X-Lander 2010

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
7.1.10 19:55

X-LANDER

Ahoj chtěla bych koupit kočárek X- Lander 2010 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
ale zdá se mi ta korba úzká, jelikož budeme vozit mimi přes zimu a bude ve fusaku, ale koukala jsem a většinou takový rozměr mají všechny korby. Kdo máte X- lander napište prosím výhody a nevýhody. Dík Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1357
7.1.10 20:02

Mam maličké mimi a přes celou zimu se mi do X-Landeru vejde, ale několikaměsíční miminko s fusakem do něj prej narveš jen tak tak a budeš se modlit aby miminko moc nerostlo- zkušenost kamarádky. Znatelně větší korbyčky mají kočárky Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
7.1.10 20:07

my máme Xlander 2007, miminko bolo novembrové a riadne veľké a v pohode sme tam vošli aj s perinkou, dekou a fusakom, do korby vošiel ešte aj v júni. A skutočne musím povedať, že malý je veľký na svoj vek, v 2 rokoch už máme 95 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.1.10 20:11

ahoj, máme x-lander 2008, Barborka se narodila v dubnu a v 5ti měsících šla do sporťáku… na zimu by se tam určitě nevešla. Ale myslím, že sporťák je v pohodě i na menší mimčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.1.10 20:12

Já osobní zkušenost nemám a nejspíš ani mít nebudu, protože (ač jsem byla skoro rozhodnutá pro Xlander) budem nejspiš kupovat jiný kočárek právě hlavně kvůli malé korbičce. Kamarádka má lednového chlapečka a na půl roce už ho musela dát do sporťáku, protože se do korbičky nevešel (v létě, tj bez fusaku). A v půl roce dát do sporťáku se mi zdá dost brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.1.10 20:19

Podle mě je na zimní mimčo X_Lander v pořádku, na letní je malý - v půl roce se s fusakem vejde málokteré. Ani náš Tobík se nevešel a to měl v půl roce necelých 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.1.10 20:28

Tak švagrová má x-lander nějakou limitovanou edici a pro svou dvouměsíční dcerku teďka kupovala inglesinu, protože i s fusakem se jí tam ve dvou měsících sotva vejde, když ji obleče a tak. Švagrová mi říkala, že jak je dole ta korbička hodně zúžená do tvaru vejce, tak se jí tam nevejde fusak a malá se tam tlačí. Je pravda, že její holčička je veliká, v šesti týdnech 5,5kg a cca 60cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
7.1.10 20:31

Ahoj,
Tadeas je dubnovy, pres leto v pohode, do sportaku sel nekdy v listopadu. Stejne mam takovy pocit, ze detem se kolem pul roku prestava libit v hlubokem, takze stejne jdou do sportaku.
Takze ja bych se toho nebala :)
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
7.1.10 20:36

Ja mam ve sportaku Kristynku od 4 mesicu a v pohode, onaje zimni takze pres zimu byla v korbicce a na jare sla do sportaku. Segra ma chlapecka na konci cervence a uz se do korbicky nevejde, takze jezdi taky s fusakem ve sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.1.10 20:37

Ahoj,
náš malý se narodil v květnu a v korbičce jsme ho vozili i přes zimu až do 8 měsíců (měl cca 75 cm), kdy už seděl a nechtěl v korbičce ležet. Do korbičky se vešel i s fusakem. Je pravda, že X-lander má oproti jiným značkám menší korbičku, ale mě se líbí jeho lehkost, co se týče váhy i lehkost ovladatelnosti (máme s otočnými předními koly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.1.10 20:53

Tak my máme letní mimi, kolekci 2008 a teda malej je tam s fusakem naprosto narvanej. Na dýlku už se nevejde, musí mít pokrčený nohy, takže za bdělýho stavu mi v kočárku bejt nechce, protože je to ďáblík a musí se furt hejbat a to v kočárku nabalenej ve fusaku fakt nemůže. Ale když ho tam dám unavenýho, hnedle vytuhne a spí a je mu to jedno. Ale teda je fakt, že je hubenej jak lunt, kdyby byl ještě k tý dýlce i širší, už by se nevešel určitě. Je tam fakt nacpanej jak sardinka, ale na sporťák v těchhle mrazech mi přijde brzo :think: Ale chca nechca bude muset do sporťáku maximálně v únoru, protože už to asi nebude únosný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.1.10 20:53

Mám XA, malá má 5 měsíců a rozhodně tam ještě 2-3 měsíce bude, fusak mám combi od emitexu. Ale je to o miminku, když je „obřík“, jde do sporťáku dřív. A jak už někdo psal… po půl roce se stejně miminkům nelíbí jen tak ležet na zádech a koukat nahoru, potřebujou sledovat okolí… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.1.10 20:57

No ještě pro ilustraci přidávám foto v pěti měsících… aktuálnější nemám. A to patříme spíš do tý kategorie hubeňourů a žádný extra dlouháni taky zase nejsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.1.10 21:07

mám XA.. malej se narodil v prosinci.. vešel se dobře, ale nenarvala jsem tam zavinku s volánkama.. to prostě nešlo. je úzká.. takže fusak, deka dobrý! ale jestli chceš pro miminečko kraječky a zavinku tu tam nedáš..
jinak jsme jezdili asi do srpna v hluboké korbě.. a pak šel do sporťáku, stejně když se naučí sedět.. tak pak už ležet nechtějí.. a sedět bez opory zad je blbý.. takže mě to vyhovuje! a vyhovovalo.. co mi tetď vadí, je že jede po směru jízdy a já na něj nevidím! škoda že nemá přehazovací rukojeť! nebo se nedá nasadit naopak..
jinak se mi opravdu moc osvědčila celá trojkombinace tzn. využila jsem autosedačku na podvozek! přeci jen je mimi těžké a když ho někam táhneš v sedačce je to znát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.1.10 21:09

ahojm mám také X lander, kolekce 08. Verunka v něm byla od prosince po celou zimu a i s fusakem se krásně vešla. Byla sice maličká, ale myslím ,že pokud se mimi narodí právě touhle dobou, že se v pohodě vejde. Do sporťáku jsem ji dávala na sedmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí