Kočárek Inglesina Classica

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
13.4.12 21:54

Ten je taky nádherný :D To se Jáchymek má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.4.12 19:14

Závidím majitelkám tohoto nádherného kočárku. Já jsem původně taky chtěla Inglesinu (i když ne tu klasiku), ale nechala jsem se strhnout nákupem kolegyň, ketré všechny ohrnovaly nad Inglesinou nos a kupovaly moderní kočárky. Jak já jsem teď nešťastná. Prostě Inglesina, to je opravdu elegance (a to i ty ostatní typy) a je rozeznatelná na první pohled. Bohužel, naše hrůza se mi nepodařila prodat, takže v tom budu vozit i druhé dítko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
18.4.12 22:14

@alviola děkuju…s kočárkem jsem opravdu maximálně spokojená. Inglesina je super značka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.4.12 07:36

Chystám se tedy aspoň na golfky od Inglesiny. I ty vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jejenka
7.8.12 23:06

zkušenosti s inglesinou

Ahojky, mám inglesinu classic v bílo-modré kombinaci. Je to můj vysněný kočárek. Žádný jiný jsem nechtěla. Teď už bych ho asi nekoupila. Je pouze na naprosto rovný terén. Po chodníku s ním vůbec nejezdím, jen po silnici. Pokud se ovšem na silnici objeví sebemenší kamínek nebo větvička, kočárek neskutečně drncá. Je strašně tvrdý a s tím houpáním to taky není žádná sláva. Nehledě na to, že když s kočárkem jedete, ví o vás celá vesnice, je hlučný a vrže. Většina lidí uvádí, že v kočárku vozili dítě do 1a1/2 roku. Našemu malému jsou tři měsíce a je ho plný kočár, takže se obávám, že na zimu budu muset koupit už nový. A také hodně bledne. I přesto, že jsem zkusila tekuté sklo, které by blednutí mělo zabránit nebo ho alespoň zmírnit. Musím tedy konstatovat, že jsem hodně zklamaná. V porovnání cena a provedení a promyšlenost musím dát palec dolů.

• Citovat
  • Upravit
4
8.9.12 19:54

100% souhlas s příspěvkem jejenky. I pro mě je Inglesina Classica vysněný kočárek a srdeční záležitost, mám i autosedačku a sportovní nástavbu, kočárek je to opravdu nádherný, bytelný, materiál a kvalita provedení jsou perfektní (já jsem teda narozdíl od jejenky problém s blednutím potahu neměla a kluk se mi do hluboké korby v pohodě vešel i v 8 měsících, kdy měl 74cm), ale jízdní vlastnosti Italové jaksi nevychytali ;) Kočárek je fakt velmi tvrdý a hodně drncá a rachotí, taky bydlím na vesnici a někdy si připadám jak pan Lorenc v „Na samotě u lesa“, spolehlivě je daleko dopředu slyšet, že se blížíme a vždycky spolehlivě rozzuříme všechny psy na dvorcích v celé čtvrti :lol: Takže i já musím přiznat, že jsem trochu zklamaná a za ty peníze jsem čekala větší komfort, ale na druhou stranu, i když máme ještě jeden sporťák (běžný s nafukovacími koly), tak nakonec stejně radši i do toho terénu vyrážíme s Inglesinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jejenka
5.3.13 18:01

Nevíte někdo prosím, kde koupit náhradní kola na inglesinu. Bohužel nám uletělo několik špic u kol a hází neskutečné osmy.

• Citovat
  • Upravit
4
5.3.13 18:27

Servis kočárků Inglesina zajišťuje Ing. Lubomír Fiedler z Brna, kontakty jsou na www.inglesina.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jejenka
14.5.13 13:43

Ahojky, mám ještě jeden dotaz. Chci kočárek vyčistit a schovat pro druhé mimi. Nemáte některá zkušenost s praním boudičky? Nebo nevíte, zda by to někde vzali do čistírny? U nás mně to odmítli. Děkuji

Jinak nová kola super, ale ta cena 8o

• Citovat
  • Upravit
4
14.5.13 14:03

Jejenka, můžu se zeptat, na kolik ta nová kola přijdou? Jinak boudičku jsem jenom otírala mokrou houbičkou, víc jsem si netroufla :lol: Oni myslím ani nedoporučujou to čistit jinak. Zbytek kočárku byl v pohodě, mám variantu Vernice, takže koženka se otřela mokrým hadrem s trochou saponátu a vnitřní bílý potah jsem normálně hodila do pračky na šetrný program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
14.5.13 21:13

Ahoky, taky jsem boudičku jen otírala vlhkým hadříkem :). A ostatní do pračky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu zuza81
15.6.13 13:42

Ahoj tady zuzka, je překrásný nebudete je třeba tak za 5 měsíců chtíti prodávat?
S pozdravem :)

• Citovat
  • Upravit
Shyamani
15.6.13 13:45

@winnyfred Já mám sice Inglesinu Magnum, ale musim uznat, že to je solidní značka. Bude vozit třetí dítko a vše ok. Navíc hodně prostoru, houpání… :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
21.12.13 21:42

KOUPÍM KOČÁREK INGLESINA

Zdravím majitele toho to krásného kočárku. Na konci března mám termín porodu, neprodáváte ho někdo? Barva nejlépe modro bílá, ale krásné jsou všechny, tak na tom tak nezálží. Nevadila by ani trojkombinace :oops: Jsem z Olomouce, ale nemám problém se kamkoli dopravit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.13 11:13

Dobrý den, já mám trojkombinaci inglesina classica vernice tj. modrobílou, plánovala jsem prodávat až tak v červnu, ale v případě koupě celé trojkombinace lze i v březnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4