Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Jumper X?
Přidejte zkušenost s Tako Jumper XAhojik…Tak ja mam TAKO JUMPER GT RACE PISTACIO a jsem s nim naprosto spokojena…Zatim pouzivane jen hlubokou korbicku,ale je super…Doporucuji vsem…zdravim.....papa
![]()
Ahoj, máme Tako Jumper X. Kočárek v poho, ale ty jeho rádoby nafukovací plastová kolečka jsou otřesná. Opakovaně nám praskají duše, případně se vyfukují. Nechci nikoho odrazovat, ale s nafukovacími kolečky na plastových ráfcích už nikdy. Chybama se člověku učí, proto už jenom kovová kolečka. Howgh.
tak vidím, že se znovu otevřela tato diskuze a pořád se tu všude probírají kočárky, tak mi to nedalo a vytáhla jsem z cd tu fotku toho našeho. Jak tu píšete u toho Takka-jo je fajn, že projede všechno, s kolečkama jsme žádné problémy neměli-jestli jsme je za dva roky dofukovali dvakrát…ale mají teda kovový rám. Ale jinak
viz str. 1 můj předchozí příspěvek.
Chtěla bych pořídit kočárek Tako Fast Rider právě kvůli jeho podvozku do terénu ,ale mám stzrach právě z jeho „LEVNĚJŠÍ“ CENY oproti jiným kočárkům. Opravdu je fajn do terénu Zdají se mi hodně odlišné vaše názory. Díky za odpověď.
Já mám tenhle
http://www.svetkocarku.cz/…alia-02.html
Jezdím s ním necelé tři měsíce a rozbilo se kolečko.Myslela jsem,že je vyfouklé,ale není.Nejspíš tam vypadl kus plastu nebo kovu co je uvnitř,takže ta guma kola nedrží na tom disku
Vypadá ted tedy jako vyfouklé.Tak řeším jestli reklamovat nebo to vzdát a objednat nové kolečko.
Každopádně si nemyslím,že by to bylo značkou-podobné problémy se stávají u jakékoliv značky.Někdo je spokojený a někdo holt natrefí na vadný kus ![]()