Kočárek - Patron Fenix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
25.2.10 15:57

Kočárek patron fenix

Ahojda,
prosím poraďte. :-( Po dlouhém vybírání z celé řady kočárků jsme si nakonec zvolili Patron Fenix F4. Jenže teď máme problém ho najít v nějaké prodejně v HK a okolí, abychom si mohli vyzkoušet, jak se s ním jezdí a jak zatáčí. Nevíte některá, kde bychom ho sehnali? Bojím se objednat si ho přes internet bez bližšího prozkoumání. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s tímto kočárkem, napište prosím. Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
25.2.10 16:06

Ahoj, podle webu by ho teoreticky mohli mít v John Nell (kousek za plynárnami)

http://www.baby.patron.eu/…radecky-kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.10 16:13

Ahojky, my máme Patron Fenix F4 R (stejný jak F4, jen má zadní kolečka nafukovací a přední malá otáčecí), jsme s ním velmi spokojení, je lehoučký, krásně jezdí. Teď na jaro už budeme dávat korbičku na sporťák a už se těšíme:-) Jo - a oproti dnešním kočárkům mně přijde i dost velký, malá se tam v 9 měsícich dá do hluboké korbičky v pohodě i s velkým fusakem a to nejsme žádní drobci:-) Ještě k tomu teď mají výprodeje loňské kolekce, my ho loni kupovali za 13000 a teď je za 8500 na jejich stránkách.

http://www.baby.patron.eu/…nix-f4-a-f4r

Neměnila bych a šla bych do něj klidně znovu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.10 16:22

John Nell ho bohužel nemá, volala jsem přímo do prodejny. Mají jen jiný typy. Bohužel, ale díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.10 16:30

Hele holky, vy jste kočárek patron kupovaly přes internet? Jak to funguje? Myslim, jak dlouho trvá dodání a jestli je v ceně i nějakaý příslušenství jako např. taška na kočár, pláštěnka, síťka atd. nebo jestli se to musí k tomu ještě přiobjednat navíc. Asi se ptám jako naprostej negramot, ale já se v tomhle opravdu moc nevyznám a nechci pro toho našeho drobečka kupovat „zajíce v pytli“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.2.10 16:38

Majo, nebylo by nejlepší zajet si do Mělníka na vzorkovou prodejnu? :) Je to tedy celodenní výlet, ale zas tam mají největší přehled a když jsme tam byli naposled tak i většinu typů na předvedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.10 16:45

já ho nekupovala přes internet, ale vždy je ve výbavě to co je tam psáno, takže u setu F4 R je nánožník, zimní a letní doplněk, taška, vajíčko. Jinak jsem ho objednávala z prodejny a tam mi ho dodali do měsíce. Odzkoušela jsem si ho loni na veletrhu Pro Dítě - letos Brno 11.3. - 14. 3 a Patron tam zase bude s možností objednání kočáru tam - loni se slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.10 12:22

Ahojda,
tak jsme to už snad vyřešili. Volala jsem přímo do firmy Parton Bohemia a ptala se , kam do prodejen dodávají fenixe, kde si ho můžu zkusit projet. A řekli mi, že zrovna tento typ kočárku je na prodej pouze po internetu, že ho nikde v prodejně neseženu- kromě Ostravy přímo u nich na skladě. Tak jsme se s manžílkem ponořili znovu do hledání jiného typu kočárku a vybrali jsme od Patrona Apollon Alux. Což je v podstatě hodně podobný, jen už ho seženu přímo v prodejne John Nell. :lol: Takže :palec: Už jen vybrat barevnou variantu, což je to nejmenší.
Vám každopádně mockrát děkuju za rady. :lol: Přeji Vám a Vašim dětem krásný den, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.10 16:50

Ahoj, můžete mi poradit a pomoct se svými zkušenostmi s kočárkem Patron Fenix F4R?
Nikde jsem nenašla informace zda lze přahazovat rukojeť pro/proti směru.

Kočárek se nám moc líbí, byli jsme ho omrknout na prodejně ve Zlíně, ale neochota a neznalost prodavaček nás zatím odradila od koupi. Ani nevěděli to s tou rukojetí, ani jak se skládá či vyměňuje autosedačka … Návod tam samozřejmě žádný neměli. Pokud se některá můžete rozepsat o svých zkušenostech s tímto kočárkem, budu moc ráda. Díky

• Citovat
  • Upravit
20.4.10 14:15

ahojky, zkušenosti máme jen ty nejlepší. Rukojeť se nedá přehazovat, ale můžeš otočit boudičku. Pokud chceš vědět něco víc, tak se konkrétně zeptej nebo napiš i SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.4.10 16:22

Fenix

Ahoj, já jsem byla v Olympii v Brně, v tom obrovském hračkářtví, byla tam příjmná paní, nejprve jsem si chtěla koupit Apolon Alux, ale zjistila jsem že je těžký a špatně obldatelný, měli tam i Fenix F4R a ten mě nadchl, je lehounký, ohldatelný snad i jen prstem. Chtěla jsem přehazovací rukojeť což tento typ nemá, ale jinak je naprosto úžasný s různýmy vychytávkami. Paí mě nechala kočárek téměř rozebrat a zse složit, ukázala mi nasazení autosedčky. Takže jsme rozhodnutí, pro tento typ. Teď už jen barva, ale líbí se nám zelená s béřovou. Je světlouká a veselá. Ji i materiál je vynikající. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.10 23:07

Ahoj, používali jsme F4 u prvního dítěte, snad vydrží i dál. Oceňuji velká nafukovací kola (projede cokoli :-D), prostornou korbu a vyndávací vložku/tašku - dítě lehce přeneseš. Přehazování rukojeti mně trochu chybělo, obracení celé korby je obtížné s dítětem v kočárku. Časem se taky zámky korby opotřebovaly a chtělo to víc „štelování“. Síť pod kočárkem je dostatečně velká, ale špatně přístupná (větší tašku tam nedáš, leda nejdřív poloprázdnou a pak docpat zbytek věcí). Celkem spokojenost, ale Apollon Alux (má kamarádka) se mi asi zdá lepší… Ale taky ho reklamovali kvůli rozhašení, bezproblémově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.6.10 18:36

Čerstvá zkušenost

Ahoj, chci se s Vámi podělit o čerstvou zkušenost při nakupování kočárku Fenix F4R Tour.
Na stránkách www.patron.cz jsem si přečetla že kočárek lze objednat přímo přes internet anebo zajít do některé prodejny Pompo.
Inu, prvně jsme tedy chtěli zajít do prodejny, odzkoušet si kočárek na místě a případně si jej přímo v Pompu objednat.
Odzkoušení proběhlo asi tak, že já i manžel jsme o kočárku věděli více než prodavačky (například vůbec nevěděli o možnosti přehození celé korby), jak se kočárek skládá nám taky neukazaly a jak se na něj dává autosedačka taky ne (prý nemají na prodejně ten adaptér a ani autosedačku). Přímo v Pompu objednávky nepříjmají - můžu si u nich koupit kočárek, autosedačku, vložnou tašku a všechno zaplatit zvlášť - tudíž se to výrazně cenově liší s tím co nabízejí na internetu patron.cz - a to jsem nepočítala že přímo na patronu nabízejí tašku na říditka, letní a zimní doplněk na kočárek - vše už mají v ceně, v Pompu bych to opět musela zaplatit a tudíž se částka vyšplhala daleko nad 13999 kč, které mají na internetu.
Druhý den jsem tedy sedla k internetu a objednala kočárek přímo od patron.cz - k mému překvapení - jejich reakce od objednávky byla ani ne dvě hodiny, že kočárek mají připravený a v nejbližší době jej pošlou PPLkou na mou adresu. Jediné co mě trošku překvapilo je, že u PPLky se nedá kočárek zaplatit kartou, nýbrž musím mít při převzetí hotovost, ale to je už ten nejmenší problém.
Tak teďkom jen doufám, že budeme s tímto kočárkem maximálně spokojení a nebudeme řešit žádné potíže.

• Citovat
  • Upravit
2
14.6.10 08:53

Dobrý den, …já se u druhého taky rozhodla pro Patron Bohemia F4 a kupovala jsem ho z internetu.Měla jsem obavy jaký bude,ale nemůžu si ho vynachválit :-) Je prostorný a luxusní do terénu,dobře se řídí a taky se dobře omyvá,teď čekám holčičku a uvažuji,že můj modrý vyměním za červený te samé značky.Mějte se hezky.Lucie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
16.6.10 12:11

JJ, já chci ten zeleno-béžový snad bude pěkný. Musím si ho prvně objednat, protože v tomhle provedení ho na prodejně nemají. Budeme mít chlapečka. Líbí se mi i ten khaki-zelený, ale maželovi připadá smutný. Tak uvidím. Budu ho kupovat až v srpnu, mimi se narodí až v koncem října. Chci selou tu sadu i s autosedačkou, je k té autosedačce chci ještě přikoupit nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí