Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky,
mám prosbu, nemáte někdo zkušenost se zasíláním objemnějších balíků? Potřebuji poslat kočáre a teď nevím jak a jakou dopravní společnosti. Jde mi hlavně o to jak a do čeho kočár zabalit, bude to podvozek, hluboká koribička, sportovní sedačka a autosedačka.
Ahoj,podobná diskuse už tady je,zkus se mrknout. https://www.emimino.cz/…birku-18609/
Když posílám větší balík, tak nejlepší je vše zafoliovat tou pružnou fólií a nejlépe zabalit do igelitu (on je podobně balený i při koupi). A samozřejmě počítat s vyšším poštovným, protože je to neskladné.
Hlavně to budeš mít tipuju na 3 balíky, takže 3 poštovný
Oni mají nějaký maximální rozměry povolený, toho balíku.
Hanuli, ale to se asi týká jen ČP, ne? PPL by mělo vzít i jeden větší balík, ne?
Amy, PPL zas myslím nebere ty balený v igelitu… Alespoň když jsem tam volala před 2mi lety že bych potřebovala poslat Tako Natalia tak řekli že jedině v krabici… ![]()
Každopádně si nedovedu představit zabalit kočár, autosedačku a korbu do jednoho balíku… ten by byl velkej jak kráva… Vždyť i když se objedná novej z netu tak to přijde ve více krabicích, ne?
Holky díky, no s tím posláním to bude fakt zajímavé, PPl opravdu bere jen zabaleno v krabici a ještě do nějakého rozměru.........česká pošta bere, ale taky jen nějaký rozměr, tak fakt nevím jak to udělat, jedině snad poslat ještě vlakem, ale to je dost riskantní, aby to tam vůbec dojelo. ![]()
Jo holky a kde se ta folie dá koupit?
Katy, já posílala celý komplet poštou, protože spediční firmy jsou limitovány rozměrem jak už někdo psal. Ale pošta ti ten balík vzít musí, at je jakýkoliv. Jen ne každá pobočka, v Praze bere všechno Jindřišská, u nás jen hlavní pošta. Nejlepší je zajít na poštu a zjistit tam, co a jak. Kočárek jsem zabalila do starých ručníků, takových už roztrhaných, co si manžel syslil na práci a do igelitu a pak do krabice, volný místo jsem vycpala novinama. Krabici byla fuška sehnat, ale zadařilo se, tuším, v hračkářství, kde zrovna dostali zboží,. Ted stejným způsobem shranujeme krabice na stěhování. ![]()
A počítej s vysokým poštovným , ale to určitě budeš účtovat kupujícím, né? Ale platí se předem.
Folie a igelity se dají koupit v OBI, Bauhaus, Hornbach apod.
ted jsem to tu asi pred tydnem resila…poslala sem to jako jeden balik..kocar slozila..sundala kolecka..a co slo..aby to bylo co nejvic placaty…obalila igelitem a poslala postou…bylo to celkem 17 kg a stalo to 112 kc.
No já potřebuji poslat celý set, tak že korbu, sportovní sedačku a autosedačku, tak velkou krabici asi nikde neseženu, ach jo je to ale práce. ![]()
Katy, zkus to fakt někde v obchodě, třeba s nábytkem apod. Já jí v tom hračkářství fakt sehnala a ještě tam zbylo místo.
Katy, obr krabici ani nepotřebuješ, stačí sehnat větší kusy kartonu a „spíchnout“ si krabici na míru ![]()
my jsme posílali už hodně rozměrných věcí a pokaždé jsme to řešili s krabicí takto.
cappy díky, tak už vím co budu dělat doma o víkendu když přijedeme na jeden den domů z lázní, budu dělat krabici. ![]()