Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Jumper X?
Přidejte zkušenost s Tako Jumper Xno je to dost napadny kdyz novacek tady zrovna takhle reklamuje…
na me to ma napriklad presne opacny efekt ![]()
Ahoj zdravím všechny čekáme miminko koncem června a s kočárků se nám líbí Tako Jumper Piratz 2010 chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti.Mám docela obavy jestli není malá korbička.
breakk píše:
Ahoj zdravím všechny čekáme miminko koncem června a s kočárků se nám líbí Tako Jumper Piratz 2010 chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti.Mám docela obavy jestli není malá korbička.
ahoj
já mám Tako X-jumper Wheel a jezdíme už 10 měsíců. Jsem s kočárkem maximálně spokojená, Ondráš je 2.7. a vešel do korby do 5 měsíců (měl 9,5kg a 70cm) - takže s fusakem to nešlo. Takového macka jsme nečekali, Anetka tohle měla v roce
. Tak jsme přesedlali na sporťák a jezdíme o sto šest, je polstrovaný, měkoučký stejně jako korba. Jde až do lehu, na délku má 90cm takže syn má spoustu místečka
. Kočárek se vůbec nerozvrzal, je lehoučký - nafukovací velká kola, odpružený podvozek - prostě SUPER ![]()
ADobrý den,
dost ovažuji také o koupi kočárku Tako Jumper X ,ale pro mně je nejdůležitější jízda v terénu (máme tu naprosto šílené chodníky)a chtěla bych se optat,jak je to se šířkou sportovní korby.Představte si třeba dvouleté miminko s fusakem a v zimní kombinéze…nebude tak jako sardinka?Měpřijde na fotkách hrozně ouzký…
Děkuji za odpovědi.Veronika ![]()
JarosovaVerca píše:
Jěště tady foto sporťáku…
JarosovaVerca píše:
Jěště tady foto sporťáku…
úzký rozhodně není, má myslím nějakých 35cm a vešla se mi do něj i 3 letá dcera, když už nechtěla ťapkat a Ondráš chtěl pro změnu ven
.
Jo?No,tak to je super.Že by konečně našla ten pravý?Každý kočárek má něco a my už doma měli dva.Pokaždé šli cca po roce pryč kvůli malé sportovní korbě,nebo že nešla dát proti směru jízdy.Když je ošklivé počasí,miminko je alespoň více v teple a netáhne mu do kočárku. ![]()
Teď jsou našemu Danielkovi téměř dva roky a tak je pro nás sportovní korba důležitá.Sháním kočárek,který bude samozřejmě už i na druhé a byl hlavně praktický do města i terénu.Nemohl by jste mi napsat Vaše postřehy?Jeho nedostatky atd?Co látka,šisuje?Je odpružený?Vím že např.Atlatic Espiro má napsáno,že je odpružený,ale je to děs.Je hrozně tvrdý ![]()
Děkuji.Mám spoustu otázek,že?Bojím se,abych zase koupí neudělala hloupost…Tak se raději ptám na zkušenosti maminek… ![]()
JarosovaVerca píše:
Jo?No,tak to je super.Že by konečně našla ten pravý?Každý kočárek má něco a my už doma měli dva.Pokaždé šli cca po roce pryč kvůli malé sportovní korbě,nebo že nešla dát proti směru jízdy.Když je ošklivé počasí,miminko je alespoň více v teple a netáhne mu do kočárku.
Teď jsou našemu Danielkovi téměř dva roky a tak je pro nás sportovní korba důležitá.Sháním kočárek,který bude samozřejmě už i na druhé a byl hlavně praktický do města i terénu.Nemohl by jste mi napsat Vaše postřehy?Jeho nedostatky atd?Co látka,šisuje?Je odpružený?Vím že např.Atlatic Espiro má napsáno,že je odpružený,ale je to děs.Je hrozně tvrdý
Děkuji.Mám spoustu otázek,že?Bojím se,abych zase koupí neudělala hloupost…Tak se raději ptám na zkušenosti maminek…
My bydlíme ve městě, ale přes léto trávíme většinu času na chatě po lesích. Zvládne každý terén, dokonce jsme bez větších problémů odjezdili i větší sníh (samozřejmě se zablokovanými koly). Co se týče korby, řekla bych že je prostorná jako všechny ostatní. Jde o to, jak bude mimčo velké. Dcerka byla malinká a kdybychom tenkrát měli Tako, tak bych jí měla v korbě min. do 10 měs. Ondráš byl obřík a jelikož byl červencový, tak byl v korbě jen do 5 měsíců. Kdybysme nemuseli dávat fusak, také by vydržel déle. Sporťák je prostorný, jak už jsem psala. Otočný v obou směrech, hodně jsem využili nástavbu čelem ke mě - právě přes tu zimu. Podvozek je krásně odpružený, časem se nám i rozhoupal. Není to tedy takové to houpání jako má třeba Iglesina nebo Roan Marita - klasické kočárky, ale Ondráška to vždy udyndalo
. Košík je docela prostorný, dala jsem tam i balík plen, ale pokud je sporťák - hůře se do něj leze. Což je asi jediné negativum, které jsem na kočárku našla. Potah vůbec nevyšisoval, začínali jsme jezdit v těch největších pařácích a zůstal původní (měla jsem šedý s kruhy s béžovým pruhem). Dneska máme jiný sporťáček, ale kdybych mohla - jdu do Taka znovu
![]()
Tak je rozhodnuto. Děkuju.Původně jsem koukala na bazarového Jané Slalom pro,ale chybělo by mi to otáčení sportovní korby a bojím se trojkolek.Máme teď Babyactive Jet.Ten je sice hezký,ale má pár chyb,tak koupíme to Tako.Sice se mi sporťák ze začátku nelíbíl,ale už mu začínám přicházet na chuť.Hlavně že je praktický:-D
A pro mimčo pohodlný
Díky:-)
![]()
JarosovaVerca píše:Tak je rozhodnuto. Děkuju.Původně jsem koukala na bazarového Jané Slalom pro,ale chybělo by mi to otáčení sportovní korby a bojím se trojkolek.Máme teď Babyactive Jet.Ten je sice hezký,ale má pár chyb,tak koupíme to Tako.Sice se mi sporťák ze začátku nelíbíl,ale už mu začínám přicházet na chuť.Hlavně že je praktický:-D
A pro mimčo pohodlný
Díky:-)
![]()
![]()
nad Jetem jsem také uvažovala, ale tenkrát nebyl na sporťáku nánožník a dost mě odrazovala malá přední kola. Tak jsem od něho upustila a šla do Taka
tak ať slouží podle Vašich potřeb ![]()