Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem, mam stejný dotázek uvažujeme koupit Jedo fyn 4ds, zajímalo by mě jestli je korbyčka látková nebo plastová, nikde jdsem se to nedočetla, moc děkuji za odpověď
bouda latkova, spodek korby je plast, musi byt, aby se dala polozit na zem kdyz ji ponesete jako tasku… ale brzdy techhle kocarku, nevim… ja bych se tehle znacce vyhla obloukem… mluvi ze me zkusenost… i kdyz my mame podvozek Bartatina Classic 2009… ![]()
děkuji za odpověď, co je na těch brzdách špatnýho? Ráda si nechám poradit od někoho kdo s tímto kočárkem má své zkušenosti
Aještě jeden dotaz, jdou u kočárku jedo fyn 4ds 2010 zaaretovat kolečka? Někde jsem se dočetla, že ano a někde že ne… tak nevim ![]()
myslím že dneska se otočná kolečka bez aretace nedělají. Jediné co bych za rok používání kočárku vytkla, jsou brzdové kolečka (mám bartatinu) kupovanou 10/2009. Postupně se mi vylamují zoubky, za chvíli budu kupovat nové !-( sice to není drahá záležitost(cca 350kč za jedno), ale myslím že je to zbytečné. Dívala jsem se, že tento způsob brzd je běžný,ale jestli to dělají i jiné značky nevím.
Dekuji, aspon nekdo ma stejnou zkusenost s brzdama jako ja… ale co me zarazi, ze na modeli 2010 uz jsou jina jak kola, tak hlavne brzdy… takze je velmi tezke sehnat na modely 2009 ta ozubena kolecka… manzel musel vymenit a hlavne do tech novych musel udelat zarezy, aby to vubec slo zaklapnout… ![]()
To jste mě nepotěšila, myslela jsem, že nebude problém brzdy vyměnit. Sice už přemýšlím o výměně za kočárek menší a lehčí, ale to až na jaře. Do té doby musí vydržet tento. Jaký typ brzd mají kočárky z nové kolekce? Dneska jsem se dívala že u některých to není vidět(výrobce to schoval do plastu), jiné mají kolečko s dírkami do kterých zapadá brzda- to jsem v obchdě zkoušela, ale musí se dávat pozor, aby brzda zapadla kam má, jinak to nebrzdí ![]()
tenhle typ brzd s kolecky do kterych zapadaji jehly maji napriklad kocarky Bebecar… jsou to dobre kocarky a dneska uz bych sla asi do nej… je pravda, ze cena je uplne nekde jinde nez JEDO(pres 10 tis. urcite), ale Polsko uz nikdy, to si radsi priplatim… ![]()
Pres Sam baby bych si uz nekoupila ani placacku na mouchy, mit ji na sklade… des a hruza… Koupili jsme tam Bartatinu Classic 2009 a co se mi s tim kocarkem stalo, to je az hanba… Naprosto vadnej a navic mi ho odmitaji zreklamovat… JEDO UZ NIKDY, ZADNY!!