Jet Picasso

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
19.2.10 12:07

jet picasso

ahojík, máte někdo zkušenost s kočárkem jet picasso???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babyactive Jet Picasso?

Přidejte zkušenost s Babyactive Jet Pi...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LEM
669
23.2.10 13:34

Mishka2 mrzí mě že ti stle nikdo neodpověděl. Mám o tento kočárek taky zájem, ale viděla jsem ho zatím jen na netu. V obchodě jsem ještě žádném nebyla a ani nikoho nepotkala s ním jezdit. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.2.10 09:27

Ahoj, no já ho právě zahlédla ve městě, ale bylo mi blbé moc očumovat, paní nevypadala moc přátelsky, no měla s sebou 3 děti, tak se ani nedivím :lol: No a našla jsem si ho na netu, ale nikde jsem nenašla prodejnu, kde by ho meli vystavený, teda krom ostravy, ale to mám z kladna dost z ruky :-( prošla jsem snad všechny větší prodejny v praze, ale tyhle kočáry buď neměli nebo ani neznali.Tak času máme ještě dost, tak snad se zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.2.10 17:58

ja ho videla vystaveny v Brne, v prodejne Anička, v těhu jsem o nem taky uvazovala
 http://www.anicka.cz/…T-PICASSO/42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
11.4.10 14:52

Tak už máme kočárek objednaný. Zkoušeli jsme ho v obchodě a byl fakt skvělý. Sporťák celkem prostorný a korba taky. Originál nánožníky ke všemu a bereme i autosedačku a vypadala pohodlně. Je k němu i pláštěnka. Jak přijde dám sem fotky reálný a zkusím tam dát do sporťáku dvouletýho prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
13.4.10 18:01

Tak už máme kočárek doma. Tak když budete někdo potřebovat něco změřit či udělat detailní foto stačí napsat. A zjistila jsem že v hluboké korbě je taky polohování zad což nikde nepíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.7.10 20:20

Tak mi si ho dovezli z polska, jeli jsme jen na výlet no a když jsme ho tam viděli, tak jsem se prostě zamilovala. o tom polohování té hluboké korbičky nevím, no musím to hned zkusit než ho dáme ke tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.7.10 20:23

Tak nám to nejde, dno je pevné, tak nevím, ale teď jsem si všimla že nemáme picasso, ale jet neo collection, ale vypadá to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
19.7.10 11:05

ahoj děvčata,tak já mám vybraný jet picasso také,chci se zeptat,zda není díky menším předním kolečkám nestabilní,nebo jestli jste na něm našly nějakou nevýhodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.7.10 18:49

Tak já mám všechny nafukovací, stabilita mi připadá naprosto ok.U prvního jsem měla klasickou čtyřkolku a tohle je oproti tomu skvěle ovladatelné, ale rozhodně doporučuji ty nafuk. kola.Viděla jsem prodávat i s gumovými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.7.10 18:52

Jediná nevýhoda co mě napadá, je malá korbyčka, ale ve srovnáním s ostatními kočárky to moc velký rozdíl není, záleží kdy mimi čekáš. My v září a počítám, že květen půjdem asi do sporťáku, syn mi v korbyčce nechtěl být od 8 měsíců(nebavilo ho ležet a chtěl všude vidět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
19.7.10 22:15

tak jsme ho dnes viděli naživo,je super,na obrázku byl vyfocen s plastovými kolečky,která jsou menší,ta nafukovací jsou dostatečně velká,kočárek se skvěle ovládá,mimčo čekáme v prosinci,takže to taky vidím,že v létě už budeme drandit ve sporťáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
21.7.10 14:46

A jakou jste vybrali barvičku?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
21.7.10 17:35

je to myslím picasso 8, hnědá se žlutou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
22.7.10 21:00

Tak my máme taky picasso ale jezdit budeme až za měsíc. Jinak jsem s ním spokojená a nemůžu se dočkat až vyrazíme. Máme taky všechny kola nafukovací takže stabilita dobrá. Jediný co jsem dneska objevila je že se mi páře potah na hl. korbě. Je to moc našponovaný po obvodu a látka to nevydržela a to jsme ještě ani nevyrazili. No zašiju to tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí