Kočárky TAKO

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Tako Jumper X?

Přidejte zkušenost s Tako Jumper X
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
10.3.10 09:28

určitě ten zelený.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajanka-kutinka
16.3.10 15:52

Ahojik…Tak ja mam TAKO JUMPER GT RACE PISTACIO a jsem s nim naprosto spokojena…Zatim pouzivane jen hlubokou korbicku,ale je super…Doporucuji vsem…zdravim.....papa
:-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
Alishek
30.5.10 11:15

Ahoj, máme Tako Jumper X. Kočárek v poho, ale ty jeho rádoby nafukovací plastová kolečka jsou otřesná. Opakovaně nám praskají duše, případně se vyfukují. Nechci nikoho odrazovat, ale s nafukovacími kolečky na plastových ráfcích už nikdy. Chybama se člověku učí, proto už jenom kovová kolečka. Howgh.

• Citovat
  • Upravit
9943
30.5.10 11:24

tak vidím, že se znovu otevřela tato diskuze a pořád se tu všude probírají kočárky, tak mi to nedalo a vytáhla jsem z cd tu fotku toho našeho. Jak tu píšete u toho Takka-jo je fajn, že projede všechno, s kolečkama jsme žádné problémy neměli-jestli jsme je za dva roky dofukovali dvakrát…ale mají teda kovový rám. Ale jinak :roll: viz str. 1 můj předchozí příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peckave
8.10.10 08:23

Tako Fast rider?

Chtěla bych pořídit kočárek Tako Fast Rider právě kvůli jeho podvozku do terénu ,ale mám stzrach právě z jeho „LEVNĚJŠÍ“ CENY oproti jiným kočárkům. Opravdu je fajn do terénu Zdají se mi hodně odlišné vaše názory. Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
17124
8.10.10 08:28

Já mám tenhle
http://www.svetkocarku.cz/…alia-02.html
Jezdím s ním necelé tři měsíce a rozbilo se kolečko.Myslela jsem,že je vyfouklé,ale není.Nejspíš tam vypadl kus plastu nebo kovu co je uvnitř,takže ta guma kola nedrží na tom disku :cert: Vypadá ted tedy jako vyfouklé.Tak řeším jestli reklamovat nebo to vzdát a objednat nové kolečko. 8-o Každopádně si nemyslím,že by to bylo značkou-podobné problémy se stávají u jakékoliv značky.Někdo je spokojený a někdo holt natrefí na vadný kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí