Kočárek Camarelo Q12

Máte zkušenost s Camarelo Q12?

Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1539
14.5.14 11:16

Proč by se na to záruka nevztahovala? Jestli je to míň, jak dva roky, tak nevidím důvod :nevim: Prostudujte záruční podmínky, a trvejte na reklamaci. Jinak bych šla na ČOI. :cert: S ložiskama jsme taky měli problémy, tak manžel vzal kolečka do práce, na dílně tam nacpali takovou trubičku a bylo to vyřešený. Pro druhý mímo jsme nechali kompletně vyměnit středy koleček a stálo to asi 300,– pro obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.10.15 22:42

mate i stupatko?

Holky, mate nektera tenhle kocarek i pro druhe dite a to prvni na stupatku? Cekam dalsi mimco a kvuli prostornosti nechci kupovat jiny, ale nejde mi do hlavy kam se prvni jako ma vejit. Neprijde mi, ze je tam nejak moc prostoru :think: mate nejaka foto aby ste me presvedcili? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.10.15 11:58

@Verukuc ja mam tenhle kocar mela jsem ho u prvniho a ted i u druhyho syna ale stupatko tam nemam prijde mi to zbytecny syn cho bud za ruku a nebo vedle kocaru jsou mu 2,5roku. Premyslela jsem nad tim stupatkem ale rozhodla jsem se ze ho nekoupim protoze co mam znamy tak rekli ze jejich deti pak ani nechteli chodit chteli se nechat vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.15 12:03

@Liddka me dcera chodi bez kocarku od roka a pul, ale bydlime na vesnici a pokud se chci nekam dostat, tak musimepo silnici, takze ikdyz ji budou taky 2,5 tak si tohle vodeni za roku nelajznu. A nemam lenocha, ta kocarek fakt nemusi, jde mi jen o jistotu a jeji bezpeci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.10.15 12:07

@Verukuc tak to chapu. Me syn taky chodi dlouho bez kocaru. Kdyz zacal chodit tak uz tam moc nechtel byt. ale jestli to mas takhle tak to se nedivim to bych se bala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.15 12:13

@Liddka vid ;-) bohuzel ikdyz ridici vidi kocarek, tak ani to je nedonuti brzdit. Ale to stoupatko mi vrta hlavou, nechci jiny kocarek kvuli tomu :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.10.15 12:18

@Verukuc stema ridicema to znam jim je to jedno jedou jak silenci :zed: a co zkusit si dojit do prodejny kde je prodavaji a vyzkouset si to tam primo na ten kocar? Ja bych si jinej kocar nekoupila jsem snim spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.15 12:36

@Liddka ja bych nejake veci rada jinak, ale ten prostor pro dite je vic. No do kramu se mi moc nechce prave :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí