Tako - Jumper X - Piratz 2010

6153
9.2.10 16:42

Že by reklama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Jumper X?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper X
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
9.2.10 17:26

no je to dost napadny kdyz novacek tady zrovna takhle reklamuje…

na me to ma napriklad presne opacny efekt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.10 18:03

toto je to stejny!! taky smazte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.10 22:10

Ahoj zdravím všechny čekáme miminko koncem června a s kočárků se nám líbí Tako Jumper Piratz 2010 chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti.Mám docela obavy jestli není malá korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka Šp.
9.5.10 18:45

X-Jumper

breakk píše:
Ahoj zdravím všechny čekáme miminko koncem června a s kočárků se nám líbí Tako Jumper Piratz 2010 chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti.Mám docela obavy jestli není malá korbička.

ahoj
já mám Tako X-jumper Wheel a jezdíme už 10 měsíců. Jsem s kočárkem maximálně spokojená, Ondráš je 2.7. a vešel do korby do 5 měsíců (měl 9,5kg a 70cm) - takže s fusakem to nešlo. Takového macka jsme nečekali, Anetka tohle měla v roce :-D . Tak jsme přesedlali na sporťák a jezdíme o sto šest, je polstrovaný, měkoučký stejně jako korba. Jde až do lehu, na délku má 90cm takže syn má spoustu místečka :potlesk: . Kočárek se vůbec nerozvrzal, je lehoučký - nafukovací velká kola, odpružený podvozek - prostě SUPER :huban:

• Citovat
  • Upravit
6.12.10 08:52

ADobrý den,
dost ovažuji také o koupi kočárku Tako Jumper X ,ale pro mně je nejdůležitější jízda v terénu (máme tu naprosto šílené chodníky)a chtěla bych se optat,jak je to se šířkou sportovní korby.Představte si třeba dvouleté miminko s fusakem a v zimní kombinéze…nebude tak jako sardinka?Měpřijde na fotkách hrozně ouzký…
Děkuji za odpovědi.Veronika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.10 08:53

Jěště tady foto sporťáku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka Šp.
6.12.10 09:29
JarosovaVerca píše:
JarosovaVerca píše:

úzký rozhodně není, má myslím nějakých 35cm a vešla se mi do něj i 3 letá dcera, když už nechtěla ťapkat a Ondráš chtěl pro změnu ven :wink: .

• Citovat
  • Upravit
6.12.10 09:43

Jo?No,tak to je super.Že by konečně našla ten pravý?Každý kočárek má něco a my už doma měli dva.Pokaždé šli cca po roce pryč kvůli malé sportovní korbě,nebo že nešla dát proti směru jízdy.Když je ošklivé počasí,miminko je alespoň více v teple a netáhne mu do kočárku. :palec:
Teď jsou našemu Danielkovi téměř dva roky a tak je pro nás sportovní korba důležitá.Sháním kočárek,který bude samozřejmě už i na druhé a byl hlavně praktický do města i terénu.Nemohl by jste mi napsat Vaše postřehy?Jeho nedostatky atd?Co látka,šisuje?Je odpružený?Vím že např.Atlatic Espiro má napsáno,že je odpružený,ale je to děs.Je hrozně tvrdý :roll:
Děkuji.Mám spoustu otázek,že?Bojím se,abych zase koupí neudělala hloupost…Tak se raději ptám na zkušenosti maminek… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka Šp.
7.12.10 10:14
JarosovaVerca píše:
Jo?No,tak to je super.Že by konečně našla ten pravý?Každý kočárek má něco a my už doma měli dva.Pokaždé šli cca po roce pryč kvůli malé sportovní korbě,nebo že nešla dát proti směru jízdy.Když je ošklivé počasí,miminko je alespoň více v teple a netáhne mu do kočárku. :palec:
Teď jsou našemu Danielkovi téměř dva roky a tak je pro nás sportovní korba důležitá.Sháním kočárek,který bude samozřejmě už i na druhé a byl hlavně praktický do města i terénu.Nemohl by jste mi napsat Vaše postřehy?Jeho nedostatky atd?Co látka,šisuje?Je odpružený?Vím že např.Atlatic Espiro má napsáno,že je odpružený,ale je to děs.Je hrozně tvrdý :roll:
Děkuji.Mám spoustu otázek,že?Bojím se,abych zase koupí neudělala hloupost…Tak se raději ptám na zkušenosti maminek… :oops:

My bydlíme ve městě, ale přes léto trávíme většinu času na chatě po lesích. Zvládne každý terén, dokonce jsme bez větších problémů odjezdili i větší sníh (samozřejmě se zablokovanými koly). Co se týče korby, řekla bych že je prostorná jako všechny ostatní. Jde o to, jak bude mimčo velké. Dcerka byla malinká a kdybychom tenkrát měli Tako, tak bych jí měla v korbě min. do 10 měs. Ondráš byl obřík a jelikož byl červencový, tak byl v korbě jen do 5 měsíců. Kdybysme nemuseli dávat fusak, také by vydržel déle. Sporťák je prostorný, jak už jsem psala. Otočný v obou směrech, hodně jsem využili nástavbu čelem ke mě - právě přes tu zimu. Podvozek je krásně odpružený, časem se nám i rozhoupal. Není to tedy takové to houpání jako má třeba Iglesina nebo Roan Marita - klasické kočárky, ale Ondráška to vždy udyndalo :-) . Košík je docela prostorný, dala jsem tam i balík plen, ale pokud je sporťák - hůře se do něj leze. Což je asi jediné negativum, které jsem na kočárku našla. Potah vůbec nevyšisoval, začínali jsme jezdit v těch největších pařácích a zůstal původní (měla jsem šedý s kruhy s béžovým pruhem). Dneska máme jiný sporťáček, ale kdybych mohla - jdu do Taka znovu :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
7.12.10 11:38

:-D Tak je rozhodnuto. Děkuju.Původně jsem koukala na bazarového Jané Slalom pro,ale chybělo by mi to otáčení sportovní korby a bojím se trojkolek.Máme teď Babyactive Jet.Ten je sice hezký,ale má pár chyb,tak koupíme to Tako.Sice se mi sporťák ze začátku nelíbíl,ale už mu začínám přicházet na chuť.Hlavně že je praktický:-D :palec: A pro mimčo pohodlný :wink: Díky:-) :palec: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka Šp.
7.12.10 14:00
JarosovaVerca píše: :-D Tak je rozhodnuto. Děkuju.Původně jsem koukala na bazarového Jané Slalom pro,ale chybělo by mi to otáčení sportovní korby a bojím se trojkolek.Máme teď Babyactive Jet.Ten je sice hezký,ale má pár chyb,tak koupíme to Tako.Sice se mi sporťák ze začátku nelíbíl,ale už mu začínám přicházet na chuť.Hlavně že je praktický:-D :palec: A pro mimčo pohodlný :wink: Díky:-) :palec: :palec: :lol:

nad Jetem jsem také uvažovala, ale tenkrát nebyl na sporťáku nánožník a dost mě odrazovala malá přední kola. Tak jsem od něho upustila a šla do Taka

tak ať slouží podle Vašich potřeb :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí