Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ženušky nějaká zkušenost s tímto vozidlem?Nějaké plusy nebo mínusy??Díííky ![]()
ahoj prijde mi dost podobnej jako kocar od taka jumpe x ten mame my …zatim sem ho poradne nevyzkousela ale je dobre ovladatelnej a nebyl tak drahej v te trojkombinaci stal 8500
Mě vyšel na 8900,–taky trojkombinace hlavne je lehky a to jsem potrebovala ![]()
ja mam jedo fyn 4 ds jsem nespokojena nedokaži mi vyreklamovat předni kolečka ktere se rozkmytaji takovim zpusobem že se kočar zasekne a stava se nepojizdnym tvrdi mi že je to normalni u koleček z aretaci takže snim musime chodit opravdu velmy pomalu jinak se ty kolca zblazni a nebo si kolečka zablokovat
![]()
Mám ho a jsem spokojená. Důležitá pro mě byla velká korba, protože jsem měla mimi v září a to vlastně celou zimu musím odvozit dítko v hluboké a s fusakem, to dneska je kumšt se vejít do těch sice krásných, ale pidi korbiček u jiných kočárků. Je super lehký. S odaretovaným kolečkem se mi jezdí mnohem líp, takže pohoda. Ale je fakt, že když je nějaký horší terén, tak je asi lepší ho mít zaaretované. Ale to podle mě je lepší mít u všech kočárků s takovými koly, abyste z dítka nevytřepaly duši ![]()
mám kočárek ve 4kolové verzi a jsem maximálně spokojená. Navíc jsem si ještě koupila přes www.sambaby.cz adaptér na nasazení autosedačky Maxi-Cosi. Standartně nabízejí nějakou polskou autosedačku,ale já chtěla Maxi-Cosi a nebyl problém. Adaptér stál 340 Kč, jen jsem na něj trochu déle čekala.
to je zajimave ja jej mam taky ze sam baby a nechtěla jsem tu jejich polskou ale tvrdily mi že tam jina nejde i korbu jsem chtěla jinou taky tvrdily že neni určena pro muj podvozek 4 ds kupovali jsme jej 8/09 normalne nam kecaly aby prodali i jine mimochodem sedačka se taky rozpada střiška se cela para ![]()
Nemolko, tak to jsi asi fakt dost blbě natrefila. Já ho kupovala taky někdy červenec, srpen loňského roku. Využívaný je tada až od října a to až dost, ale zatím si nestěžuju
Uvidíme až přejdeme na sporťák, zda spokojenost potrvá??
Jediné, co bych mu snad vytkla je to, že mohla být více vystužena ta bouda, protože když jí nechám občas sklopenou, tak pak je ze zadu taková dost pomuchlaná, ale to je maličkost, která se dá kdykoliv napravit
My máme tenhle…
Jo a korbu mi vyměnili za jinou než měli vystavenou. Přehodila mi jí z jiného kočárku, který byl vedle (4ds) a nebyl ani problém si objednat barvu podle představ!! Takže já byla (a zatím teda ještě pořád jsem) se Sam baby spokojená. Ale teda je fakt, že dokud byli v Prioru, tak ochota prodavačky na kterou jsem narazila, předvézt jakýkoliv kočár byla nulová. Na Těšínské to bylo sto a jedno, ale to jsem tam byla ještě v době než otevřeli ve velkém ty nové prostory ![]()
no krasny ja jsem snim taky spokojena a na to že ma mala ted rozmery ročniho ditka ma 9 kylo a nejaky 80cm tak se mi do hluboke korby stale vleze i z fusakem i dekou jen sme meli smulu z tim podvozkem ted je to ale už ok sportak sme skoušely ale tedy ten je mali problem z tou tyčkou aby mala nevypadla tam je malo prostoru tak budeme kupovat sportak ale fyna si ještě nechavam přeci jen mala se teprve uči sedet tak ho ještě užijem
asi mame stejne stare děti taky řijnova ![]()
nemolka píše:
no krasny ja jsem snim taky spokojena a na to že ma mala ted rozmery ročniho ditka ma 9 kylo a nejaky 80cm tak se mi do hluboke korby stale vleze i z fusakem i dekou jen sme meli smulu z tim podvozkem ted je to ale už ok sportak sme skoušely ale tedy ten je mali problem z tou tyčkou aby mala nevypadla tam je malo prostoru tak budeme kupovat sportak ale fyna si ještě nechavam přeci jen mala se teprve uči sedet tak ho ještě užijemasi mame stejne stare děti taky řijnova
ano přesne to předni madlo jde sundat ale mujsyn třeba přivazany nevydržel pořed byl v pohybu takže to madlo ho drželo aby nevypadl je tam ten středovy pas mezi nožky jenže když ho dam pryč tak je to nebezpečne tak budeme szřidat jeste hluboky a na kratke vzdalenosti sportak ještě totiž pořadne nesedime tak mame v hlubokem pohodličko
Je skutečně lehký? Znatelně např od výše zmíněného taka? Ten má údajně 17 kilo, ženské si na něj na diskuzích docela stěžují. Díky moc
ahoj, my máme taky jedo, ale Bartatinu. Nemůžu si stěžovat- svělé jízdní vlastnosti, houpe,celkem lehký proti jiným „houpacím“. Malá v něm jezdila do 7 měsíců(hluboký) a teď jezdíme ve sportovní verzi. Bohužel mi zašpinil světlé lino a oloupaly se mu kolečka- to ale výrobce v návodu píše, takže není vlastně problém.