Kočárek - Maxi-Cosi Mura 4

417
2.2.10 19:36

MAXI COSI MURA 4

Několikáté téma „kočárky“, ale rady od Vás jsou pro mě, jako pro „začátečníka“ dost důležité!!! :-) MAXI COSI MURA 4- máte někdo? Dobrý, velký, kola????Díky moc Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2257
2.2.10 19:46

Ahoj, podle mě je jeho výhoda ve velké korbičce pro mimi, ale přijde mi moc těžký a sporťák mě nenadchnul vůbec. Nevím, jaká jsou kolekcě teď, ale když jsem se o něj zajímala asi tak před dvěma lety, neměl sundavací potah na sporťáku, což mě přijde docela dobrý..Ale zase je fakt, že těžší kočár je stabilní kočár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
2.2.10 20:50

Ahoj, my teda mame tenhle kocarek jako trojkolku a nemuzu si ho vynachvalit. Krasne velka korbicka a v tomhle pocasi projedeme uplne vsechno aniz bych se bala, ze maleho vyklopim. Je trochu tezsi, ale jezdim s nim prevazne autem, takze mi to vubec nevadi. Jen kdyz se slozi, tak zabira trochu vic mista takze se nevejde do kazdeho kufru auta. Skoda Fabia Combi, Skoda Octavia - ok, Peugeot 207 a BWM 320 combi - neni uplne ok…
Jinak taky se s nim super manevruje, tim jak jsou predni kolecka pohybliva (to je stejne i u ctyrkolky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.2.10 21:07

No, my máme FORD FOCUS COMBI, tak snad ano, ještě to přeměříme. Tu čtyřkolku volím, protože bydlím v centru Prahy, kde jsou všude dlažební kostky a vysoké obrubníky, myslím, že s ní se mi bude jezdit líp, občas tu vidím maminky, jak zápasí s trojkolkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
2.2.10 21:16

Tak toho bych se nebala, ja s nim opravdu nemam nikde problem. Do centra jezdim obcas na prochazky a dlazky jsou uplne v pohode :wink: Ona ta trojkolka Mura je proti takovemu Jane strasne stabilni, ma vepredu stejne 2 kolecka jen jsou blizko u sebe. Kdyz tak si je zkus povozit oba v obchode :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
2.2.10 21:30

Kamarádka má Muru 3 a taky jen chválí. Já jsem tedy předběžně také přemýšlela o mura 4. Co jsem kde četla, tak negativní reakce byla jen na tu váhu. Jinak mají na stránkách krásně video jak se přidělává sedačka na podvozek, korba, sedátko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.2.10 21:33

Jen je zatím problém, že se vyprodávají modely 2009 a kamkoli příjdu, nemají je na vyzkoišení v kamaném obchodě. Prý začátek března bude kolekce 2010, ale trojkolku už jsem vyzkoušeli a je taky dobrá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.2.10 22:00

smaria, tu v jiné diskuzi jsem se dočetla, že nová mura má mít o 1,3kg lehčí podvozek a nějaké další inovace.. takže asi stojí za to počkat..

osobně jsem zastánce 3kolek, ty dvě přední otočná se zase ráda kousají ..

vezla jsem muru 4 s 8m dítkem čelek k sobě a dobrý, akorát se mi fakt v terénu kousala ta kola,.. musela se zaaretovat. (speediho jsem nearetovala snad nikdy… )
váhu jsem regoistrovala při jízdě do mega kopce v terénu a při skldádání, resp. zvedání kočáru do auta… to je ale relatovní, mi na počátku přišel těžkej i speedi a po 18m jsem ho vzala složenej podpaží a vyběhla s ním dvě patra (když je kočár lehčí než dítě :mrgreen:)

jinak ani já sjem nečetla jiné uživatelské stížnosti než právě tu váhu… předností má naopak hodně.. otočná sedačka, měkká, do lehu..velká mimikorba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
3.2.10 10:49

V AAA kocarky v Kobylisich maji obe verze v kamennem obchode. Teda jeste zhruba pred 3 tydny. Kdyz tak si tam cinkni, jestli je tam jeste maji :mrgreen:
 www.aaakocarky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
3.2.10 10:50

Ted jeste koukam na jejich stranky a maji v nabidce uz i modely 2010 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.2.10 12:00

Taky jsem už na to koukala, ale díky za typy :-) Kobylisy budou asi terno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.2.10 10:44

smaria, mám kočárek Mura 4 a neměnila bych :palec: Taky máme Ford Focus Combi a do kufru se v poho vleze a ještě tam spousta místa zůstane - dobré to fáro :mrgreen: Mám kolekci 2009 (rozdíl mezi touto a kolekcí 2010 je v tom, že je opravdu o 1,3 kg lehčí, stříška se neupevňuje na podvozek, má o něco větší nákupní košík a disky na kolách jsou stříbrné místo černé). Tyhle info mám od paní z Libfinu :wink: Kdybyses chtěla na cokoli zeptat, ráda ti odpovím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.2.10 11:03

Skvělý! Děkuji za info a je náhoda -kára pro mímo i pro nás :-) Dnes jedeme s přítelem v Praze do Kobyis na něj kouknout, už se těším, protože oba jsme dost náročný na design a u Maxi Cosi nám příjde dokonalý a originální! Jsme taky dost cestovatelé a rádi vyrazíme na výlet. Máš zkušenost s terénem mimo město? A co zima a sníh? Vím, žetahle zima byla extrém, ale proč by zase příští rok nemohla být??? :-) a co korba, prostorná i s fusakem? Díky Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
6.2.10 10:35

Maruško, máš pravdu, ten design nemá chybu! Taky nás tenhle kočárek oslovil na první pohled 8-) S terénem zkušenosti mám - Mura obstála na jedničku :palec: Je to kočárek velmi pevný, stabilní, takže jakýkoliv terén jsme fakt zvládli v poho. A to Muru teda vůbec nešetříme :lol: Akorát do kopce se o něco více namakáš, protože je to těžší kočárek. Co se týká sněhu, tak jsem vlastně letos poprvé pořádně vyzkoušela, co Mura vydrží. A zatím vydržela všechno 8-) Vézt prcka v té šílené masě sněhu jednoduché nebylo, ale aspoň jsme jeli :mrgreen: Ostatní maminky s jinýma kočárkama na tom teda byly rozhodně hůř. Jinak korbička je opravdu prostorná. Malý se v ní vozil zabalený v Emitex fusaku (je docela objemný) sice jen asi 4 měsíce (je totiž únorové mimi, takže pak už na fusak bylo teplo). Každopádně by se tam s fusakem možná vlezl i teď, když mu bude rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.10 22:17

Ahoj holky čekám koncem červnu miminko a už se dívám po kočárku libí se mi dva kočárky ale hlavně jde o korbičku protože v zimě mu bude půl roku aby se mi vlezl do korbičky jak je velká korbička.Mám strach aby nebyla malá vím že hodně maminek si stěžuje na malou korbičku můžete mi poradit nebo říct jak je velká korbička.děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí