Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12@johankakoz aha… no jo, zase chtějí vydělat
A ty ještě jezdíš s hlubokou? Protože přece jen sporťák využiješ déle, tak kup jen na sportovní verzi (a třeba to bude sedět i na hlubokou a je to od nich jen marketingový tah…).
@Menzy já zatím nejezdím malá se narodí za 2 měsíce… tak přemýšlím co koupit
Pláštěnku tu a tam používám, ale síťku jsem ještě ani nevybalila ![]()
@johankakoz aha… jo - už vidím metřík a nezkoušela jsi se poptat někde po bazárcích? Jinak doporučuji na hlubokou korbu zkusit zajít do Rossmena a vyzkoušet tam tu jejich pláštěnku, já ji měla, ale na jiném kočárku (co jsem měla na balkoně) a je fakt pevná. Bohužel jsem kočárek s pláštěnkou podarovala sestřence, takže ani nevyzkouším, zda sedí na hlubokou…
Ahoj holky,
narazila jsem náhodou na diskuzi ohledně kočárků Q12. My ho máme, malému je 1,5 roku a když jsem to počítala, najezdili jsme s kočárkem minimálně 2 tis.km (denně chodíme nejméně 6km).Na kočárku jsme neměli jedinou závadu, kromě roztrhané pláštěnky od malého
1 x jsme měli píchlé kolo.Ale jinak maximální spokojenost.Je pravda, že brzda jde odbrzdit docela těžko, ale to pro mě není podstatné. Pokud bych si měla koupit kočárek, tak vyberu znovu tento. Když vidím kolikrát ty mrňavé korbičky, kde je miminko jak ve skořápce, tak to je hrůza. Přeji všem, které si tento kočárek koupí, ať mají štěstí na dobrý kus jako my a ať jsou také tak spokojené.
Ahojda chtela jsem se optat take na ty kolecka…dnes jsme se byly podivat a kocarek moc se mi libi, jen mam strach o ty kolecka…a rada bych se optala jestli mate kocarek kou
peny i s autosedackou, jestli neni moc mala a nebylo by lepsi koupit Maxi cosi ktera na tento kocarek jde taky s adaptery… ![]()
@marysnoop já s kolečky problém nikdy neměla, vlastně jsem neměla problém s ničím
A autosedačku jsem nekupovala, měli jsme chicco - nedávala jsem na konstrukci, přišlo mi to zbytečné. ![]()
@Menzy píše:
Děkuju![]()
![]()
.. a stou autosedačkou od chicca jsi byla spokojená já stále koukám a rozmýšlím.. nejvíc jsem slyšela o té maxi cosi ale kamarádka má 4baby a je taky spokojená(zatím využívá jí 3 měsíce)…
Můj názor je, že na tom vajíčku není co s čím by člověk měl být nespokojený. MaxiCosi dle crashtestů vychází velmi dobře. S tou naší sedačkou jsem taky byla spokojená, je větší než běžné vajíčka, takže jsme jí měli až do roka.
@Menzy
Děkuju moc za radu… eště to s přítelem pořádně omrknem…
@marysnoop a jak už jsem tady psala, pokud to máš blízko do Polska, tak doporučuji koupit kočárek tam, je to o dost levnější. ![]()
@Menzy
Do Polska to moc blízko nemáme jsem z Pardubic ale máme tu v Opatovicích velký komplex a tam nabízejí Tako a Camarelo… od Taka se nám líbil ten Alive a od Camarela ta Q12 ale co pročítám takhle ty recenze tak hledám rozíl mezi Q12 a Evolution jesli vůbec mezi tím nějaký rozdíl je, protože když napíšu Q12 evolution tak mi to najde stejné kočárky jako když to každé napíšu zvlášť, ale na jiné diskuzi slečna psala že v tom rozdíl je.. tak nevím…
Já mám konkrétně Camarelo Q12 Exclusiv. Obhlídnout jsem je byla tady http://www.kocarkydavidek.cz/katalog.php?…