Jsou i menší? Já pořád koukám po kočárkách venku a hned se pak na netu dívám na jejich rozměry. Jinak ta přední kolečka mi vyhovují povolená na hladkém povrchu, do terénu si je raději dávám na pevno. Taky se mi líbí, když se udělá z té hluboké korby sporťáček - je moc hezký. Až na tu šířku jsem žádné vady nenašla. Kdyby ses chtěla přijet na kočárek podívat, tak klidně můžeš, ale jsem z východních čech.