Kočárek Camarelo Q12

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Camarelo Q12?

Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
12.1.14 13:28

@Mishickaa Manipulovat s ním jde nádherně, má velkou korbu, takže se ti tam prcek krásně vejde v zimě i s fusakem a nebudeš muset ho dávat do sporťáku.
Cena je takhle standartní…lehký?..záleží, kolik uneseš :D, ale já moc neunesu a tenhle kočár v pohodě vytáhnu do schodů i s prckem.
Do terénu je taky dobrý - je jasný, že kočár, který má 4 kola na pevno je lepší, ale tohle je dobrý kompromis do terénu i do města.
ASi bch doporučovala ho koupit v kamenném obchodě. Už dvakrát jsem si ulomila kolečko (bylo to tím, že se šprajcnul v chodníku nebo tak, a já zabrala :roll: ) no a představa, že to řeším přes e-hop je děsná… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 13:35

@Mishickaa
Vozíme už druhé dítě a jsme spokojení. Snadno se s ním manipuluje, když jsou odaretovaný přední kolečka, otočíš to na pětníku jednou rukou. Obrovská korba, bez problémů se tam vejde větší dítě ve fusaku. Sporťák je taky ok. Máme i tu autosedačku a je to v pohodě. Dohromady nás v létě 2011 stál asi 11500,– v kamenném obchodě. Takže cena je to dobrá, i když bych radši kupovala v kamenném. Je to jednodušší, když máš problém. Aspoň u nás to tak bylo, dokonce půjčili náhradní kočárek.
Jasně že má i pár much, ale není to fatální tak, abych koukala po jiném kočárku. Dokonce si ho teď objednali i sousedi, i když jsme jim na férovku řekli náš názor.

Příspěvek upraven 12.01.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:35

@Lenka512 Děkuji za odpověď! :) no jasný, že bych šla asi do kamenného obchodu, jen jsem tak orientačně koukala na ceny a více než příjemně mně překvapila. :) švagrová kupovala Peg Perego za 20.000,– je to trojkolka a to bych fakt nechtěla. :D má skoro 20 kg a synovec má skoro 11 kg :D já jsem původně chtěla 4 pevná kola, ale až bude druhé, tak se mi jedná o to, že když tam na to koupím stupátko pro 1. mimčo, tak aby manipulace byla lehká, přeci jen nadzvedávat kočár s dvěma dětma nepůjde úplně lehce :D a kupovat zase nový kočár pro druhé mimčo mi přijde zbytečné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 13:38

@Mishickaa
o stupátku jsme taky uvažovali, ale v obchodě nám to nedoporučili, že se nadměrně zatěžuje ta zadní „náprava“ a pak blbne brzda i kola. Naštěstí starší chodí ochotně a sám :-D
Kočár za dvacítku je podle mě nesmysl, službu udělá úplně stejnou, jako ten za deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:39

@Ťouk A o to mi přesně jde, říct narovinu - jo je fajn, nebo ne, je to hroznej kočárek, radši nebrat! :) nejlepší recenze jsou mamky, co ho mají! :) děkuji za názor, asi jsem se rozhodla, ještě jsem měla v oku Britax Motion 4, sice stojí okolo 7.000,–, ale bohužel ho prodávají jako sporťák, korba stojí od 2.500,– - 3.500,–, k tomu ještě dokoupit tašku na kočárek, pláštěnku atd., takže finální cena by byla okolo 12.000,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 13:40

Tady je všechno v ceně, aspoň my to tak měli. Dokupovala jsem jenom nové pláštěnky a pro druhý mimčo nový středy zadních koleček (350,–) :-D

Příspěvek upraven 12.01.14 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:41

@Ťouk Děkuji! alespoň někdo se mnou sdílí názor, že je to blbost.. :D už uvažovala o golfkách a to malému bylo 7 měsíců, do korby se nevešel už někdy ve 4 měsících, takže sporťák, pořád se musel pokládat atd, no hrůza :roll: a jak je na tom koš pod kočárkem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:42

@Ťouk Jojo, je všechno právě a hlavně jak je korbě, tak i ke sporťáku je zvlášť nánožník. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 13:44

@Mishickaa
nemá chybu, narveš tam třeba dva balíky plen :-) je fakt dost prostornej. Ještě mě napadlo, skoro celý polstrování jde sundat a vyprat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:45

@Ťouk Tak to je úplná bomba! :srdce: vím, že někdo psal na toho Britaxe, že má špatně dostupný koš a docela malý, tak mě to docela vystrašilo u toho Camarela, tak se radši ptám, děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 13:51

NZ :lol: akorát si ho při nákupu dobře prohlídněte, rovný švy, zapošití látky a tak. My jsme první odmítli a objedával se jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 13:56

@Ťouk Ahááá, děkuji za radu! Tohle by mě asi ani nenapadlo, spíš bych jen koukla, zda nevrže, má všechny 4 kola a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
12.1.14 14:00

@Mishickaa
já taky, ale manžel má nemoc z povolání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.14 14:01

@Ťouk Hmm :D můj chlap řekl ANO na ten kočárek jen proto, že se mu líbí ty chromovaný kola :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.1.14 14:08

@Mishickaa tak třeba taška na kočárek se mi u toho nelíbila, ale mě se všeobecně nelíbí ty klasické tašky…takže jsem si koupila jinou a tahle jen leží ve skříni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí