Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme ještě čas, termín mám na začátku května
. Co se týká šířky, tak myslím, že je naprosto běžná, pokud chce člověk kombinaci, nejširší vnitřek jsem našla 34cm… Děkuji moc za nabídku k okouknutí, zkusím to prozkoumat v Praze a pak se kdyžtak uvidí, snad aspoň jeden najdu
.
Já mám pořád trochu strach z toho ježdění v lese, chtěla jsem původně 4 velká kola, ale zase do toho města je to prý nepraktický…
Ještě jsem našla tyhle stránky, kde je docela podrobný popis: http://www.detskyruzek.cz/…o_vario_2009
Nazdar holky, ráda bych znovu obnovila tuto debatu. dívala jsem se,že Albertyna kočárek má. Můžeš mi prosím říct, jaké s ním máš teď po roce užívání zkušenosti? drží kočárek když ho „předěláš“ na sportovní? je to můj velký favorit ale neviděla jsem ho v reálu - nikde není
prosím moc o radu. Díky
Zdravím, synovi je teď půl roku a kočárek pomalu předělávám na sportovní. Je výhoda, že se dá pomalinku upravovat - zatím v něm ještě leží, jakoby ve vajíčku. Reakce okolí na kočárek jsou kladné - kočárek se moc líbí. Pokud bydlíte ve městě, tak s kolečky není problém, ale v terénu je to horší. Proto jsem si pořídila ještě jeden kočárek s nafuk. koleč. a jezdíme s ním na střídačku.
Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat, jestli nebude po dvou letech používání rozvyklaný, že už s ním nepůjde jezdit ani ve městě? Jde mi o to, abych ho pak vůbec ještě prodala. Ta jeho konstrukce se mi zdá taková slaboučká a kolečka malá..já už jsem z výběru těch kočárků docela na palici, každej třetí den mám vymyšlenej jinej, pak zase na něj něco zjistim..teď se rozhoduju mezi tímto a X-Landerem XQ, který by mi naprosto vyhovoval ve všem, ale vzhledově mě uplně nezaujal ..ale to je pro dnešek..uvidím, který kočáry budu řešit zítra ![]()
Tak už ho mám doma a zatím jsem z něj nadšená, ale vozila jsem v něm jen asi 5 hodin synovce po ikee
Na svoje ho využiji až od února ![]()
Ahoj,celkem mě překvapilo měkké dno hluboké korbičky u Icca Pacifik.Nevadí miminku, že dno není pevné?
Děkuji
Kočárek má vložku, ve které je tvrdá „deska“, takže je pak hluboká korba pevná. Ta vložka se dá pomocí suchého zipu rozepnout a „deska“ se vyndá, když je potřeba kočárek předělat na sporťák a vložka se pak dá tvarovat.
Děkuji, tu mě známá od které mohu kočárek mít neukazovala.
![]()
Určitě u kočárku bude, je to ta vnitřní vložka. Je na ni zip a dá se z ní udělat i fusáček. Tady je fotka. Z jedné strany je barevná a z druhé je takový teplý flís a uvnitř je ta tvrdá deska.
Moc děkuji,tak to mi neukazovala.Má starší typ cca dva roky, ale to by tam být určitě melo.
Tenhle můj je taky rok 2010. Určitě to je u všech stejné. Nová kolekce má akorát celá černá kolečka. Já měla stříbrná. Nedávno jsem ho prodala a paní psala, že je s ním moc spokojená. ![]()
já pořád váhám,zdá se mi tvrdý.Mám pocit,že se hodí opravdu tak do města:-(
Je určitě spíš do města, já jsem si k němu kupovala ještě jeden kočárek s nafuk. kolama. No, a teď už máme golfky, tak jsem I´coo prodala.
No právě z toho mám strach.Mám v zásobě ještě Inglesinu tak pořád váhám do kterého jít.Nikdy by mě nenapadlo, že kupovat kočárek bude taková věda ![]()