Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Anketa: Nejlepší kočárek, kombinovaný,čtyřkolka.
Mám představu o lehkém, moderním, cena nerozhoduje.
Vaše tipy,s kterým jste nejvice spokojené.
Jsem pro Gesslein Future. Přední kolečka jsou vyměnitelná za natáčecí, podle toho, jestli jedeš do města nebo do terénu (sněhu), vložná taška je super teplá a tento kočárek je hodně dlouhý, takže se tam vejde i delší mimi (náš případ). A výběr z barev je úžasný. Je dost lehký, abych ho sama naložila do kufru auta.
I ´Coo - super kočárek, bezvadně odpružený, krásně houpe. Otočná sportovní sedačka, velký košík, bezva materiály, poměrně velká ložná plocha sportovního kočárku, komfortní polstrování, natáčecí přední kola (Platon 4), velmi stabilní..
Velká nevýhoda je váha, je těžší..
Výborný čtyřkolový kočárek je třeba i Teutonia Fun System a kamarádka si moc chválí EasyWalker QTRO
Z levnějších mě napadá hodně populární X-lander XA
Hlasuju za I´COO (Platon) . Nechybí mi u něj vůbec nic a to jsem už vystřídala kočárků několik. Jedinná „vada“ je ta váha.( Ale pokud neskládáte denně do auta, nevadí.)Na jeho ovládání to nemá vliv, jezdí úžasně.
ahoj, ja nedam dopustit na jane nomad, sla bych do nej znova. poridili jsme si jeste i jane energy a tez velka spokojenost.
Hlasuju pro easy walker, super kočárek, má i velikou korbičku.
Jané Nomad-moc dobrá volba, snad jen chybí odpružení kočárku, takže je spíš do města, ale pokud zvolíte Nomad air, který má zadní kola nafukovací, bylo by to příjemné.
Podle mě všechny kočárky mají něco pro a proti, ale všechny, co tu holky psali jsou opravdu dobré.
No, Já se zatím z těch,co holky psaly zamilovala do I.COO a mooc do Mutsy. Ale stejně si je budu muset ošahat:)
Já se původně zamilovala do Icoo, ale neshnala jsem ho nikde naživo v barvě, která by se mi líbila. Tak máme Mutsy UR a jsem taky mooooc spokojená.
No, oba kočárky jsou dobré, jen nevím, jak je to s rozměry, jestli I ´Coo nemá větší sporťák a korbičku. To bych doporučovala pak zajít do prodejny a oba kočárky ošahat naživo. Já jsem měla I ´Coo půjčený a pro mě to je jeden z nej kočárků spolu s Teutonií.