Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte holky, nemáte zkušenost s tímto kočárkem, a jestli nevíte vnitřní šířku korby,potřebob´vala bych tam tam dát v zimě půlroční dítě.
Ahojky!
Také se koukám po kočárkách a tenhle mi nějak utekl, tak jsem trochu popátrala a na Malvik.cz je uveden rozměr: 78 délka a 34 šířka… No, nevím, zatím všechny kočárky co jsem prohlížela měli menší tu korbičku…? Jestli to není nějaký překlep???
odpoledne muzu zmerit, mam ted korbu v aute. ale moc mista tam neni spis na delku nez na sirku.
jinak mam 3tec, vadi mi na tom akorat kola, ve snehu se s tim blbe jezdi. jinak si nestezuju.
cmeldo mám taky 3tec a ve sněhu chytám nerva - je to k vzteku.
Jinak kvůli fusaku jsme museli do sportáku, fusak je dost tlustý zateplený a svelkým dítětem jsem neměla šanci..
No právě, někde píšou šířku 34 a někde kolem 40. Proto mylím, že by to bylo malý na zimu.Bojím se, že bych tam to děcko nenarvala aji s fuskem.
tak manzel nechal auto s kocarem v praci
a priveze ho az vecer. nicmene vozim v nem ted 2mes mimco - a kdyz ma kombinezu, fusak a deku pres to, tak je to naknop. v unoru to bude hodne napresovany, tipuju. takze pulrocak pres zimu asi bez sance. ja pulrocaka v lete vozila uz ve sportaku, stejne tam moc nespal, tak mi nevadilo nepolohovani zad