Kočárek Camarelo Q12

Máte zkušenost s Camarelo Q12?

Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5813
11.12.12 22:50
Vůbec není zač :-)
@alaprak píše:
Moc moc díky :) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
19.2.13 14:53

Ahoj holky prosím měla bych dotaz koupila jsem si camarelo q12 použity ale nemám k němu pláštěnku a moskitieru…mohli by jste mi prosím poradit potřebuji jednu na hlubokou verzi a jednu na sportovní nebo je jen jedna? Díky moc… a jak jste hustily kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.13 17:35

Ahojky, tohle je výhradní dovozce do ČR, tak se zkus mrknout tam… http://www.bambino-kocarky.cz/…-moskytiery/
Kola jsme za rok a půl nehustili, nebyla potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.3.13 22:19

Ahoj holky, máme také camarelo, jezdíme s ním od září 2012. Strašně se mi líbil. Ale je to prostě taková ta kategorie do 11 tisíc, navíc asi vážně z Polska. Mírným nebo větším vadám se asi těžko někerá vyhne. :roll:
Já jsem spokojená s hlubokou verzí. Malá tam má hodně prostoru, na fusak, paráda, místa dost. Polohování zádíček také dobré. Sporťák jsme ještě nevytáhli, tak nevím jak s nánožníkem nebo skládáním, to nemám zkušenost, uvidíme až teď na jaře.
Ale ty kolečka a brzdy, to je děs!!! :cert: Jedno kolečko nám začlo blbnout už asi po dvou měsících ježdění, k dnešnímu dni jedno kolečko nebrzdí a to druhé občas. Je to k vzteku!! :cert:Někdy prostě není možný kočár zabrzdit a když jo, tak jen jedno kolečko. Ale stejně v buse nebo vlaku ten kočár nestojí na místě, to prostě jedno zabržděné kolečko nezachrání!!! :cert: A brzda jde nahoru dolů pořád pěkně těžko. To už od začátku.
Nejvíc možná jsem zklamaná z přístupu prodejny v našem městě. Prodavač, že kdyby náhodou se něco s kočárkem stalo, že nám dají hned náhradní, po dobu opravy toho našeho, nebo, že rovnou nám vymění na prodejně porouchaný podvozek za nový od jiného kočáru…To jsme zas naletěli!!!Nyní dělá mrtvého brouka a výměně podvozku nemůže být řeč, natož o náhradním kočárku!!! :cert: :cert: :cert: Prý 30dní řádná reklamace a hotovo!!! :cert: :cert: Neřád! Ulhanej…
Takže teď kupujeme nový kočárek, kvůli měsíci..aby sme to slavné camarelo mohli dát reklamovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.3.13 22:20

@johankakoz My jsme koupili nový a pláštěnka a síťka byla jen jedna, takže předpokládám, že i na sporťák použijeme síťku i pláštěnku z hluboké verze. Jinak kde by se to dalo dokoupit, to tedy nevím, nezajímala jsem se zatím o to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
15.3.13 22:48

@Pája32 tak to mě fakt mrzí, že máš takové komplikace s kočárkem… já musím zaklepat, že jsme do teď neměli jedinou závadu, jen jednou se uvolnilo kolo, ale to dost odflinkl náš tatínek při prvotním skládání :-)
A tomu vašemu prodejci bych udělala řádnou reklamu!!! A just bych mu řekla, že má u mě zajištěnou „suprovou reklamu a doporučení“!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.3.13 23:54

@Menzy Já ti moc přeji, ať žádné komplikace nemáte. Protože pak dávat kočár do správky, na reklamaci…na 30dní!!!To je masakr…Bez kočáru čovek být nemůže, takže je nasnadě jediná možnost si koupit nový.
:roll:
A také už s manžou plánujeme tomu neřádovi trochu zatopit…Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají! To je ohraná píseň… Ale my jsme mu prostě věřili a teď jsme z toho trochu rozhození. To je přístup, to by čovek :poblion:
Držím palce, ať máme s kočárkem jen samé dobré zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
16.3.13 08:45

@Pája32 tak my s ním už jezdíme skoro 20 měsíců, takže už je hodně odzkoušený. A nejde si půjčit nějaký kočárek? Maminky našeho města mají na FB skupinu a tam v případě takovéto nehody si navzájem půjčují kočárky, oblečení např. na svatbu aj. Tak se zkus poptat v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pája 32
16.3.13 10:55

@Menzy Děkuji Ti za tip, jsi hodná…Já už mám kočárek objednaný, přijde v pondělí, tak už je pozdě na půjčování :) Ale moc děkuji :)
no,jo.Tak to už jezdíte dlouho, tak to jo. Tak máte štěstí na dobrý kus :palec:

• Citovat
  • Upravit
enmuhan2
27.3.13 13:03

S kočárkem už jezdíme 15 měsíců a zatím velká spokojenost, měli jsme jen 2× píchlou duši (jezdíme hodně v přírodě)

• Citovat
  • Upravit
905
27.3.13 14:42

Nějak furt nevím co s tou pláštěnkou každý říká něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pája 32
27.3.13 14:45

@johankakoz Ahojík, my máme kočár původně nový, ve výbavě je jedna síťka a jedna pláštěnka, takže pláštěnku i síťku používám na hluboký a pak ty samé použiju i na sporťák.

Jak může každý říkat něco jiného? :think:

• Citovat
  • Upravit
enmuhan2
27.3.13 15:07

Taky mám jednu pláštěnku a jednu síťku, která pasuje na hluboký i sporťák

• Citovat
  • Upravit
905
27.3.13 15:39

Vy máte originály určité z obchodu… když si ho chci koupit musím nějakou napodobeninu a v tom obchodě co mi tu někdo poradil ze mají zastoupení…napsali každou zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
27.3.13 17:01

@johankakoz Johanko promiň, ale nějak nechápu větu: napsali každou zvlášť :nevim:
Jako zvlášť síťku na hluboký a zvlášť na sporťák a to samé s pláštěnkou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí