Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat máte někdo tento kočárek a jak jste s ním spokojeni, jak se s ním jezdí v terénu? moc děkuji
Dobrý den já mám tento kočárek a byla jsem s ním spokojená.Je prostorný a krásně houpe.Jezdila jsem s ním po kostkách i polnačkách.Krásně projede sněhem protože má velká a úzká kola.Já ho právě prodávám. ![]()
Já bydlím kousek od Jihlavy.Kočárek je ale spíš už vhodný jako druhý a nebo na zahradu.Už má nejlepší léta za sebou.
Ahojky holky, taky plánujem koupit inglesina classica.
Myslím si že inglesina má spoustu krásných kočárků, ale tenhle vyhrává ![]()
Kombinace modro-bílá ![]()
Je to luxus kočárek, já ho tedy neměla, ale hrozně se nám líbil, jenže jsme ho zahlídli až když malá byla velá, prodávají ho v áčkách v praze na Ládví, stojí 20tis jen korba, komplet i se sedačkou a autosedačkou vyjde asi na 30tisíc
ty vogi v áčkách?? no to je mazec ![]()
no hele píši so to, ale jeslti to udržím
dám si diskusi do sledovaných a pak to snad najdu ![]()
cenu si ted netroufnu odhadnout, starali jsme se o něj ajko o pollad, ale 20-30 za něj tedy nechci to ne.. i když by se mi to líbilo ![]()
mám tenhle ten co je na foce, je to podle mě nejhezčí barva.. vozili jsme v něm holku ![]()
http://files.johanka.webnode.cz/…P2141106.JPG
http://files.johanka.webnode.cz/…DSC_0177.JPG
aháá tak jsme chtěla udělat malé obrázky a nějako mi to nevyšlo ![]()
To je cena pouze za tu korbu, ale maminky by si třeba rády dokoupily i sportovní sedačku a autosedačku
No správně, odkaz je za korbičku plus podvozek plus košík plus kabela
Cena dohromady 20.000,–Kč ![]()
korba s konstrukcí, každýmu normálnímu dojde, že konstukce je k tomu součást za 20000
Příště budu rozepisovat, že je v ceně stříška a v košíku pod korbičkou je 25 mřížek a že je v ceně i výšivka na korbičce a doknce i brzdy ![]()
Dobrý den, Maruško,
chci se zeptat, zda Váš prodej bude již aktuální ![]()
Moc se těšíme
Děkuji za Vaši odpověĎ, popřípadě pište na můj mail.
Také prosím Vaši cenu kočárku.
Krásný večer
Tereza
![]()