Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12Menzy píše:
Díky za odkazy, ještě jsem ho sehnala v Olomouci, takže když zítra nedopadne mise v PL, tak ho zajedeme koupit tam.
A jaký kočárek sháníš ty?
Ahojky, dneska jsem byla v Polsku a konečně se tam podívala na kočárek, o kterém se rozhoduji quatro makalu 4, ale další favoritem se stál coletto giovanni
makalu se krásně dá složit, je maličký
jinak o těch colečkách nevím teda ![]()
Petulikk píše:
Ahojky, dneska jsem byla v Polsku a konečně se tam podívala na kočárek, o kterém se rozhoduji quatro makalu 4, ale další favoritem se stál coletto giovannimakalu se krásně dá složit, je maličký
jinak o těch colečkách nevím teda
Ahoj nad quatrem se taky rozhoduji, v reálu jsem ho ale zatím neviděla. Můžeš mi prosím napsat, jak dobře je odpružený??? Dneska jsem se byla podívat na kočárky a camarelo Q12 byl krásně odpružený. ![]()
wvanilka píše:Petulikk píše:Ahoj nad quatrem se taky rozhoduji, v reálu jsem ho ale zatím neviděla. Můžeš mi prosím napsat, jak dobře je odpružený??? Dneska jsem se byla podívat na kočárky a camarelo Q12 byl krásně odpružený.
Ahojky, dneska jsem byla v Polsku a konečně se tam podívala na kočárek, o kterém se rozhoduji quatro makalu 4, ale další favoritem se stál coletto giovannimakalu se krásně dá složit, je maličký
jinak o těch colečkách nevím teda
Ahoj, no docela nás zarazilo to odpružení právě
není téměř žádné, je fakt, že nebyl zatížený, ale tak nebyl vůbec
líbí se mi moc a je skvělá ta skladnost… camarelo je pro nás už moc velký na skladnost
v pátek se jdu právě dívat ještě na ten coletto giovanni, tak jsem zvědavá ![]()
Jéé, tak vidím, že řešíš stejný problém - dost skladný kočárek po složení a aby byl aspoň trochu odpružený. Taky koukám na camarelo, giovani a quatro. Jelikož už jedno dítko mám, tak jsem se sháněla, jestli jde na quatro přidělat takový to stupátko, ale z jednoho obchodu mi napsali, že prý ne. Tak tím docela klesl a když píšeš, že odpružení je nulový, tak už to rozhodně favorit není. Škoda
Camarelo jsem zkoužela v obchodě a odpružený byl, ale nevím, jak se mi případně vejde do autíčka…
Děs vybrat ideální kočárek
No to máš pravdu teda… Ještě jsem ten giovanni neviděla, ale už se na něj v pátek či sobotu chystám do Kopřivnice, tak snad ho tam mítbudou už ![]()
Tak pak dej vědět, jak se ti líbil nebo zda si našla nějaký jiný, skladný kočárek s pérováním ![]()
Ahojky,
mi máme camarelo q12,syn bude mít rok a jsem s ním moc spokojená. Hluboká korbička je prostorná,malého jsem tam v zimě dala bez problémů s fusakem i dekou (a to měl 6.-7.měsíců). I sportovní verze je hodně prostorná,syn totiž v kočárku hodně spinká. Co se týká ten koleček - tam mi reklamovali obě dvě přední kolečka - vysypaly se nám ložiska (kolečko se začalo vyklat). Servis nám poslat náhradní ať máme s čím jezdit. A naše nám opravila. Já kočárek kupovala u známé, tutíž mi vždy vyšla vstříc.
hluboká verze je naprosto perfektní, je prostornej a mimčo v něm dlouho vydrží, sportovní verze se mi hůř skládá a jinak brzda de ztěžka odbrždovat
Holky, tak já jsem si nakonec pořídila verzi exclusive. Jsem s ní naprosto spokojená, strašně lehce se ovládá i jednou rukou… jezdíme zatím 14 dní, takže jsme ještě žádnou chybičku nenašli.
![]()
Velice negativní zkušenost z obchodem Kočárky Matouš - neochota, nepořádek, neumí napravit ani přiznat chybu. Takového obchody vůbec nemají fungovat ![]()
T.
řekla bych,že je hodně prostornej, z těch co jsem viděla,tak asi společně s maritou největší, hluboká korba se dá dát i do sedu(miminko se opře,když už sedí), sporták má tři polohy,jde dát do lehu, ale blbě si mi sporták skládá
A můžu se zeptat jak funguje u Camarelo Q12 aretace předních koleček?nějak na to nemůžu přijít
a u sportovní korby nevím ,jak funguje nánožník,padá mi.. jinak mi přišel dneska a koženka na rukojeti je natržená
jinak se mi moc líbí,ale z těchto tří věcí jsem zklamaná ![]()
bbaarraa píše:
A můžu se zeptat jak funguje u Camarelo Q12 aretace předních koleček?nějak na to nemůžu přijíta u sportovní korby nevím ,jak funguje nánožník,padá mi.. jinak mi přišel dneska a koženka na rukojeti je natržená
jinak se mi moc líbí,ale z těchto tří věcí jsem zklamaná
je to divný,ale moje kolečko vypadá uplně jinak,než jako kolečko na videu..Na to jsem už koukala ..přijde mi,jak kdyby ta páčka byla obrácene a vubec to nejde zacvaknout,překáží tomu blatník a obráceně je taky nemám a i kdybych měla,tak stejně to zacvaknout nejde.. Ach jo
kupovala jsem ho pres internet babyshoping.cz
Hele, teď je kočárek s prckem na procházce, tak až s ním máti dorazí, tak zkusím vyfotit a hodím ti to tady ![]()