Kočárek Camarelo Q12

Máte zkušenost s Camarelo Q12?

Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bbaarraa
26.9.11 16:20

Tak kolečka už jsou vyřešený,bylo to opravdu obráceně namontovaný,ale šlo to vyšroubovat a dát správně..takže to už funguje…ale u toho sportovního ten nánožník nefunguje :(

• Citovat
  • Upravit
5813
26.9.11 16:33

hmmm tak s tím nánožníkem ti fakt neporadím, mám ho uskladněný jinde, a fakt jsem to nezkoušela.
Ale jsem ráda, že kolečka fungují! Pokud si nejsi jistá, napiš do toho obchodu, třeba ti poradí nebo se s nimi domluvíš na výměně nánožníku. Rovnou tam napiš i o té rukojeti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bbaarraa
26.9.11 17:59

tak manžel ted prišel i na nánožník,ty zoubky co určují polohu nánozníku nebyly od výroby zacvaknuté do čudlíku a kolečka..Manžel to tam vetší silou nacvaknul a funguje to :) takže vyreklamuju rukojet :) jinak děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
15977
21.3.12 21:24

Dnes jsem objednala Camarelo růžový, tak snad budu spokojená. Má tu někdo růžový, který má na fotce? Zajímala by mě reálná fotka. Jiná, než z obchodu. Bojím se, abych nebyla tou barvou zklamaná. Vůbec se mi totiž nelíbí červená barva na kočárku, tak abych ho nakonec neměla. Bohatě by stačil alespoň nějaký jakýkoli obrázek, kde bude stejná růžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zanulka123
3.11.12 11:20

Ahojky…prosím tě my se taky chystáme do Polska vyjodu tam ty kočárky levnějčí nebo už ani ne…děkuji

• Citovat
  • Upravit
4
9.11.12 16:55

Já teda s kočárkem camarelo q 12 nejsem spokojená vůbec! Hluboký byl sice fajn, i když jsem hned z kraje, usela nechat opravit brzdu ( na brzdy se totiž nevstahuje záruka), ale se sporťákem spokojená nejsem! už ho vlastně ani nepoužívám. Je velice nepraktický, hlavně co se týká popruhů jak přes ramena tak bočních ( jsou spojené na pevno) a kombinací s zimním fusakem… už bych si ho nekoupila znovu. Je celká řada jiných kočárků, které jsou určitě praktičtější a méně kazové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
9.11.12 22:38
Ahojky, mě v polsku vyšel asi cca o 2000 levněji :-) Ale mám verzi Camarelo Q12 Exclusiv. Jsem s ním nadmíru spokojená. :-) Nikdy jsem neměla žádný problém, některé věci sice jsou designově nevychytané, ale to je snad u každého kočárku…
@zanulka123 píše:
Ahojky…prosím tě my se taky chystáme do Polska vyjodu tam ty kočárky levnějčí nebo už ani ne…děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alaprak
11.12.12 12:41

Ahoj, prosím tě kde si ho koupila v Polsku???Moc o něm uvažuji. Díky za odpověď. Alča :) :D :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5813
11.12.12 13:27
Nevím odkud jsi, ale já ho sehnala v Glubczycích, ale myslím, že ho mají nebo objednají kdekoliv kde jsou krapet ochotní. :-) Je to přece jen polský výrobce.
@alaprak píše:
Ahoj, prosím tě kde si ho koupila v Polsku???Moc o něm uvažuji. Díky za odpověď. Alča :) :D :lol: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alaprak
11.12.12 13:42

Díky ti moc mi jezdíme do Polska od Náchodu. Jak si psala že tam výjde levněji tak to je super mě se moc líbí a barva co se my líbí tak tady u nás na Mělnicku stojí 12 500kč. Kupovala si ho tedy normálně v krámu ne na trhu???
:D

• Citovat
  • Upravit
5813
11.12.12 15:04

Ano, normálně v obchodě kamenném. Oni ho tedy neměli, ale přinesla jsem kontakt na výrobce, číslo barvy a oni mi ho objednali. Dokonce pak majitelka říkala, že je bardzo ladny :-D
Koupili jsme Camarelo Q12 Exclusive - přikládám foto :-) barva je trošku zkreslující, ve skutečnosti je víc tyrkysový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alaprak
11.12.12 15:36

Moc moc díky mě se líbí Camarelo Dakota šedá barva. Prosím tě ještě moc mohla bysi my napsat výrobce???To nevím :oops:.Jen mi v krámu řekli že je to polský kočárek. Předem moc díky Alča a kdyby šla i adresa a název krámu kde si ho koupila.Moc předem děkuji… :)

• Citovat
  • Upravit
alaprak
11.12.12 15:44

Kočárek máte moc hezký. Já mám vybraný ten to jen chci jiná kolečka. To se dá objednat tak doufám že i v Polsku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5813
11.12.12 20:30

Já tomu obchodu donesla tento kontakt: http://camarelo.pl/kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alaprak
11.12.12 20:58

Moc moc díky :) :kytka:

• Citovat