Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím máte někdo nějaké zkušenosti s tímto kočárkem. Velice se mi líbí, ale moc jsem ho ještě neviděla. Nikde o něm toho moc nepíšou. Jestli není třeba moc těžký a jak je prostorná korba a sporťák. A v hl. korbě asi není polohování zad.
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12ahojky, taky jsem původně o tomto kočárku uvažovala, tak jsem si o něm něco zjišťovala.
Nějaké diskuze jsou na modrem konikovi a ještě jsem objevila prezentaci na You Tube.
Jinak mne odradilo to, že je to relativně nový, neozkoušený kočárek, takže takový trošku „zajíc v pytli“ ![]()
Tady je pár odkazů:
http://www.nasekocarky-mj.cz/…rek_q12.html
Mi tyhle kočárky (kombinace podvozek, korba, sport. sedačka a autosedačka) v ceně do nějakých 10tis. přijdou všechny na jedno brdo.
Třeba my máme v-travel a jsou tam nějaké rozdíly, centimetr sem, kilo víc, míň… Skládat se to bude všechno stejně, vyrábí se to v Polsku, vadný kus může být u každého typu.
Jestli se ti líbí, tak ho kupte ![]()
Ahojky, my ho máme a jsme s ním teda spokojený
Polohování zad opravdu není..
Kapi Hesinka poslala nějaké odkazy a v jednom jde vidět že polohovat jdou ![]()
Kočárek je opravdu hodně prostorný, máme ho koupený v limetce a je naprosto úžasný, koupili jsme ho i s autosedačkou. jukni na www.kocarky-matous.cz, od tamtud ho máme a byli jsme i s prodejem moc spokojeni, vše v naprostém pořádku, trochu jsem se bála objednat přes net, ale obchod super.
Mohu jen kočárek doporučit, jezdíme a nyní v zimě jsme spokojený, všude projedeme
![]()
Také mohou vřele doproučit - jezdím od 12/2009,prostorná korba, do které se pohodlně vejde fusak i mimi.Dobrá ovladatelnost,prostrný košík pod kočárkem.V hluboké korbě je polohování zad.
mamath píše:
Také mohou vřele doproučit - jezdím od 12/2009,prostorná korba, do které se pohodlně vejde fusak i mimi.Dobrá ovladatelnost,prostrný košík pod kočárkem.V hluboké korbě je polohování zad.
Taky máme tento kočárek od prosince 2009 a nemužu si ho vynacválit kluk v hluboké korbičce čas od času spával až do ted a to mu je rok .
Holky, prosím Vás, také mě zaujal Camarelo Q12, ale nemůžu ho nikde sehnat. Mám strach objednat ho z netu, nevíte některá, kde by se dala sehnat na Ostravsku nebo v Polsku - byly jsme ve 3 obchodech (v PL) a nikde ho neznali?
![]()
Díky za radu! ![]()
Menzy píše:
Holky, prosím Vás, také mě zaujal Camarelo Q12, ale nemůžu ho nikde sehnat. Mám strach objednat ho z netu, nevíte některá, kde by se dala sehnat na Ostravsku nebo v Polsku - byly jsme ve 3 obchodech (v PL) a nikde ho neznali?![]()
![]()
Díky za radu!
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
http://www.bambino-kocarky.cz/…elo-q12.aspx
taky sháním kočárek, ale jiný a nemůžu nikde v prodejně sehnat
tak zkus si tam zavolat nebo poslat mail ![]()
Díky za odkazy, ještě jsem ho sehnala v Olomouci, takže když zítra nedopadne mise v PL, tak ho zajedeme koupit tam.
A jaký kočárek sháníš ty? ![]()
Koukala jsem na tento kočárek, ale nikde nemůžu najít rozměry složeného kočárku. Mohli byste mi ho prosím změřit nebo je prosím najít? předem děkuji ![]()
wvanilka píše:
Koukala jsem na tento kočárek, ale nikde nemůžu najít rozměry složeného kočárku. Mohli byste mi ho prosím změřit nebo je prosím najít? předem děkuji
Menzy píše:
Holky, prosím Vás, také mě zaujal Camarelo Q12, ale nemůžu ho nikde sehnat. Mám strach objednat ho z netu, nevíte některá, kde by se dala sehnat na Ostravsku nebo v Polsku - byly jsme ve 3 obchodech (v PL) a nikde ho neznali?![]()
![]()
Díky za radu!
Já jsem z Liberecka a tady ho mají na prodejně ![]()
Dobrý, už jsem ho sehnala v Olomouci, dneska jsme si ho byli prohlédnout… no moc se mi líbí, ale prodavačka se nás snažila uvrtat do X-landeru. Prý jsou u Camarela problémy s kolečkama… nevíte o tom někdo?
![]()