Kočárky TAKO

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9099
27.1.10 17:45

Kočárky TAKO

Holky jaké máte zkušenosti s kočáry od značky Tako ať už s X-Jumper,Fast Rider,Jumper a jinými… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Jumper X?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper X
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
27.1.10 18:05

Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale jezdí nám po městě dva Tako Jumper a přijde mi jak kdyby se jim strašně rychle rozbila úložiště předních koleček… Když je vidím tak vždycky čekám kdy se to kolečko ulomí, viklá se do stran (a určitě si to nepletu s aretací, to by se točilo kolečko jen kolem osy, tohle je komplet od toho v čem to kolečko nahoře drží)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
27.1.10 18:06

ahoj, já mám takový ten uplně klasický, s klasickou hlubokou korbou a pak sportovní nástavba, ale nadávám na něj jak můžu. Hluboká korba v poho, na tom snad nejde nic pokazit, ale ta sportovní-to je katastrofa. Bouda k ní už nejde zezadu připnout, takže tam volně plandá a nejen že to vypadá dost blbě, ale taky tama pěkně táhne, prtoože to není nijak připevněné. Tím pádem se to taky pořád povoluje jak se sundává, takže ji musím pořád dotahovat.Pásy-kapitola sama pro sebe, o bezpečnosti nemůže být ani řeč. Malý chtěl do sporťáku brzy (už od půl roku), jenomže ty pásy jsou tam vysoko,takže mu začínaly už v polovině hlavy a byl tam jak parašutista, navíc provedení těch pásů je taky děsné-všude čouhají ty konce, manipulace s nima je děsná-když malý usnul a chtěla jsem ho položit-tudíž rychle povolit pásy,aby ho netahly,tak nebylo možné s tím hnout. A ten prostřední, co ho má mezi nohama se z tama pořád vytahuje.A ani ve svém okolí neslyším zrovna nějakou chválu na tuto značku.Já jsem dospěla k názoru, že pokud možno, na kočáru ROZHODNĚ nešetřit.Pokusím se přidat fotku-nepřidám,už ji nemám v pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
27.1.10 18:23

Já mám Tako.Kupované v 6/05.Jiný kočárek jsem neměla.Vozím v něm druhou dceru a kočárek stále drží.Bydlíme na vesnici,jezdíme do lesa a nikdy se nic neulomilo,nerozbilo.
Toť moje zkušenost.Mám tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
27.1.10 19:17

Ahoj, měla jsem Takko Kiddy a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
27.1.10 19:35

mame tako a spokojenost

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
28.1.10 09:23

Ahojky - mám stejný kočárek jako Chocholka (jen v jiné barvě) - kupovala jsem ho v únoru 2006. Nechala jsem si ho i pro další mimi, protože jsem byla maximálně spokojená. Kromě toho, že jsme měli 3× „defekt“ (což samozřejmě není výrobní vada), se jiný problém nevyskytl :wink: .
Golfky jsme pak koupili CAM a těm jsem - doslova - nemohla přijít na jméno. Takže zlaté Tako :-)

• Citovat
  • Upravit
41
28.1.10 13:39

Ahoj,
my máme Tako Fast rider už 2 roky a spokojenost. Teď na zimu a sníh super!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.1.10 21:20

Moje ségra má přes rok TAko Fast Rider a je spokojená, kočárek projede všechno. Já mám něco podobného Taku, a taky spokojenost. Jsou to těžké kočáry, které všechno projedou, jezdíme do lesů, přes pole atd. Do města máme Janéčko Nomada, ale když se chystáme se ségrou do terénu, tak bereme tyhle těžké kočáry, které všude projedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka2602
29.1.10 22:24

Ahoj, mám Tako Kiddy jeho velké + je, že projede i haldou sněhu, můžu s ním do jakéhokoliv terénu, je prostorný, krásně sedí, je na velkých nafukovacích kolech. Jeho - je hmotnost - má skoro 20kg, není extra skladný a má horší přístup do košíku.
Celkově jsem spokojená, mám druhý kočár skladný do auta - též Jané Nomada, ale doma jezdím s Kiddym

• Citovat
  • Upravit
992
29.1.10 23:32

Zcela souhlasím s Lenkou 2602. Je také důležité si uvědomit, kam s kočárkem budeš jezdit - město, terén. Jak často ho budeš potřebovat skládat do auta. Já si třeba neuvědomila, když jsem kupovala tento těžký kočár, že budu často jezdit autem a budu potřebovat jej skládat a těch dvacet kilo, než dostanu do kufru od Felicie..uff :roll: proto jsem pořídila ještě Janéčko, a dle potřeby střídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.2.10 19:48

Ahoj Lenko,chtěl bych Tě poznat…Psal jsem Ti na Štěstí…Jsi tady?Roman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka21
1.3.10 10:14

Ahojík Holky taky bych se chtěla zeptat na kočárky vidím dosti odlišný názory:-( mám vybraný dva od značky Tako
http://www.svetkocarku.cz/…-zeleny.html
http://www.svetkocarku.cz/…rdce-03.html
a pak docela si mi líbí značka Firkon.-To vím , že Firkon se prodává v Tuchlovicích tak to není žádný problém ale kdam se mohu podívat na kočárky Tako??Děkuji moc za odpovědˇ
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
7.3.10 18:53
Lucka21 píše:
Ahojík Holky taky bych se chtěla zeptat na kočárky vidím dosti odlišný názory:-( mám vybraný dva od značky Tako
http://www.svetkocarku.cz/…-zeleny.html
http://www.svetkocarku.cz/…rdce-03.html
a pak docela si mi líbí značka Firkon.-To vím , že Firkon se prodává v Tuchlovicích tak to není žádný problém ale kdam se mohu podívat na kočárky Tako??Děkuji moc za odpovědˇ :mavam:

Ahoj,ja jsem v prodejne videla jenom kocarek od Taka Fast Rider a Jumper GT race (modry) a to v Sam Baby v Prostějově.Jinak co vim tak v Olomouci je jedna prodejna kocarku co prodavaji jenom kocarky od Taka.
http://www.karolkocarky.cz/
Prodavacka v Sam Baby me rekla ze kocarek Tako-X-Jumper-Piratz ma stejnou konstrukci jak Jumper GT race akorat je rozdil jenom v siti tech korbicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.3.10 09:27

ahojky. mám tako jumper x se srdíčky a jsem s ním velice spokojená.je výborně skladnej,dají se zacvaknout kolečka nebo je můžeš mít navolno,výborný dvojí odpružení,jak na kostky tak na normální drncání.Za ty prachy super výrobek… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí