Kočárek I'coo Pacific

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
16.12.10 13:47

My máme ještě čas, termín mám na začátku května :-). Co se týká šířky, tak myslím, že je naprosto běžná, pokud chce člověk kombinaci, nejširší vnitřek jsem našla 34cm… Děkuji moc za nabídku k okouknutí, zkusím to prozkoumat v Praze a pak se kdyžtak uvidí, snad aspoň jeden najdu :-).
Já mám pořád trochu strach z toho ježdění v lese, chtěla jsem původně 4 velká kola, ale zase do toho města je to prý nepraktický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Albertýna
16.12.10 20:34

I´coo Pacific

Ještě jsem našla tyhle stránky, kde je docela podrobný popis: http://www.detskyruzek.cz/…o_vario_2009

• Citovat
  • Upravit
17.5.11 06:29

I coo pacifik

Nazdar holky, ráda bych znovu obnovila tuto debatu. dívala jsem se,že Albertyna kočárek má. Můžeš mi prosím říct, jaké s ním máš teď po roce užívání zkušenosti? drží kočárek když ho „předěláš“ na sportovní? je to můj velký favorit ale neviděla jsem ho v reálu - nikde není :-( prosím moc o radu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Albertýna
17.5.11 06:58

I´coo Pacific

Zdravím, synovi je teď půl roku a kočárek pomalu předělávám na sportovní. Je výhoda, že se dá pomalinku upravovat - zatím v něm ještě leží, jakoby ve vajíčku. Reakce okolí na kočárek jsou kladné - kočárek se moc líbí. Pokud bydlíte ve městě, tak s kolečky není problém, ale v terénu je to horší. Proto jsem si pořídila ještě jeden kočárek s nafuk. koleč. a jezdíme s ním na střídačku.

• Citovat
  • Upravit
7
25.10.11 10:09

Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat, jestli nebude po dvou letech používání rozvyklaný, že už s ním nepůjde jezdit ani ve městě? Jde mi o to, abych ho pak vůbec ještě prodala. Ta jeho konstrukce se mi zdá taková slaboučká a kolečka malá..já už jsem z výběru těch kočárků docela na palici, každej třetí den mám vymyšlenej jinej, pak zase na něj něco zjistim..teď se rozhoduju mezi tímto a X-Landerem XQ, který by mi naprosto vyhovoval ve všem, ale vzhledově mě uplně nezaujal ..ale to je pro dnešek..uvidím, který kočáry budu řešit zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.10.11 08:42

Tak už ho mám doma a zatím jsem z něj nadšená, ale vozila jsem v něm jen asi 5 hodin synovce po ikee :-) Na svoje ho využiji až od února :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.1.12 16:27

Ahoj,celkem mě překvapilo měkké dno hluboké korbičky u Icca Pacifik.Nevadí miminku, že dno není pevné?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.1.12 21:55

Kočárek má vložku, ve které je tvrdá „deska“, takže je pak hluboká korba pevná. Ta vložka se dá pomocí suchého zipu rozepnout a „deska“ se vyndá, když je potřeba kočárek předělat na sporťák a vložka se pak dá tvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.1.12 10:25

Icco Pacifik

Děkuji, tu mě známá od které mohu kočárek mít neukazovala.
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.1.12 10:36

Určitě u kočárku bude, je to ta vnitřní vložka. Je na ni zip a dá se z ní udělat i fusáček. Tady je fotka. Z jedné strany je barevná a z druhé je takový teplý flís a uvnitř je ta tvrdá deska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.1.12 10:55

Moc děkuji,tak to mi neukazovala.Má starší typ cca dva roky, ale to by tam být určitě melo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.1.12 11:32

Tenhle můj je taky rok 2010. Určitě to je u všech stejné. Nová kolekce má akorát celá černá kolečka. Já měla stříbrná. Nedávno jsem ho prodala a paní psala, že je s ním moc spokojená. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.1.12 11:47

já pořád váhám,zdá se mi tvrdý.Mám pocit,že se hodí opravdu tak do města:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.1.12 12:22

Je určitě spíš do města, já jsem si k němu kupovala ještě jeden kočárek s nafuk. kolama. No, a teď už máme golfky, tak jsem I´coo prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.1.12 12:45

No právě z toho mám strach.Mám v zásobě ještě Inglesinu tak pořád váhám do kterého jít.Nikdy by mě nenapadlo, že kupovat kočárek bude taková věda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí